Israel vil angripe fra luft, bakken og sjøen -Netanyahu har ikke noe valg, Israel må vinne

Israels forsvar klar til krig. Både hæren, flyvåpenet og marinen vil delta i den kommende militæroperasjonen som kan innebære full regional krig i Midtøsten. Iran, Hizbollah, USA og kanskje andre muslimske land kan bli blandet inn. Denne smertelige realiteten forstår alle. Storer skarer av palestinske sivile har tatt advarslene fra Israel alvorlig og evakuert fra den nordlige del av Gazastripen. Et omfattende angrep med full bakkeinvasjon med luftstyrker, bakkestyrer og angrep fra marinen vil kunne komme når som helst. I kveld meldes det at Tel Aviv er under rakett-angrep fra Hamas. Nå er det alvor.

Benyamin Netanyahu møter soldater klare til krig. Foto Twitter: Benyamin Netanyahus Twitter konto

Det er en hardt presset Benyamin Netanyahu som nå leder sitt land til en krig som kan bli både blodig og svært kostbar for Israel. Mange soldater risikerer å bli skadd eller drept i slagene som kommer. Hamas skal fullstendig utryddes -og dessverre, vil mange sivile på palestinsk side også bli rammet. Faren for at både Hizbollah og Iran skal bli innblandet i krigen er svært stor. Hizbollah som er betydelig sterkere militært enn Hamas har titusener av raketter som kan brukes mot Israel. Iran er selv en sterk militærmakt som har raketter som kan nå mål i Israel. I tillegg har landet hatt et kjernefysisk prosjekt og kan i teorien allerede sitte på kjernefysiske våpen. Vestlige etterretninger inkludert Israels eget Mossad fanget ikke opp hva som Hamas hadde i tankene forrige lørdag. Om de viste -har de ikke videreformidlet informasjonen til korrekte myndigheter som kunne ta grep for å forhindre angrepet. Dersom ikke CIA og Mossad eller britisk etterretning viste om dette, hvor sikker er da informasjonen de påstår seg å ha om Irans atomvåpenprosjekt? Det er grunn til å spørre.

Tydelige advarsler

Israelske ledere har vært tydelige på at det kommer en kraftig militær respons på terrorangrepet. Gaza er under full blokade. Folk på Nord-Gaza er blitt oppfordret til å evakuere. Hundretusener har tatt advarslene på alvor. Men endel blir og skal møte marerittet som kommer. Hamas selv vil kjempe. Både Hamas terrorister, Israelske soldater og sivile vil bli drept eller skadd. Israelske statsborgere som skal tjenestegjøre i krigen kommer tilbake til Israel med fly for å kjempe for nasjonen. Hamas må utslettes selv om prisen vil bli svært høy. Slik tenker statsministeren og den politiske ledelse i Israel. Militære har brukt en uke på å forberede både luftforsvaret, hæren og marinen for det som skal skje. Godt støttet av Washington og Joe Biden administrasjonen er Israel nå klare. Klare for krig og klare til å ta seg inn i Gaza, knuse Hamas og deretter holde Gaza okkupert. Det var en megatabbe at Israel trakk seg ut av Gaza i 2005. Dette betaler Israel nå en høy pris for. En megatabbe som et resultat av den katastrofale «Osloavtalen».

Tel Aviv under angrep

Live kamera fra konfliktsonen

4 tanker om “Israel vil angripe fra luft, bakken og sjøen -Netanyahu har ikke noe valg, Israel må vinne

  1. Israel bør lage en mur under og over bakken, mellom nord å sør Gaza , så bør de sperre av nord Gaza totalt og sulte ut Hamas terroristene.

    2
    1
    • Når så siste Hamas terrorist er ute av det nordlige Gaza , bør denne delen av Gaza bli hundre prosent innlemmet i Israel og Israel må ha 100% kontroll på hvem som bosetter seg der og hvilke intensjoner de har , med det sier jeg ikke at arabere ( så kalte palestinere ) ikke kan bo der, men de må ønske å bo der fredfullt og under Israelsk styre og lov .
      Neste må bli å gjøre det samme med sørlige delen av Gaza

  2. Nitrist.

    Måtte de unge få så gode liv og trygge oppvekstforhold at de klarer å bryte den vonde sirkelen av hensynsløs urettferdighet, splittende ørkenreligioner og voldelige hevntradisjoner.

    Kanskje Internett og moderne teknologi kan gi dem velstand og velbehag, kunnskap og annet å tenke på?

    Her må kameler svelges, kompromisser inngås og mellomløsninger godtas. Og gammel overtro må vrakes på historiens skraphaug. Forsoning oppnås bare gjennom ekte tilgivelse og brudd med fortidens endeløse hevngjerrighet og vrangforestillinger om rasistiske guddommer.

    1
    2
  3. De som er uskyldige i Gaza har lidd lenge nok. Det må være strevsomt og et tøft liv. ❤️Arabere i mitt❤️ Må Gud beskytte dem nå, og må de få oppleve Jesus✝️ HAN er det ENESTE håp.

    Dessverre tenker jeg at hver eneste en i Gaza kjenner eller vet om en terrorist der. Mødrene vet om en. Naboen vet om en annen. Det er trist med dette hatet som ødelegger så mye.

    Vi ser kristne israelere og arabere i Israel leve side om side, og som ALDRI noengang vil skadet hverandre.

Det er stengt for kommentarer.