Ved å sammenligne Hamas ‘villmenn’ med ISIS, lover Netanyahu seier i krig for ‘vår eksistens’

«Verre enn dyr» og «villmenn» er blant de merkelapper mange nå setter på terroristene fra terror-organisasjonen Hamas. Disse må spores opp og slaktes, brutalt og nådeløst er budskapet som kommer fra israelske ledere. Tirsdag formiddag er den israelske byen Beersheba under angrep fra palestinske raketter. Befolkningen i Israel venter nå på en samlingsregjering som skal stå sammen å lede landet under krigen. Det er et samlet politisk Israel som vil gå til full krig mot Hamas. Den palestinske terrrororganisasjonen som vårt hjemlige regime ikke vil omtale som en terrororganisasjon -må knuses. Israelske stridsvogner står linjet opp langs grensen mot Gaza. Bakkestyrkene gjør seg klar. Invasjon virker nært forestående,» sier familier til reservister som er mobilsert.

Også mot grensen mot Libanon og den Iran-støttede Hizbollah millitsen er Israel i høy beredskap. Flere styrker er sendt til Nord-Israel og israelske kampfly er stadig i luften over israelsk luftrom. Hizbollah har truet med å blande seg inn dersom Israel går til invasjon i Gaza og USA advarer Israels fiender mot å blande seg inn. Amerikanske jagerfly er flyttet til Jordan og en flåtegruppe nærmer seg nå kysten utenfor Israel slik at amerikanske krigsfly og missiler kan slå til raskt mot eventuelle trusler.

2 tanker om “Ved å sammenligne Hamas ‘villmenn’ med ISIS, lover Netanyahu seier i krig for ‘vår eksistens’

  1. Ja, og jeg har aldri tidligere hørt om noen land som advarer den sivile befolkningen at de må komme seg vekk, slik som Israel 🇮🇱 gjør?

  2. Jeg ser at Israel venter med å gå inn i Gaza . De har stengt av forsyninger av mat , vann , el-strøm og drivstoff . Jødene venter nok til sulten har kommet til Gaza-folket . Jeg tror at Israel vil besette hele Gaza og forbli der . De trakk seg ut derfra i 2005 : Det var nok en tabbe . Det var Ariel Sharon som besluttet denne tilbaketrekkingen . Like etter fikk ha hjerneslag og lagt i koma i årevis .
    Egypt har også stengt grense-passering til Gaza . De vil ikke bli oversvømmet av terrorister .

Det er stengt for kommentarer.