FBI oppretter ny ekstremismekategori for MAGA-tilhengere

Det amerikanske FBI har opprettet en ny «ekstremismekategori» for MAGA og Donald Trump tilhengere. Dette melder Clarion Project i sitt nyhetsbrev. Nyhetsbrevet er basert på et oppslag i Newsweek. Det sittende regimet i Washington tar nå i bruk alle metoder for å knuse Donald Trump og hans MEGA bevegelse. Justisdepartementet, FBI og rettsapparet settes inn for å undertrykke MAGA bevegelsen og «ekstremist-stemplet» er et effektivt våpen å bruke for å skremme og tyrannisere. Veien fra ekstremist til terrorist er retorisk ikke svært lang.

Vi ser demokratene, globalistene, dypstaten og Bidens lange fingre i alt som skjer rundt om i verden. I den amerikanske valgkampen er Donald Trump den soleklare kandidat og man vet at Biden er sjanseløs uten «hjelp» fra ulike instanser, dypstaten, informasjonsmanipulering, undertrykkelse, valgjuks osv osv. De vil gjøre alt for å stoppe Trump. For dem er Trump den aller største fare og trussel og hans tilhengere utgjør en fare for «deres demokrati»som er en vits.

Link til Newsweek: https://www.newsweek.com/2023/10/13/exclusive-fbi-targets-trump-followers-as-2024-election-nears-1831836.html