Jerusalem Post bekrefter bilder av halshugde og brente israelske babyer og statsminster Netanyahus kontor har lagt dem ut

Jerusalem Post bekrefter torsdag at spedbarn ble brent og halshugget av Hamas–terrorister under et angrep på Kfar Aza sør i Israel lørdag. Bildene ble vist til USAs utenriksminister Antony Blinken under hans besøk i Israel torsdag av Direktoratet for offentlig diplomati i statsministerens kontor, skriver Avisen. Senere på dagen ble bildene publisert av Statsministerens kontor på X. Enkelte venstrevridde medier har prøvd å fortelle at bildene ikke er ekte i et forsøk på å hvitmale Hamas

Det vi har sett fra Hamas er utrolig bastialsk. Israel er rasende og vi kan forstå hvorfor. Disse bildene er postet av den israelske statsministerens kontor og viser virkeligheten slik den er. Vi skjønner alle hva slags djevelskap den norske stat har vært med på å finansiere. Den venstrevridde propaganda siden «faktisk.no» har i en av sine artikler stilt spørsmål med bildenes troverdighet. Dette skjedde onsdag. Dette førte til at VG og Dagbladet endret sine artikler. Faktis.no er en av msm fiansierte propaganda-maskiner som er skapt for å opprettholde det politisk korrekte narrativet i folket. Som Guds folk vet vi at det er mye ondskap i verden og vi har sett Hamas terrorisere og drepe både barn og voksne tidligere.  Vi vet også at vi i denne tid er under påvirkning av kraftige forførelser hvor sannhet blir løgn, rett blir galt og urent blir rent.

4 tanker om “Jerusalem Post bekrefter bilder av halshugde og brente israelske babyer og statsminster Netanyahus kontor har lagt dem ut

  1. 😭😭🙏
    Takk Kjell for jobben du gjør
    På tide de slapp ut bildene.
    Villdyr. Som jeg trodde.

    4
    1
  2. Grusomt klarer ikke å se på bildene håper israel tar ett endelig oppgjør med hamas, de har jo minst like ille som is .

  3. Takk til Kjell som viser den brutale sannheten.
    Det er så brutalt og stygt, finnes ikke ord som kan dekke disse grusomme handlingene som terrororganisasjonen Hamas/Isis har gjort. Trodde ikke mennesker var i stand til å gjøre noe slikt.
    Gasskamrene fra 2. verdenskrig er nesten en «snill» metode til sammenligning.

  4. Det er forferdelig.

    Hellige krigere i hellige kriger hevder med hellig overbevisning at de har gudene på sin side og tillater seg drap og terror og tortur og hva som helst.

    Målet helliger midlene. Guddommenes bud og umoral står over menneskenes lover og fornuft.

    Måtte de sekulære og moderate kreftene blant israelere og palestinere beseire alle blodtørstige fundamentalister og hensynsløse fanatikere.

    Men selvsagt er galskapen aller verst hos Hamas som har satt overtroen ut i live.

    Netanyahu har dessverre lenge kritisert de liberale og frihetselskende kreftene i landet. Han frir isteden til religiøse antidemokrater og endetidssvermerne. Høyrekreftene har garantert sikkerheten, men ikke forstått at gode samfunn bygger på kunnskap, ikke overtro.

    Nitrist, men ikke overraskende at fiendene tilhører den samme abrahamittiske ørkenreligionen.

    2
    3

Det er stengt for kommentarer.