Israel bruker «Bunkerbusters» for å utslette Hamas i Gaza

Israelsk bombing av Gazastripen har tatt seg kraftig opp det siste døgnet. Israel skal ha tatt i bruk såkalte «bunkerbursters» for å ødelegge underjordiske tuneller og kontrollsentre til Hamas. Det meldes om voldsomme eksplosjoner og all telekommunikasjon på Gazastripen har kollapset. Hamas har svart med massive rakett-angrep mot Tel Aviv. Dette er en opptrapping og kan indikerer at den israelske invasjonen rykker stadig nærmere. Den Iran-støttede palestinske terrororganisasjonen gikk til krig mot Israel sjuende oktober. Israel har formelt erklært krig og har mobilisert mer enn tre hundretusen soldater til invasjonen og forsvaret av Israel.

Videoer delt på X viser voldsomme eksplosjoner og Israel trapper i kveld opp ytterligere sine angrep. Vi nærmer oss nå et kritisk punkt i krigen, Det store spørsmålet er om Hizbollah vil gå til full krig og om Iran vil gjøre alvor av sine trusler. USA har et stort antall krigsskip i området som skal støtte Israel dersom noen av nabolandene blander seg inn.

6 tanker om “Israel bruker «Bunkerbusters» for å utslette Hamas i Gaza

    • Paktkisten er neppe i Vatikanet for da hadde den vært avbildet på Titusbuen som det fremste trofeet over Israels nederlag.

      Nå må jeg ta ting etter hukommelsen, jeg husker ikke hvem av profetene som sist tok vare på Paktkisten og skjulte den, om det var Jesaja eller Jeremia.

      Jeg har lest mange av de gamle Jødiske tekstene som ikke er med i Bibelen, slikt som Adamsbøkene, Jarsers bok, Esras bøker, Enoks bøker, visdommens bok, osv. så jeg husker ikke hvor jeg leste det jeg nå skal ta etter husken, men en av skriftene beskriver hva som skjedde.
      Etter husken.
      En av disse profetene tok Paktkisten ut av templet og fraktet det til «Mose fjell ca. 100 år før en krig». Der fant de ei hule som de plasserte Paktkisten og tilhørende Tabernakel. Profeten hadde med seg en rekke unge menn som bar disse tingene og skjulte det. Disse unge mennene begynte å tegne et kart slik at de senere kunne finne igjen stedet. «Men da ble profeten sint, og sa at skulle ikke JHWH selv vite hvor Hans Paktkiste er gjemt, så Han kan ta den ut når tiden er inne»

      Det samme gjelder for Templet, ingen vet hvor templet sto. Men Herren vet det, og Han vil ikke tillate at det tredje templet blir bygd på originalplassen, fordi det blir ikke bygd for å ære Ham.

      Templet ble bygd på jebusitten Ornans treske plass, som igjen er samme sted som Abraham ville ofre sin sønn Isak, Tempelplassen i dag er restene etter den romerske borgen som sto i Jerusalem, hvorpå også klagemuren er tilbedelse av en Romersk festning. Kan ikke se for meg at JHWH vil tillate at Hans Paktkiste vil bli brukt til innvielse av Antikrist.

    • Fant nå dette som beskriver noe av det som jeg leste for noen år siden.

      Ingen bibelske referanser om arkens sjebne.
      Det er ikke flere referanser til arken, bortsett fra et avsnitt i eldre jødisk historie, som ikke akkurat er kjent for sin nøyaktighet. Det forteller en historie som sannsynligvis forvrenger sannheten, 2. Makk. kap. 2. versene 4-8: «I det samme skriftet står det også at profeten, etter en guddommelig åpenbaring, hadde befalt at møteteltet og Paktkisten skulle bæres etter ham, og at han så drog ut til fjellet som Moses hadde gått opp på og sett ut over Guds arveland. Da Jeremia kom dit, fant han en romslig hule; der bar han inn teltet, paktkisten og røkelsealteret, og sperret så inngangen. Noen av dem som fulgte med ham, gikk for å merke seg veien, men de kunne ikke finne den. Da Jeremia fikk vite det, irettesatte han dem og sa: «Stedet skal være ukjent inntil Gud samler sitt folk igjen og viser det nåde. Da skal Herren bringe alt dette for dagen, og Herrens herlighet skal komme til syne i skyen, slik den viste seg på Mose tid, og slik som den gang Salomo bad om at stedet måtte bli helliget på verdig vis.

      Et galt fjell er nevnt her, men denne forfatteren nevner Jeremia, som jo var en profet i Jerusalem rundt den tiden da arken forsvant. Det kan virke som om denne historien er blitt gjenfortalt gjennom generasjoner og har endret seg litt i prosessen. Historien er også tilpasset ideen at den jødiske Messias fortsatt ikke hadde kommet første gang. Det er tydelig i dette jødiske dokumentet, at skribenten er i den tro at Herren vil komme i skyene slik det skjedde på Mose tid og når Salamo ba om at helligdommen måtte bli innviet. Dette er referanser til Herren’s tilstedeværelse over nådestolen. Men vi kan vite, at når han åpenbarer seg, vil det ikke bli over nådestolen men det vil bli i skyene. Men først vil satan komme til syne på en villedene måte, som skal forestille måten Jesus vil komme på, som det er skrevet i Åp.1:7 og 1.Tess. 4:16 og 17. Paulus advarer mot bedraget i 2.Kor.11:14 og 2.Tess.9-11.

      https://www.bibelarkeologi.no/jesugrav4ronhistorie5.html

  1. Til ‘Tempelskattene’
    Meget interessant. Jeg har lenge fundert på om også
    paktkisten kan ligge i Vatikanets kjeller, etter at romerne
    brant ned og ødela jødenes tempel i år 70 e.Kr.

    Jeg har «tenk litt høyt» om at kanskje denne paktkisten vil være
    sentral, når antikrist skal stadfeste pakten med bl.a. jødene.

    Vi må huske at nåværende pave er en jesuitt – og de er kjent for
    å ha sine hemmeligheter som har gått ‘inside’ i generasjoner.
    Spesielt gjelder dette de øverste lederne i jesuitt-ordenen,
    (bl.a. den sorte pave).
    Dette blir bare spekulasjoner, men i Skriften står det jo at alle
    ting skal gjenopprettes (komme til sin rett). Det må også gjelde
    bl.a. Noas Ark (som noen mener er funnet allerede.

    2
    1
    • Spennende tider på godt og vondt.
      Vår statsminister er jo også jesuitt.
      Og han er jo mye ute og reiser midt i vår egen dyrtid. Hva er det som er viktigere det ute enn å rydde opp hjemme? Men det var en avsporing.
      Det er rart at ingen i msm poengterer forskjellen på Israel og hamas nå. Israel går systematisk etter det som er en trussel for egne innbyggere. Hamas på sin side går rett på sivile. Å kalle hamas ynkelig og patetisk burde vært overskriften i samtlige media.
      Det er så smålig….

  2. Til ‘Paktkisten’
    Takk for tilbakemelding. Du kommer med mye interessant.
    Vi kan sikkert spekulere mye i dette, men det som jeg
    har stor tro på – er følgende du refererte til:
    «… skulle ikke JHWH selv vite hvor Hans Paktkiste er gjemt,
    så Han kan ta den ut når tiden er inne»

Det er stengt for kommentarer.