Black Lives Matter organisasjonen ut med støtte til Hamas og palestinerne

Den venstrevridde organisasjonen «Black Lives Matter» som blir støttet av venstresiden har kommet ut med støtte til Hamas og palestinerne etter helgens terrorangrep mot jøder i Israel, I en formell uttalelse fra organisasjonen utrykker den venstreliberale organisasjonen solidaritet med palestinerne. Det faktum at organisasjonen flagger dette etter at verden er blitt rystet av den groteske terroren vi så lørdag, har vakt oppsikt blant mange på Twitter. Mange kristne, inklusiv Joel Osteen knelte nærmest for Black Lives Matter bevegelsen som fikk vind i seglene i 2020. Mens andre demonstrasjoner var forbudt under Corona-pandemien fikk Black Lives Matter demonstrere å protestere åpenlyst i gatene i mange land.

Høyst upassende tidspunkt å fronte støtte til Palestina og handlingene som skjedde lørdag.

 

 

 

 

 

 

 

8 tanker om “Black Lives Matter organisasjonen ut med støtte til Hamas og palestinerne

    • Nej! Ikke udyrs liv! Et menneske ophører med at være menneske, når det halshugger babyer i barnevogne!

      2
      2
  1. God will deal with these savages accordingly. . . Se denne video. Må Gaza blive en ‘heap of rubble, home to owls only’. . https://unitedwithisrael.org/watch-meet-the-israeli-children-held-captive-by-hamas/
    Må ingen af dem undslippe. Husk, at disse bestialske dyr har mødre og fædre, og at der kun er ganske få uskyldige i det område. Adspurgt igennem årene har disse udyr – for ca 77% vedkommende, hver gang – svaret, at de ønsker at udslette jøderne.
    Husk: “først lørdagsfolket, dernæst søndagsfolket”. Det er deres slogan.

    2
    1
    • I hear you! Jeg hater deres grufulle gjerninger, men elsker deres (foreløpige fortapte) sjeler/ånder, slik som min Herre og Frelser gjør.

  2. Vi ser alt at sympatien med Israel er i ferd med å snu i Europa. Mer og mer press vil komme på Israel. Flere og flere vil begynne å fordømme Israel.
    Jo flere døde palestinere, desto mer vil de israelske ofre bli glemt og folk vil begynne å fordømme Israel.
    Media er alt i gang med å fokusere på at Gaza er under angrep og Israel vil bli fordømt og kalt stygge ting av både muslimer og europeiske ledere.
    Stemningen er allerede i gang med å snu.
    Dersom USA og Joe Biden holder fast på støtten til Israel, vil Biden også komme under ild og kritikk fra jødehatere i Europa.

Det er stengt for kommentarer.