Israel ber sivile og FN ansatte evakuere nordlige del av Gaza i forkant av bakkeinvasjon -Hamas sier folk må bli

Det israelske forsvaret som gjør de siste forberedelser for en større bakkeinvasjon på Gazastripen har oppfordret sivilbefolkningen og FN ansatte til å evakuere. De israelske soldatene gjør seg nå klare for en av de mest blodige kriger i Israels historie. Mer enn en million mennesker er oppfordret til å evakuere. Hamas sier at folk må nekte å rømme, og norske Jan Egeland, general- sekretær i flyktningehjelpen hevder at å tvangsevakuere borgere er en krigsforbrytelse. Den norske utenriksministeren kaller det hele dramatisk. Etter forrige helgs dramatiske terrorangrep mot sivile israelere -er den jødiske staten tvunget til å ta grep som vil få forferdelige konsekvenser for befolkningen.

Hamas er kjent for å bruke sivile som menneskelige skjold. Denne terrorgruppen som er finansiert av Iran og andre ekstreme muslimske land har holdt Gaza i et jerngrep samtidig som de har ført stadige angrep og terror mot Israel. Den israelske samlingsregjeringen står sammen om dette og Israel er nå ett folk i samhold. Landet er truet fra flere fronter og folk må stå sammen. Politiske konsekvenser for Netanyahu som åpenbart har sovet i timen og ikke tatt signalene om et angrep fra Gaza alvorlig, er foreløpig en problemstilling som må vente. Dersom Netanyahu skal overleve som israelsk statsminister er han tvunget til å vinne denne krigen og gjenopprette det israelske forsvarets avskrekkende effekt. Forrige lørdags velykkede Hamas aksjon har svekket inntrykket av at IDF eller den israelske forsvarsstyrken kan trygge landets grenser. Israel har innført en total blokade av Gaza -og dette er selvfølgelig noe den norske regjeringen fordømmer. «Norge fordømmer Israel» er strofen som nå promoteres av Jonas Gahr Støre regimet. Norge sier at Israel har rett til å forsvare seg selv, men det Norge mener å si er at Israel ikke har rett til å utslette trusselen mot sitt land og folk. I realiteten er de norske myndigheters policy at Israel skal kunne forsvare seg, men ikke foreta grep som vil løse situasjonen varig.  Propagandamaskineriet går for full styrke i NRK. Umiddelbart etter at nyhetene fra Israel om 1000-1100-1200-1300 israelere ble drept, skapte umiddelbart en sympatibølge for Israel i befolkningen. Men nå skal dette snu. Hamas propagandist Mads Gilbert som er lege har bebudet at han er på vei til Gaza og mikrofonstativ gjøres klar for at vi kontinuerlig skal bombarderes med bilder av palestinske barn som blir skadd og drept og hvor fryktelig de israelske krigshandlingene er. Vi kan se på NRK og TV2 og i deler av msm avisene at dette nå er begynt. Dette vil skape en økt anti-israelsk holdning i folket og det som var sympati vil bli snudd til avsky og forakt. For israels venner er det bare å gjøre seg rede. Allerede nå ser vi LGBTQ aktivster, Black Lives Matter og Antifa offentlig går ut med støtte til Hamas og terrorisme mot den jødiske staten. Guds folk må være tydelig på sin støtte til Israel -dette selv om vi ikke liker krigshandlinger.

Én tanke om “Israel ber sivile og FN ansatte evakuere nordlige del av Gaza i forkant av bakkeinvasjon -Hamas sier folk må bli

  1. I mitt innlegg lenger nede nevner jeg at Israels grense vil være ved » Egyptens bekk » som er en såkalt wadi ; som vanligvis er tørr men som flommer full ved styrtregn .
    Nå opplyses det at Israel har gitt befolkningen i Gaza melding om å evakuere sør for denne Wadi ( ligger i en dal ) . Guds ord er til å lite på ! Vi må skjønne at det er Herren som styrer det hele som nå foregår . Han blendet de israelske overvåknings-systemene rettet mot Gaza – slik at jødene havnet i denne situasjonen. Yom Kippur krigen for 50 år siden startet på nett samme vis : Israel ble fullstendig overrasket da Egypt og Syria gikk til angrep på dem .
    Trolig er dette starten på en storkrig i Midtøsten . USA støtter Israel fullt ut – kring 11 amerikanere er tatt som gisler – det påvirker selvsagt president Biden .
    Kan hende blir det svidd av A-våpen også mot Iran . Vi får håpe at vindretningen da er gunstig for Israel – slik at de ikke får radioaktivt nedfall over seg . Men det er jo stor avstand mellom disse to land .
    Damaskus skal også bli knust : Dette vil nok de to hangarskipsgruppene tilhørende USA sørge for .
    Jeg sa til min kone i dag : Nå skal du se hvordan Pensjonsfond Utland ( Oljefondet ) vil oppføre seg . Det å satse på aksjer er alltid uhyre risikabelt !

Det er stengt for kommentarer.