Israel: 1300 døde israelere så langt i krigen -flere amerikanske statsborgere drept av Hamas

Mer enn 1300 mennesker er drept så langt i krigen som startet med et brutalt og rystende terrorangrep på sivile lørdag. Det skal være flere titalls amerikanske statsborgere blant de drepe. Minst to amerikanske hangarskipgrupper er på vei til området og Biden lover full støtte til Israel. Samtidig fortsetter Hamas å angripe israelske byer med raketter. Israel har innført full blokade av Gaza. Null vann, null strøm og null drivstoff og andre forsyninger slipper inn før de mer enn ett hundre gislene Hamas har tatt er løslatt. Israel er fremdeles i full forberedelse for en bakkeinvasjon av Gazastripen. Det har gjennom årene vært mange runder med krigshandlinger mellom Israel og Gaza -uten at det har redusert slagkraften til Hamas eller knust organisasjonen.

 

14 tanker om “Israel: 1300 døde israelere så langt i krigen -flere amerikanske statsborgere drept av Hamas

  1. Eller hvad med fortællingen om denne pige, der føres bort på motorcykel af muslimske djævle, mens hendes kæreste bliver ført ud i rabatten og henrettet? Fortæller man det her i Norge? Jeg er stolt af, at danske journalister og mange politikere står sammen med Israel. Selv vores statsminister har været ude at lægge blomster ved ambassaden og har givet en god tale til komplet støtte for Israel.
    https://www.bt.dk/udland/noa-blev-kidnappet-af-hamas-fortalte-ikke-sin-mor-at-hun-skulle-paa-festival

    3
    1
    • Den norske statsminister kaller nå Hamas for terrorister,men var veldig treg/sen før han tok det ordet i sin munn

      3
      1
  2. Westgut – ja, det er ‘flott’ med Støre, han, som har givet Hamas milliarder. Dere kristne må be af al kraft om, at han bliver fjernet fra posten, at der må komme valg og en bedre bliver statsminister. Hørte i en prædiken Øivind Andersen sige netop dette, at man må be om sådant.
    Når jeg ser nrk siden, så står der stort set intet om Israel, mest om Gaza, så nu skal i bare se; om få dage bliver det nok igen fuld skrue med had mod Israel og buhuuu ynk over de skrigende skrigeskinker i Gaza. Disse ekkle typer, som ler, når de hugger hoveder af babyer i vuggen, de skriker som kjerringer, når de ikke får deres hummus! Jeg tror, at Gaza bliver en grushob, godt det samme. Der står faktisk ting i Bibelen om de, som går imod Israel, at de vil blive lagt øde.

    1
    1
    • Når sponset Norge og Støre Hamas med millioner? Jeg vi gjerne se dokumentasjon på det. For jeg har ikke hørt om dette før.

    • Da har Danskeren hisset på seg den dorskt religiøse Birgir Hermansen. Norge og Støre samt Erna har brukt milliarder av fellesskapets penger på Palestina. Det er et rottereir av korrupsjon og tidvis har Fatah og Hamas stått sammen.
      Støre og Norge har finansiert et stort antall «organisasjoner» som opererer på Gazastripen i samarbeid med Hamas myndigheten.
      Støre og resten av lurven har sendt mer enn 15 milliarden skattekroner til dette korrupte rottereir som områdene er. De har kanskje ikke formelt i statsbudsjettet bevilget penger til Hamas, for Hamas er definert som en terrororganisasjon av amerikanske myndigheter. Det er derfor vanskelig for norske regjeringer å gi penger direkte til Hamas.
      Men av de milliarder de har kastet inn i Palestinaprosjektet som er dønn korrupt har også millionene flommet inn i Hamas terrorsystem. Bare vår Herre selv vet nok hvor mye av pengene som er endt i hånden på Hamas.
      Birgir Hermansen får nesten bevisbyrden med å kunne dokumentere at ikke noe av den norske fiansierer er endt i lomma på Hamas. kjære Danskeren: Birgir er bare en usedvanlg dorsk religiøs som elsker å kverulere.
      Den verste person man kan komme bort i på himmelveien.
      Lenge leve naivhet Birgir

    • Stakkars Ziri Haugen. Nå har hun ligget såpass lenge i dvale, at hun ikke fårstår et SPØRSMÅL. Gå og legg deg igjen, du.

    • Når hverken Danskeren eller Kjell klarer å dokumentere sine påstander, som jeg forøvirg IKKE har kverulert om, klarer kanskje Ziri Haugen å dokumentere det??? Når jeg leser den idiotiske kommentaren din, ser jeg at du mener deg å sitte på den dokumentasjonen jeg etterlyser.

    • Birgir. Jeg tror ikke Norge nødvendigvis har gitt penger direkte til Hamas. Men dersom vi vurderer Norges samlede bidrag til Palestina og de ulike organisasjonene som opererer der, så er det jo svært sannsynlig at noen av millionene har endt opp som indirekte støtte til Hamas.
      Penger til sivil infrastuktur i Gaza bidrar jo til at Hamas kan bruke mer på våpen.
      De palestinske selvstyremyndighetene og gamle PLO og Yassir Arafat var jo kjent for å være svært korrupte med tett samarbeid med andre palestinske terrorgrupper i området.

    • Danskeren.
      Nå har du proverst på deg Zelenskyj dyrkeren Birgir Hermansen.
      Viste at Hermansen var en nazisympatisør og russofob som støtter avskummet i Azov og Kiev som dreper og voldtar russiske barn.
      Ble litt overrasket over at han også har sympatier med jødehatere i AP og Hamas. Birgir forstår ikke at Norge har sponset palestina-prosjektet og jødehatere med nærmere 15 milliarder kroner.
      De fleste kronene har formelt gått til PLO og UNRWA. Sistnevnte har brukt store summer på Gaza og hjelper således til med å finansiere Hamas og det lederskap.
      Birgir må være komplett hjernevasket nazi for å ikke kunne legge to og to sammen.
      Er også enig med Siri Haugen. Det er noe tungt og ubehagelig ekkelt religiøst med Birgir. Det er noe i ham som reagerer på oss som sier sannheten om Vesten, støtter det konservative Russland og elsker Israel og jødene.

    • Jeg ba kun om dokumentasjon på at Norge/Støre har gitt mollioner til Hamas.

  3. Her fra den jødisk-messianske telegram-side

    “ In another Hamas self-documentation, terrorists filmed themselves taking an IDF base and decapitating a young female soldier.

    One of the terrorists then holds up her head and spits on it, while another cuts the genitals off a still-living male soldier.

    I won’t go into further details about what happened next, but you can imagine how these monsters escalated their sadistic actions.

    Then, with the male soldier still bleeding to death in the background, they upload the images live to Telegram and other social networks to celebrate their grizzly behavior.”

    Lad os nu se, hvad der kommer over vesten, for vesten har meget blod på hænderne. 900.000 aborter i Danmark, siden mord på ufødte babyer blev lovliggjort. Homosvineriet, pride, en knyttet næve mod Gud den Almægtige. . Osv. Næsten een mia aborter i vesten siden 1970’erne.
    Skulle vi gå fri fra straf? Helt sikkert ikke.

    1
    1

Det er stengt for kommentarer.