Nytt utsende på Søkelys -gi din tilbakemelding

Vi prøver et litt annet oppsett på Søkelys noen dager. Vi vil gjerne få tilbakemeldinger fra leserne enten i kommentarfeltet eller pr epost sokelys@gmail.com

16 tanker om “Nytt utsende på Søkelys -gi din tilbakemelding

    • Takk for tilbakemeldingen Spiff.
      Dette er foreløpig bare en test.
      Intet er avgjort.
      Jeg forsøker denne ut dagen og vil også forsøke andre oppsett.

  1. Interessant hvordan profesjonelle maler for oppsett og skriftvalg påvirker inntrykket og gjør nettstedet og innholdet mer proft.

    Lett å la seg påvirke av form. Det gjelder selvsagt i all kommunikasjon og formidling. Dataeknologiens stavekontroller og ryddige og vakre ferdigoppsett har alle til profesjonelle skribenter, redaktører og typografer fullstendig uavhengig om innholdet er spinnvilt eller ikke. Plutselig kan konspirasjonsteoretikere fremstå på lik linje med MSM. Farvel til stensilerte pamfletter med dyslektiske skrivefeil og stavemåter fra oldemors tid.

    På meg virker den nye utformingen mer moderne, mer seriøs og merkelig nok mer aktuell og ressurs-sterk. Og typografien er minst like lett å lese. Den forrige virker eldre, som en standarddesign for en personlig enmanns-blogg fra internetts tidligere år. Men den forrige er nødvendigvis litt lettere å orientere seg i for dem som er kjent med den. Sånt vil forandre seg over tid.

    Det er små forskjeller. Det blir nok som nye klær og ny frisyre. Alt kler den smukke. Og klær skaper folk. Dessuten: Reklamefolk vet at innpakningen er avgjørende for salget.

    Derfor: Prøv denne designen noen dager og se. Internett har også gitt alle med en datamaskin eller smarttelefon muligheten til å slette og endre innhold og utseende på et øyeblikk.

    Lykke til!

    😘

  2. Men jeg ser at programmet fjerner blanklinjer mellom avsnitt i kommentarene. Det går ut over lesbarheten. Okei. Så må jeg skrive kortere.

    😘

  3. Jeg synes den gamle layouten var lettere å lese. Er generelt ikke glad i for lyse bakgrunner på nettsider, blir glorete på skjermen og drar mye strøm om man leser på mobil. Den nye ser nok mer moderne ut, men er etter min mening mindre funksjonell. Derfor: Tommel opp for gammelt design, pga. lesbarhet og mobilvennlighet. Den nye har dessuten noen merkelige artefakter i spalten til venstre – noen tomme, gule felter her og der.

    1
    1
    • Takk for tilbakemeldingen din Lesehesten.
      Setter pris på tilbakemeldinger enten det er tommelen opp eller ned. Vi ser noen dager og så vil jeg vurdere andre oppsett og kanskje forsøke ut de også. Får noen en feilmelding når de poster kommentarer. Forsøk å slette nettleser-dataen manuelt eller forsøk CClener for å renske opp i cookies eller informasjonskapsler i nettleseren.

  4. Virker som det er mer større avstand mellom linjene. Det gjør det lettere å lese og finne tilbake i teksten, dersom jeg ser raskt opp. Dette fungerer bedre for mine øyne 🙂

  5. Helt bra dette.
    Det var jo ingen ekstrem greie dette.
    Folk venner seg fort til slike ting👍🏻

Det er stengt for kommentarer.