USA sender hangarskipet Gerald R Ford med kampgruppe til Israel

USS «Gerald R. Ford» visiting Oslo, Norway - HARO0660USA sender nå det gigantiske hangarskipet USS Gerald R Ford med kampgruppe til kysten utenfor Israel for å demonstrere sterk støtte til Israel. Både Biden regimet og tidligere president Donald Trump uttrykker alle støtte til Israel. Gjennom å sende verdens største krigsskip mot Israel ønsker Washington å sende et sterkt signal både til Iran og Hizbollah om å ikke blande seg inn i krigen. Israel erklærte søndag formelt krig mot Hamas og vil etter alt å dømme gå svært langt for å knuse Hamas. Og USA og Joe Biden er tydelige på at de støtter Israel i denne konflikten.

USA haster det toppmoderne Nimitz-klassen hangarskip USS Gerald R. Ford (CVN-78) til det sørlige Middelhavet utenfor kysten av Israel med en forsterket kampgruppe som de to landenes felles forsvarsplan for en fullskala krig i Midtøsten er aktivert. USS Gerald R. Ford det største og mest avanserte hangarskipet i verden på denne tiden. Å sende dette gigantiske krigsskipet sammen med medfølgende kampgruppe er et tydelig signal om USA tar situasjonen på ramme alvor. Det voldsomme palestinske angrepet har rystet både Israel, USA og Europa og det er ikke tvil om at Hamas her har begått alvorlige krigsforbrytelser. Minst 700 israelere er døde og nærmere ett hundre israelere er bortført til Gaza hvor de holdes som gisler. Ingen regjering i Israel vil kunne overse dette som har skjedd og det er unison støtte i Israel for en militær gjengjeldelse. Enkelte røster hevder at dette angrepet er iscenesatt av Vesten for å utløse en større krig og at det er et ledd i Vestens krig mot Russland og Kina. Dette er selvfølgelig noe vi ikke vet. Imidlertid, de av oss som tror på Bibelen og vet at det eksisterer en åndelig verden hvor krefter er i funksjon forstår at det kan ligge langt mer bak noe enn det vi ser ved våre øyne. Guds Ord sier at «hele verden ligger i det onde,» 1.Joh 5,19 og vi vet også at det finnes en motstander som Paulus kaller «denne verdens gud». 2.Kor 4,4. Endel kristne tror og mener at det vi nå ser er manifestasjoner på at apokalypsens to første ryttere er sluppet løs og at Guds lam har åpnet de to første segl i Johannes Åpenbaring.  For en vantro vil dette være rent vis vas og religiøs overtro, men for dem som tror at Bibelens profetier skal bli oppfylt, er ikke dette en umulig tanke. Det kjødelige mennesket har bare det synlige for øyet, men den som tror på Guds ord og er fylt av Den Hellige Ånd, -vil også ha det usynlige for øyet. La oss derfor i oppriktighet søke å få dypere innblikk i det Paulus omtaler som den usynlige verden. 2 Kor 4,18 «…såsom vi ikke har det synlige for øie, men det usynlige; for det synlige er timelig, men det usynlige  er evig.»

5 tanker om “USA sender hangarskipet Gerald R Ford med kampgruppe til Israel

  1. Dyr tidene vi går inn i , varsler ankomsten av den sorte rytter…ting vil bare bli verre og verre.
    Vi ser at renter går opp og nå , når det blir kaldt går strømmen opp, mat priser går opp , folk slutter å bruke penger, for de må spare , så bedrifter starter å gå konkurs og folk mister jobben og får av den grunn enda dårligere råd , vi er på vei med full fart inn i grusomme tider , jeg vil si at den store trengsel alt er begynt og den bare tiltar og tiltar og brer om seg …

    Jeg må innrømme at jeg er redd og engstelig, ingenting er perfekt hos meg , og jeg kjenner på lidelsen, må vi alle søke Jesus i disse grusomme tider og må vi be om at Gud må avkorte denne fæle tiden , vi er på vei inn i.

  2. Les Ordet, vær sammen med Gud. Fred kommer.

    Ikke lytt til skremsler. Lytt til bibelsk undervisning om det velsignede håp vi har.
    Lytt til oppbyggende ting. Hopp over 80% av kommentarene på Søkelys

    Ja ting blir verre. Og skal bli verre. Stemmer med Bibelen. Da vet vi at opprykkelsen nærmer seg😊 Men Gud er med.

    Trengselstiden er IKKE for frelste.

    Gud ER ikke ferdig med Israel. Når vi blir opprykket så starter den siste årsuken, den 70., 7 år, der antikrist trer frem.

    Ingen hester før i trengselen😊

    «Denne fæle tiden vi er på vei inn i» ??
    Ja trengsler opplever vi men de frelste skal ikke være her i trengsel-EN😊 Det er Jakobs trengsel. Du er ikke jøde.

    https://youtu.be/76QfB_RimO8?si=GVED99mBVR-LshEO

    3
    1
    • Amen, tid i Ordet og i bønn er den beste «medisin», og ikke minst godt å vite hva vi har i vente! 🙂

      Det er lett å bli motløs og nedtrykt om nyhetene er vår «talerstol», derfor er det SÅ viktig hvem og hva vi lytter til i dag!

    • Ja det er SÅ viktig!

      Jeg tenker på hva «Tiden vi er i» sier her, at «ingenting er perfekt hos meg».
      Og jeg tenker; Ikke her heller. Kan aldri bli «god nok». Da er det så inderlig godt å komme til Jesus som ER perfekt. Takk for Golgata, Jesus✝️
      «Hjelp meg Jesus!»
      Hver dag.
      Og tenke at Gud kikker ned på meg GJENNOM Jesus, og jeg er VASKET REN i Hans dyrebare blod! Jeg glemmer aldri da jeg fikk fred med Gud.

      Og engstelse og redsel -som «Tiden vi er i» nevner, kan vi bare gjøre én ting med; gi det til Jesus, og gjøre som Fil.4:6-7. (og Salme 91 o.a.)

      Som overgår ALL vår forstand, står det. DET har jeg forstått de siste 7 år nå (siden 2016), at dette er det virkelig BARE Gud som kan gjøre.

      Og når man ofte tenker; «det er IKKE normalt at jeg nå kan ha sånn ro i dette!» Jo, DA er den største fred der. Gud har omsorg. Bibelen er sann. Hver bokstav. I himmelen og videre i evigheten skal vi studere Bibelen og forstå hver en setning der.

    • Helt enig, ingenting er perfekt her heller, langt derifra. Men hadde det vært perfekt, så ville jeg nok ikke hatt bruk for Gud.
      Om du leser dette «Tiden vi er i», så husk det ikke er noe du kan gjøre av egeninnsats for å «finpusse» frelsen.
      Alt kommer fra Jesus, du brakte kun din synd til Ham, og det er det vi skal gjøre.

      Hver eneste dag er som Hannah sier en bønn om «hjelp meg Jesus», vi trenger Ham hver eneste dag.

      Husk også løftene som Herren har gitt oss. Er du bekymret for morgendagen? Er du redd for å gå tom for mat, penger, klær eller hva det måtte være?
      Les disse løfter som Herren har gitt deg, les det gjerne daglig, du kan også sitere det i bønn til Herren og minne Ham på hva Han har lovet (selv om vet om det):

      Derfor sier Jeg: Vær ikke bekymret for livet deres, hva dere skal spise eller hva dere skal drikke, og heller ikke for kroppen, hva dere skal kle dere med.
      Er ikke livet mer enn maten og kroppen mer enn klærne? Se på fuglene i luften, de verken sår, høster eller samler i hus. Likevel gir deres himmelske Far dem mat.
      Er ikke dere av større verdi enn dem? Hvem av dere kan ved å bekymre seg legge så mye som en alen til sin livslengde ? Hvorfor er dere bekymret for klærne? Se på liljene på marken, hvordan de vokser. De verken arbeider eller spinner.
      Likevel sier Jeg dere at selv ikke Salomo i all sin prakt var kledd som en av disse. Hvis nå Gud kler gresset på marken så fint, det som står i dag og blir kastet i ovnen i morgen, skal Han ikke enda mer kle dere, dere lite troende?
      Vær derfor ikke bekymret og si: ‘Hva skal vi spise?’ eller: ‘Hva skal vi drikke?’ eller: ‘Hva skal vi ha på oss?’ For alt dette søker folkeslagene etter. Men deres himmelske Far vet at dere trenger alt dette.
      Søk først Guds rike og Hans rettferdighet! Så skal alt dette bli gitt dere i tillegg.
      Matteus 6:25‭-‬33

Det er stengt for kommentarer.