Muslimske ledere oppfordrer til hellig krig mot Israel den 13 oktober

Muslimske stater er nå i opprør etter de siste hendelser i Israel og Gaza. Verdens muslimer må reise seg til motstand mot Israel globalt. Hamas grunnlegger Khalid Mashal oppfordrer muslimer verden over til Jihad, invasjon av Israel og angrep på jøder verden over. Råd til de som bor i områder i verden der det er mye muslimer bør kanskje seg seg litt ekstra rundt og være forsiktige.

Mye skjer nå. Det er grunn til å være forberdt. Folk blir bare mer og mer splittet og stiller seg på hver sin side av konfliktene. Donald Trump var angivelig en som splittet oss. Vi var splittet om vaksinen. Vi har vært splittet over krigen i Ukraina og nå splittes folk over krigen i Israel. For å nøre opp ytterligere over splittelsen oppfordrer Hamas ledere muslimer verden over til å samle seg mot Jerusalem og Israel. Vær hjemme denne helgen. Hva kan skje?

Det er ikke bare Canadian Prepper som har fått med seg det globale kall til Jihad. Også kristne som opererer på YouTube har fått med seg nyheten om den muslimske trusselen om verdensomspennende jihad.

4 tanker om “Muslimske ledere oppfordrer til hellig krig mot Israel den 13 oktober

  1. Det muslimske brorskap må ut av Israel europa og nord amerika og deres følgere, det betyr 99,99 prosent av alle muslimer i Skandinavia f,eks.

    4
    2
    • Hvordan vil du få til det her til lands når storting og regjeringen(e) elsker muslimer og importerer dem i tusentall, gir dem hus og trygder, og tillater dem å gjøre all slags ugjerninger uten nevneverdig straff.

      3
      2
  2. 13 Så ble det sendt ilbud med skrivelser til alle kongens landskaper om at alle jødene skulle ødelegges, drepes og utryddes, både unge og gamle, små barn og kvinner, alle på én dag, på den trettende dagen i den tolvte måneden, det er måneden adar, og at deres gods skulle plyndres.

    14 For at befalingen skulle bli kjent i hvert landskap, ble en avskrift av skrivelsen kunngjort for alle folkene, så de kunne holde seg ferdige til den dagen.

    15 Ilbudene dro av sted i hast etter kongens ordre, så snart befalingen var utferdiget på borgen Susan. Så satte kongen og Haman seg til å drikke. Men byen Susan var forferdet. Esters bok kap 3:13-15

    3
    1
    • Ester3:13 «på den trettende dagen i den tolvte måneden, det er måneden adar»

      Bare for ordens skyld; Adar 13.
      Ikke oktober 13.
      Men 22.Februar 2024.

Det er stengt for kommentarer.