Bibelske kristne raser på statskanalen NRK og TV2s dekning av krigen i Israel

«Fikk dere med dere hva NRKs dessverre prefererte «ekspertkommentator» – Odd Karsten Tveit, sa på NRK-Nyhetene.. Denne representant for NRK – deres prefererte jødehater, aktivist og vedvarende brukte NRK-«journalist»,
forsvarer likvideringene, voldtektene, drapene på over 600 forsvarsløse jødiske sivile, barn, familier, ungdommer. Eneste «feil» i min gjengivelse av NRKs Odd Karsten Tveit, er at han faktisk ikke brukte ordet «jøder» om de som ble likvidert.
Det burde han selvssagt ha gjort, for det er faktisk jøder som bor i dette bittelille jødenes nasjonale hjem, Israel,» skriver Jarle Mathiassen på Facebook. Mange har reagert på hvordan spesielt statskanalen NRK har dekket krigen, men TV2 er ikke hakket bedre.

«NRK fortsetter – på denne måten, å pre sitt vedvarende demoniserende narrativ om israel. Dette er så vannvittig antisemittisk fordreid at man bare blir sjokkert.
Dette er altså «Norges» statskanal, som nordmenns skattepenger går til…..
-Vi så også NRKs prefererte antisemittiske «journalist» – Sidsel Vold, på NRK-nyhetene:
Sidsel Void – NRKs prefererte «journalist» har fortatt ikke lagt vekk sitt de facto forsvar av det antisemittiske islam-funderte HAMAS sitt terror-styre i Gaza.
-Det er snart BARE de verste venstreraddiser – de jødehatende nasjonalsosialister (les: de facto nazister) i palestinakomiteen, SV, RØDT – for ikke å glemme pampene i LO, som fortsatt IKKE blir kvalm av hverken HAMAS, eller ovennevnte (de facto) nazi-supporterende «eksperkommentatorer».
Dessverre kan vi heller ikke glemme «vår» APs stasminister og «vår» AP-utenriksminister:
-Jonas Gahr Støre – «vår»/Norges stasminister, supporterer/støtter faktisk terroristorganisasjonen HAMAS. Dette på tross av at det er allment kjent at HAMAS har skrevet i sitt antisemittiske islam-funderte charter at «alle jøder skal drepes og deres nasjonale lille hjem, Israel, skal opphøre å eksistere».
-Anniken Huitfeldt – «vår»/Norges utenriksminister, vil ikke ta ordet TERROR i sin munn (jfr. intervju på NRK/TV2) om HAMAS sine dokumenterte likvideringer, voldtekter, drap på over 600 forsvarsløse jødiske sivile, barn, familier, ungdommer…
-Nordmenn burde nå boikotte og/eller protestere MOT
NRK/TV2, og MOT AP/Sp-regjeringa som sender millioner hvert år tilTERRORORGANISASJONEN HAMAS.
Palestinakommiteen og AP-pampene i LO er ikke verdt å nevnes.
Man kan bli målløs av mindre!!!

Skrevet av Jarle Mathiassen og publisert på Facebook

5 tanker om “Bibelske kristne raser på statskanalen NRK og TV2s dekning av krigen i Israel

  1. Rettelse til hans kommentar: det er over 1300 jødiske babyer, børn, teenagere, forældre, soldater og bedsteforældre – ubevæbnede – som vågnede op til helvede på jord sidste lørdag. Deres sidste dag på jord. Forestil jer nogle rædsler: du er måske ikke engang stået op, og pludseligt vælter det ind med djævle bevæbnede med maskinpistoler, granater, macheter 😱 Må Israel jævne Gaza med jorden og gøre det ubeboeligt til evig tid!

    2
    1
    • Kan ikke vente så mye av antikristelige og antisemittiske NRK
      De fleste journalistene er inntatt av styggen selv og nærmest hater Guds eiendoms folk

      4
      1
  2. Det som skjer i Israel er berre starten på desse siste hendingane før Herren sjølv må gripa inn. GT fortel om «den verste trengselstida» i historien som vil koma over nasjonen Israel.
    Me ser td dei geistlege i Norge ta eit klart standpunkt for palestinarane. Jødane er okkupanten og offeret er palestinarane.
    Den falske erstatningsteologien råder i mange miljø.
    Når det står Guds Folk så er det ikkje lenger jødane, men dei kristne som trur på Jesus. Menigheten vert Guds Folk.
    Når det står Jerusalem så vert det åndeleggjort, slik at det ikkje gjeld det bokstavlege Jerusalem. Til og Oljeberget greier ein å åndeleggjera. Alle tekstane i GT har berre fokus på dagens landområde i MidtAusten og ikkje minst det bokstavlege Jerusalem.
    Td Halvor Nordhaug:
    «Samme år prøver biskop Halvor Nordhaug å tenke teologisk om Israel (Vårt Land 8.11.10). Han skriver at: «Kirkens utgangspunkt er at alle Bibelens løfter har sin oppfyllelse i Kristus.»

    Ut fra en slik forståelse blir alle løftene i Det gamle testamentet opphevet, det vil si, de er oppfylt i Kristus. Det gjelder også landløftene.

    De kan ikke lenger forstås etter sitt konkrete historiske innhold. Han konkluderer med å si om Israel at: «det er ikke noe spesielt med denne statsdannelsen, sett fra et teologisk ståsted.»
    «Den kristne kirke er det nye gudsfolket til erstatning for det gamle som nå har utspilt sin rolle. Det innebærer at alle de løfter som Israel fikk i den gamle pakts tid, nå overføres på Kirken. Det er kirken – ikke Israel – som er Guds folk.
    ——————————————–
    Israel kjem til møta massiv verbal motstand etter kvart som krigen held fram. Sympatien dei fekk på laurdag kan fort forsvinna.

Det er stengt for kommentarer.