Nedtelling til storkrig: Artilleri-trefninger mellom Hizbollah og Israel langs grensen mot Libanon -Hamas signaliserer vilje til samtaler om våpenhvile

Israel og den pro-iranske millitsgruppen Hizbollah kan være på randen av krig. Hizbollah som tar ordre fra Teheran har i kveld avfyrt flere runder med artilleri som Israel har gjengjeldt. Samtidig meldes Times Of Israel at det har vært en pause i beskytningen med raketter fra Gaza. Hamas som har utført grusomme handlinger de siste dagene skal ha signalisert vilje til en «lull» som betyr midlertidig pause i krigen. Organisasjonen som vårt norske regime ikke er villig til å omtale som en «terrororganisasjon» skal ha signalisert interesse for samtaler om en våpenhvile. Dette i følge Times Of Israel.

Det vil være tilnærmet politisk umulig for den sittende israelske regjering å gå med på en «lull» eller våpenhvile-samtaler etter at Hamas har myrdet nærmere ett tusen isralere i løpet av de siste tre dagene. Hamas har også bortført mer enn 100 israelere til Gaza og stått bak grusomme handlinger. Israel har nå erklært Hamas krig og mobilisert rundt 300 000 reservister til krigstjeneste. Det vil være Netanyahu`s politiske død dersom han nå skulle gå med på en våpenhvile før Hamas er knust. Israel fortsetter å angripe mål inne i Gaza og har vært tydelige på at Hamas må knuses slik at de ikke er i stand til å gjøre noe på 50 år. Mange mennesker har dødd de siste dagene på grunn av Hamas valg ved å iverksette denne grusomme terrorhandlingen. Pausen i raketter og signalene om villighet til å samtaler kan være et tegn på at ledelsen i Hamas nå begynner å bli redde for konsekvensene.

2 tanker om “Nedtelling til storkrig: Artilleri-trefninger mellom Hizbollah og Israel langs grensen mot Libanon -Hamas signaliserer vilje til samtaler om våpenhvile

  1. Og dette betyr også skjebnetid for Norge. Om Støre regjeringen fortsetter å støtte Hamas – så vil forbannelsen komme til å ramme oss hardt. Vi har fått så mange sjanser – og spilt de opp. Vi har fått vår blodige advarsel – istedenfor å angre i støv og aske – så har vi lagd ett fiendebilde som ikke er reelt.

    Jeg tror nok at Israel er nødt til å kjempe – de kan ikke bli kjent som en papirtiger i Midtøsten – og om de går til krig – så kan det hende at det blir en stor dominoeffekt – som ingen kan styre. Det kan også hende at Islam for en tid får ett stort banesår – som de også fortjener. De elsket blod – og blod skal bli gitt dem.

    5
    3
    • Helt tragisk å se hvordan Norges statsminister uttaler seg. Også tragisk å se hvordan NRK slipper til Hamas tilhengere.
      Akkurat nå er det nokså mange som støtter Israel i Norge.
      Men det vil snu når bilder fra ødeleggelser i Gaza begynner å flyte inn. Da vil stemningen snu.
      Folk er 100 prosent styrt av msm.

      3
      2

Det er stengt for kommentarer.