WW3 EMERGENCY UPDATE: TOTAL CHAOS IS ERUPTING, LEBANON, IRAN, RUSSIA, INSIDER INFO «STAND DOWN» -våpen fra Ukraina brukt i angrepet mot Israel

HAMAS TAKKER ÅPENT UKRAINA FOR VÅPEN DE HAR FÅTT KJØPT FRA KIEV: «Den tredje verdenskrig er i ferd med å spre seg. Fokus har nå forflyttet seg fra krigen i Ukraina til krigen i Israel. Denne krigen ser ut til å være villet av sterke krefter. Stadig flere stiller spørsmål om hvordan dette angrepet kunne skje under raderen til israelsk og vestlig etterretning. Sjansen for at denne krigen blir en regional storkrig som tenner en brann i Midtøsten er svært stor. På sosiale plattformer har vi sett videoer som viser hvordan Hamas terrorister takker Ukraina for de våpen de har fått fra Ukraina -moderne amerikanske våpen solgt dem eller gitt dem via «Ukraina forbindelsen». Vestlige våpen har i stort tall flommet inn i Ukraina -uten noen som helst kontroll -og mange av disse våpen har Kiev regimet solgt videre til Hamas og andre jihadister som kjemper for islams sak. Våpen som var tiltenkt krigen i Ukraina vendes nå mot jøder i Israel

Canadian Prepper tror dette bare er nok en utvikling i den pågående tredje verdenskrigen som vil prege verden i de neste årene. Varselslampene blinker rødt mange steder -mens vi troens folk holder våre øyne rettet på Jesus og forstår at vi nå er i åpningen av dee fire segl i Johannes åpenbaring. Apokalypsens ryttere beveger seg og dem som har åndelige sanser forstår at sterke åndsmakter nå hisser opp til krig og konflikt. «Freden skal bli tatt bort fra jorden», -og snart skal vi alle kjenne konsekvensene av dette.

Nate Polson forsøker her å gi sin forståelse av situasjonen og hvorfor det dramatiske angrepet på Israel skjedde. Det er sterke aktører som står bak på begge sider.

4 tanker om “WW3 EMERGENCY UPDATE: TOTAL CHAOS IS ERUPTING, LEBANON, IRAN, RUSSIA, INSIDER INFO «STAND DOWN» -våpen fra Ukraina brukt i angrepet mot Israel

  1. Så Ukriana har sendt våpen til Hamas.
    Ikke i sjokk. Det korrupte regimet til Zelenskyj ikke opptatt av det ukrainske folk, men av penger. At nazister sender våpen til Hamas for å drepe jøder bør ikke overraske noen. En støtte til Ukraina er en støtte til Hamas.
    Ganske enkelt dette her. USA og dumme NATO land sender våpen til Ukraina mens regimet der sender våpen rundt til alskens terrorister i bytte mot penger.
    De store tapere blir sivilbefolkningen og soldater som blir kanonføde.
    Stakkars kristne ledere som støtter Ukraina.
    De aner ikke hva slags åndsmakt som har grepet dem.
    Birgir og andre som støtter Ukraina har mye å svare for på dommens dag.

    6
    3
    • Det pågår en skitten krig. Store mengder våpen og ammunisjon er sendt til Ukraina. Ingen kontroll fra giverne hvordan dette blir brukt.
      Endel forsvinner på det sorte marked og ender i hendene på Hamas og andre terrorister -som bruker det mot jødene. Noen i Kiev beriker seg selv og bruker pengene på å sikre seg selv og sin egen familie.
      De blåser i sin egen befolkning som blør og dør for et krigers regimes skyld. Evangeliske ledere som flagger støtte til Ukraina burde skamme seg. Det er en ting å støtte og hjelpe sivile på begge sider av fronten. Noe annet å gi direkte støtte og oppmuntring til dem som vil krige for sin egen stolthet.
      For befolkningen bør det være bedre å leve i vennskap og fred med Russland enn dette.

    • Trykket liker på kommentaren din Gjermund, men presiserer at jeg utelukker å støtte det som skrives om personer, for min egen samvittighet.

  2. Nå er jo ikke alle i Ukraina nazister, Og vi som kristne har en plikt å be for både hverandre og verdens ledere. Jo sløvete vi kristne er, jo verre og fortere kommer elendigheten.
    Og så er det interessant å se hvor mange land som brått var delaktige i ønsket om utslettelsen av Israel. Dette har profeti skrevet i panna av bibelske proposjoner.
    Blir «spennende» å se hvordan det eskalerer de neste dagene….
    Så ber vi Herren om å legge sin beskyttende hånd over sitt folk så lenge….

Det er stengt for kommentarer.