Hevder minst 500 drept i israelsk angrep på sykehus på Gazastripen -kan ha vært palestinsk rakett på avveie

Foto: Twitter

Et israelske rakett skal ha truffet et privat sykehus på Gazastripen tirsdag kveld. I følge helsemyndighetene på Gazastripen skal minst 500 ha blitt drept da Israel fikk en fulltreff på sykehuset. Israel sier at de «ser på saken» og har foreløpig ikke kommentert hendelsen. Dersom det viser seg at Israel har angrepet et sykehus full av pasienter og helsepersonell -vil det kunne fjerne all sympati for Israels sak blant befolkningen i Europa. Enkelte røster hevder at det var en «palestinsk rakett på avveie som falt ned og traff sykehuset.»  Også i konflikten i Ukraina har sykehus blitt rammet og partene har anklaget hverandre. Også der har det ved noen tilfeller vist seg å være forsvarernes egne raketter som utilsiktet har falt ned å truffet sykehus og boligblokker.

Nyheten om at Israel skal ha bombet et sykehus tirsdag kveld har fått store overskrifter i media. Dersom dette er sant vil det gi både Hizbollah og Iran en god grunn til å gå inn i krigen og angrepet vil ventelig skape sterke reaksjoner i hele den vestlige verden. På X tar propalestinske aktivister allerede ord som «nazi» og «verre enn Putler» i bruk for å beskrive avskyen for Israel etter angrepet. «− Historisk nederlag for vår menneskelighet,».Minst 500 er drept i et israelsk angrep mot et område utenfor et sykehus i sentrum av Gaza. Lege Mads Gilbert fordømmer angrepet på det sterkeste. Reaksjonene i den muslimske verden vil bli ennå tøffere. For den israelske regjering vil dette kunne bli et mareritt. Videoen skal vise konsekvensene av hendelsen ved sykehuset.

Den kristne YouTuberen Luis Santiago kommenterer i sin siste video hendelsen

13 tanker om “Hevder minst 500 drept i israelsk angrep på sykehus på Gazastripen -kan ha vært palestinsk rakett på avveie

  1. Mye grufulle ting skjer i krig, det har det alltid vært og vil bli.
    Det blir ikke fred på vår klode før Messias oppretter fredsrike på jord. Det er nok flere år igjen før det skjer

    • Ja. 7 år eller mer.

      Først 3,5 år med antikrist og fullstendig sjokkede og traumatiserte mennesker som oppdager at alle barn plutselig er borte fra jorden -sammen med de kristne, de som snakket om Jesus. Flere kommer det til å klikke for. Gravene er åpnet. Alle mennesker på jord med total fred om seg, FORSVANT! Det gode og trygge FORSVANT! Alle som var kalt av Gud og var feige, fyller heretter opp kirkene. Kanskje kun en kort stund? De blir sikkert brent ned eller overtatt. Det blir galgen når man ikke tar merket.

      Nyhetene vi hører i okt. -23 er som intet å regne mot det som KOMMER de 7 år.

      Antikrist prøver å få orden. Han skal «redde» verden», og folk lar seg lure. Men ikke alle, men de må dø for Jesus.

      Angående de siste 3,5 år kan man bla opp selv i Bibelen. (Jeg skal ikke være her) Det blir så grusomt som det ALDRI har vært på jord. Nyheter a la okt-23 blir intet mot det som kommer.

      Siste sjanse til å være med når de kristne blir opprykket KAN være i natt.
      Eller neste natt… eller neste. INGEN vet dagen han kommer.

  2. Dersom ein les profetiane i GT på ein enkel likefram måte, forstår ein korleis nasjonen Israel får det på slutten.
    Tekstane i td Esekiel, Sakarja og klagesongane fortel at Israel vil verta hata av nesten alle på kloden. Alle folkeslag skal samla seg mot Israel og Jerusalem. Diverre forstår mange kristne ikkje dette. Dei er forblinda av erstatningsteologien.
    Profetiane fortel at Gud fylgjer med på det som skjer med folket Hans. Gud vil visa si suverene makt.

    «Da kaller jeg sverd imot ham på alle mine fjell, sier Herren Gud. Den ene skal vende sverdet mot den andre. Jeg straffer ham med pest og blodsutgytelse. Jeg sender høljende regn og haglsteiner; ild og svovel lar jeg regne over ham og hans fylkinger og over alle folkene som er med ham. Slik åpenbarer jeg min storhet og hellighet og gir meg til kjenne for øynene på mange folkeslag. Da skal de sanne at jeg er Herren.» Esekiel 38 -39

    Om 500 sivile er drept i dag, vil det sjølvsagt føra til raseri.
    Gløymt vert terroraksjonen sist laurdag. I

    • Nå venter jeg bare at Birgir Hermansen kommer ut med fordømmelser av Israel som han har gjort mot Putin og Russland.
      Birgir var jo voldsom hard når han fordømmer russernes angivelige overgrep, voldtekter og drap av små jenter og gutter i Ukraina. Forventer at Birgir følger opp med fordømmelse av Israel også etter dette. Man skal felle rettferdige dommer Birgir

      1
      5
    • Birgir er ingen Israel venn. Han er venn av nazistene i Ukraina. Han har byttet ut Jesus som Messias med denne Zelenskyj fyren.
      Han er rasende på vegne av Ukraina og Zelensky men har tilgode å se han stå opp for Israel på samme måte som han gjør mot «ruzzere» og Putler. Birgir har ikke markert seg som en Israel venn. I hvert fall ikke tydelig.

  3. Du skal ikke se bort fra det Randi. Birgir har aldri markert seg som en venn av Israel så langt jeg har kunne lese Hermansens innspill. Han pleier å stå for det som er politsk korrekt og riktig for verdens mennesker.

    1
    7
    • Både Randi og Arnt tar feil. Kan bekrefte at Birgir er Israelsvenn på sin hals selv om jeg ikke kjenner mannen. Det er ikke vanskeligere enn å se hans Facebook side herr Arnt og fru Randi. Han har også gjort lurt i å ikke støtte Putin, det er vanskelig å støtte både Putin og Israel. En må velge side. Sannheten om Putin ser vi tydelig i disse dager, men jeg vet ikke om Arnt er i stand til å se det. Jeg lurer også på om herr og fru kraglefant er i stand til å poste et eneste innlegg uten skyts mot Birgir….. Dere er vel ferdig i barnehagen? Dette er i god Putin-ånd. Prøv å oppføre dere som normale folk, selv om det tydeligvis er vanskelig for dere.

      3
      1
    • Ikke noe å bry seg med Kommentar. Disse menneskene har vist, og viser, at de har samme holdninger som Hamas og de andre terroristorganisasjonene i Midt Østen. Vare se hvordan de forsvarer terrorismen russerne driver med i Ukraina. Russerne har gått fram på nøyaktig samme måte i Ukraina som Hamas har gått fram i Israel. Russerne har nå i over 600 dager i strekk voldtatt mennesker i alle aldre, helt fra spedbarn til gamle mennesker, både småbarn, kvinner og menn. De har, lik Hamas drept på mest bestialske måter. De støtter russernes påstand om at Ukraina ikke har noen legitim rett til å eksistere. Akkurat som Hamas og de andre terroristorganisasjonene i Midtøsten, og kanskje de fleste muslimske land.
      De er kvasikristne «israelvenner». Det samme gjelder Søkelys’s eier og driver Kjell Zverre Anderzen.

    • Hamas er istand til hva som helst av ondskap. Det har de bevist den siste tiden, men dette kan være uhell fra begge sider. Vi vet ikke det nå. Israel vil uansett få skylden, sånn er det bare. Det siste Israel ville gjort nå i denne situasjonen er med vitende å vilje sende en missil mot et sykehus. De er ikke dumme og de er ikke terrorister! Israel driver en brutal forsvarskrig. Krig er forferdelige greier!

      4
      2
  4. Hjerteskjærende. Dette er bare grusomt vondt. Må sannheten komme frem. Én ting vet man hvertfall, Israel sikter ikke på sykehus. (Men vi vet veldig godt om dem som skjærer opp magen til en gravid og mye verre…Og vi vet at DE gjerne ofrer sine egne)

    Jeg reagerer jo på forskjellen det er på Israel/Gaza når pressen beskriver med bilder, men er kanskje ikke så overrasket. Noen av dem som hater Israel, fikk bildene de ønsket nå. (Syke ønsker)

    Hvordan må det ikke være for alle på begge sider som er rammet av terror og raketter…tenker på dem dag og natt. Dette er spesielt😢🙏 Det må være tortur se sine barn og eldre der i dag, eller ha sine barn hos terroristene. Hjerteskjærende bilder. Stakkars stakkars mennesker.
    Jeg ventet at noe skulle skje, men dette…?

Det er stengt for kommentarer.