Følg krigsdramaet mellom Hamas og Israel -invasjonen ser ut til å være i gang

Kraftige drønn og smell høres i kveld og natt fra Gaza. De som følger situasjonen på live stream har hørt langt flere eksplosjoner enn det som kunne ses da Russland startet sin spesielle militæroperasjon mot Ukraina og angrep Kiev i februar tjue tjueto. Israel har nå startet en større luft og bakkeoperasjon mot Gaza. Den bebudede invasjonen kan være nært forestående. Følg situasjonen live.

7 tanker om “Følg krigsdramaet mellom Hamas og Israel -invasjonen ser ut til å være i gang

  1. Nå er tiden inne for å be for Israel som aldri før.
    Jeg kjenner ofte en bønnebyrde blir lagt på mine skuldre, hvor jeg (om mulig) slipper det jeg har i hendene og går til mitt «war room».

    Det er vanskelig å ha en normal hverdag i disse dager, tanken på hva Israel går igjennom – støtten fra verden som snudde like fort som vinden, og ikke minst gislene som sitter fanget, brutalt revet bort fra sine familier og venner.

    Jeg håper vi alle, til tross for uenigheter om det ene og det andre, kan være samlet i bønn for Israel, for de som styrer landet, forsvaret, og hver eneste (overlevende) person som er tatt til fange av hamas. De trenger våre bønner!!

    ..Et rettferdig menneskes bønn er virksom og utretter mye. (Jakob 5:16)

    • Enig med dere. Ja, håper vi alle kan be. Takk Nick.
      Skrev en fortvilet lang kommentar i natt, men slettet den. Verden er virkelig syk. Hvor er støtten, Israelske flagg (?) slik det var med ukrainske flagg? Man føler man lever i en helt annen verden enn mange kristne rundt en.
      Nei, normal hverdag har jeg ikke hatt siden terrorangrepet. Nøden ligger over meg, dagen natt. Stakkars disse som lider.
      Dette ser ut til å vare en stund, men det vet man ikke.

      4
      1
    • Flott dere er med i bønn 🙏🙏
      Ja det er helt grusomt. Føler jeg hører desperate, stille rop fra de som er kidnappet, og en nasjon som har omtrent hele verden imot seg fordi de våger å kjempe mot terrorister.

    • Ja, hva går de ikke gjennom…
      Igjen.

      (Jeg også hører dem nesten også Nick😢 og føler nesten frykten deres.
      21 døgn nå…Ber om styrke, utholdenhet til dem, beskyttelse og utfrielse snarest, Gud vet når. Opprykkelsen kan også være nå. Eller senere. Antikrist er klar han -med et supertilbud om fred. Og folk vil ønske ham hjertelig velkommen. Se bare på demonstrasjoner overalt i dag. Vi snakkes plutselig)

      Og Aril; til deg om du vil
      https://youtu.be/MQ9wme0lruY?si=KmOsqVt-L6_FOHIR

    • Jeg tenker på Peter i Apg 12 som ble fridd ut av fengselet, det var et resultat av menigheten som ba (inderlig) for han.
      Den historien har jeg ofte i tankene når jeg ber for de som er kidnappet, ingenting er umulig for Gud.
      (Hva hadde skjedd om menigheten ikke ba for Peter? Sannsynligvis et annet utfall…)

      Som du sier så kan opprykkelsen være ekstremt nær, det er helt utrolig hvor ting har tilspisset seg de siste ukene.
      Det er et voldsomt (demonisk) raseri mot Israel nå!
      Vi snakkes plutselig ja!

    • Peter ja! Takker for påminnelsen 🙂

      Vanskelige oppgaver for Israelske soldater nå. Men ikke for Gud. Tenker mye på hva soldatene står i. Vondt å tenke på Israelerne som er rammet i terroren og vondt å se araberne som lider. Vi kan bare be. Det er makt i de foldede hender ja! (Jak.5:16 som du skrev)

      Demonisk skriver du. Ja, det samme raseriet som finnes i mange andre grupper over hele verden (grupper jeg lar være å nevne nå). Ikke vanskelig å kjenne igjen nei. Samme hat. Har inderlig vondt av dem. Ingen tegn til anger fra dem lover ikke godt for deres hjerte. Men veldig mange i den vestlige verden VET veien til Gud og må ta ansvar selv.

      Om Israel kan så mye sies. Men det du skrev øverst bør motstanderne tenke over nå.

      «ISRAEL, nasjonen som har omtrent hele verden imot seg
      fordi de våger å kjempe mot terrorister»

Det er stengt for kommentarer.