Langer ut mot Israel -sier Israel bomber vekk sympatien

Den norske utenriksministeren som også representerer det offisielle Norge langer lørdag ut mot Israel på direkte tv på NRK. Han er blant røstene som krever våpenhvile og mener at Israel nå bomber vekk all sympati de fikk etter terrorangrepet den sjuende oktober. Det er åpenbart at den norske støtten til Israel vakler. Det er ikke overraskende da Norge er kjent for å være blant de mer Israel-kritiske land i Europa. Selv bidrar vi til å holde krigen gående i Ukraina gjennom våpen og økonomisk støtte -og norske krav om «våpenhvile» i krigen med Russland er fraværende. I Ukraina er åpenbart våpen og bomber veien til fred, men når det gjelder Israel skal ikke de få lov til å slå ut militært en terrororganisasjon som helt klart ikke vil forhandle og få en avtale med Israel. Hamas startet dette. Hamas er de ansvarlige. De kunne bare ha avstått fra å angripe Israel og drepe  nærmere 1400 israelske sivile og ta mer enn 229 gisler

Vi, Guds folk, vil stå med Israel selv om hele verden gjør det motsatte og vi ber for og støtter den jødiske staten. «Norge i utakt med resten av Norden om FN-resolusjon. Stemte ja til resolusjon som ikke fordømte Hamas,» slår broder Malvind Børresen fast.. Norge stemte også i mot en resolusjon i FN som fordømte forherligelse av nazisme. Dette fordi forslaget kom fra Russland -og i disse tider er det ikke politisk og religiøst korrekt å dele synspunkter som kommer fra Russland. Vi sier med broder Haakon E Riksfjord 🙏🇮🇱💖🇮🇱🙏 Støtter Israel !! 🙏💖🇮🇱💖🙏

Amen

10 tanker om “Langer ut mot Israel -sier Israel bomber vekk sympatien

    • Vi har valgt oss ukloke ledere. Befolkningen talte ved valget og Støre vant frem. Ganske utrolig at nordmenn faktisk finner seg i at våre skattepenger går til våpen og krig i Gaza.
      Norge holder på med å bli fiender av Israel.
      Merkelig at Norge stemmer for en resolusjon som ikke fordømmer Hamas for terrorhandlingen.
      Vi har utrolig blinde ledere i dette landet.

      1
      1
    • La det bli nevnt igjen at Barth-Eide med et pennestrøk sendte 60 millioner kroner nedover til Gaza forrige torsdag… Israelerne får nok med seg dette. Får nordmenn det med seg?
      Norge har garantert bidradd til at Hamas har våpen til å gjennomføre dette.

      4
      1
    • Hvis vi bare vet at pengene kommer frem til dem i nød så er jeg for at Norge hjelper mange forskjellige land. Håper det gjør nå… Da har Norge bidratt med 30 kr. pr. person der nå. Ikke så mye, men vi er jo kun ett land av mange.
      Og det kommer nok milliarder kroner snart nå -fra alle som er ute i gatene for araberne.

  1. Å nekte israelerne å forsvare seg mot terrorisme er antisemittisme, og kommer av jødehatet og kristen hatet som ligger grunnfestet i sosialistene. Alle oppegående kristne vet hvorfor sosialistene og muslimene er allierte, grunnen er at Jesus er jøde.

    4
    1
  2. Jødehaterne i Støreregjeringen skal en ikke vente så my av. Jødene kjemper for sin eksistens. Israels Gud har full kontroll.

    4
    1
    • Sant det Westgut. Det var det norske jødehatet fra Støre og co som førte 22 juli over oss. Jamfør 22 juli profetien boka.
      Vi kan ikke gå i mot det profetiske folk ustraffet. Skriften er veldig tydelig på akkurat det området

      6
      1
    • Riktig – Norge har åpnet opp for mange dommer, pga bla. den indoktrineringen som skjedde og skjer på Utøya – og så sprer man disse ungdommene inn i samfunnet – med hat til Israel og venn med terroristene på Gaza.

      Men det som skjedde nå i Israel – er Holocaust 2 – om en i liten format, så var det så ondt som ett menneske kan gjøre – men egentlig ikke uvanlig i Islamsk Jihad verden – eks. PLO gjorde noe lignende med den LIbanesiske befolkningen – til Israel kastet de ut i 1982. Men media var tause – og sa ingenting. Eneste PLO kanskje ikke gjorde – var å myrde og halshugge barn/babyer – men å kutte lemmer, dele mennesker i 4 ved å feste de til 4 biler og gjøre i hver retning, voldta og sette barn på godt over 100.000 jenter/kvinner, kaste folk i syretank, skjære av brystene til eks. en kvinne, etter å ha drepte familien og voldtatt henne – var PLOs varemerke.

      Denne ånden fikk «palestinaaraberne» tilgang til – da Oslo avtalen lot Arafat og PLO til å ta over «palestina» – og siden ble det fryktelig radikalisert – før så omgikk jo jøder og arabere/palestinere – men etter Oslo avtalen, ble det slutt på det.

      Og så kom Hamas – som var en videreformidling og en verre ondskap enn PLO. Dette må Norge stå til ansvar for – dessuten, nå finnes det ingen unnskyldning – AP kan ikke gjemme seg bak fraser og bortforklaringer – de så klart hva Hamas gjorde, og likevel så støttet de dem. Dette kan ikke vaskes vekk fra Norge – det kan bare en tøff dom gjøre – og da tenker jeg på profetiene til Emmanuel Minos, Lebesbymannen mm. Krig vil komme!

      4
      1
  3. Det er viktig å støtta Israel i denne tida.
    Hamas vann valet i 2006.
    «Sist gang det ble holdt valg i de palestinske områdene, var i 2006. Da stakk Hamas av med en overlegen seier i parlamentsvalget. Partiet fikk 74 av i alt 132 mandater, og dannet regjering under ledelse av Ismail Haniyeh. Denne ble langt på vei internasjonalt isolert som følge av sanksjoner»
    —————–
    Hamas hadde i 2006 støtte frå over halvparten av folket.
    Støtten i dag er sikkert ikkje mindre.
    Då israelittane vart slakta ned 7.oktober jubla ein stor del av palestinarane.
    Israelittane vil etter dette ikkje lenger la seg trua. Dei har tidlegare gitt etter for verdssamfunnets krav og inngått våpenkvile. Det gjer dei ikkje no.
    Netanyahu beskreiv Hamas som dyr. Diverre er det sanninga.
    «Som man sår, vil ein hausta». Med USA i ryggen er palestinarane sjanselause.
    Norge skal vera forsiktige med sin antisemitisme.
    Den er godt skjult, men dukkar opp med jamne mellomrom. Norge vil at Israel skal gje frå seg Aust Jerusalem . Det er det mest alvorlege. Der ligg tempelet.
    Guds løfter i GT står fast.
    Esekiel 47 beskriv grensene og der vert og Jerusalem beskrive etter Herrens kome.
    » På begge elvebreddene skal det vokse alle slags frukttrær. Løvet på dem skal ikke visne, og frukten skal ikke ta slutt. Hver måned skal de bære ny frukt; for vannet de får, strømmer ut fra helligdommen. Trærnes frukt skal tjene til føde og bladene til legedom.

    Landets grenser
    13 Så sier Herren Gud: Dette er de grensene dere skal ha når dere deler landet mellom Israels tolv stammer. Josef skal ha to deler. 14 Dere skal ta det i eie, og den ene skal få like mye som den andre. Jeg lovte jo med løftet hånd å gi det til deres fedre. Og landet får dere til odel og eie.
    15 Slik skal landegrensen være: I nord skal den gå fra Storhavet..»

    Som teksten viser held livet fram her på kloden med Tempelhøgda som sjølve senteret i Jerusalem.
    Det er trist å seia det, men alle desse førestillinga mane kristne har om opprykkelse etc, er dønn falske. Dei er heilt i strid med Tanakh.
    Peters brev skriv blandet anna dette:
    «Herrens dag skal komme som en tyv. Da skal himmelen forgå med et drønn, elementene skal komme i brann og oppløses, og jorden og alle gjerninger som er gjort på jorden, skal komme fram i lyse» 2 Peter 3

    Dette er heilt i strid med Tanakh. Jorda skal ikkje brenna opp eller smeltast om. Gradvis skal Gud skapa den om til det bedre.
    Guds straff vert hard over nasjonane som angrip Israel på slutten.
    Men av dei som lever igjen av nasjonane sin folk, skal deretter måtte koma til Jerusalem for å halda lauvhyttefesten.
    Etter det store GOG.slaget vil nasjonane sjå at Herren GUD er einaste Gud.

    «Alle som blir igjen av alle de folkeslag som drar imot Jerusalem, skal år etter år dra opp for å bøye seg og tilbe Kongen, Herren, Allhærs Gud, og for å feire løvhyttefesten. 17 Men om noen av jordens ætter ikke drar opp til Jerusalem for å tilbe Kongen, Herren, Allhærs Gud, skal det ikke falle regn over dem. 18 Og om egypternes ætt ikke drar opp og ikke kommer, da skal det heller ikke komme regn over dem, men derimot den plagen Herren lar ramme de folkeslag som ikke drar opp for å feire løvhyttefesten.»

    Framtida er lys, men fyrst kjem verdssamfunnets siste kamp mot Israel, då dei trur dei kan knebla Israel.
    Tilsynelatande ser dei ut til å vinna, men slik står det:

    «Jeg vil vise min guddomsmakt blant folkeslagene. Alle folk skal se den straffedommen jeg fullbyrder, kjenne min hånd som jeg har lagt på dem. 22 Da skal israelittene sanne at jeg er Herren deres Gud, fra den dagen og i all fremtid. 23 Og folkene skal forstå at det var på grunn av sin synd og skyld israelittene ble bortført»… Men når den tid kommer, når Gog går mot Israels land, da vil harmen stige opp i meg, lyder ordet fra Herren Gud. 19 I min brennende iver og glødende harme sier jeg: Den dagen skal det komme et kraftig jordskjelv over Israels land. 20 Og da skal alle skjelve for meg: fiskene i havet, fuglene under himmelen og dyrene på marken, alt kryp som det kryr av på bakken, og hvert menneske som bor på jorden. Fjellene skal styrte sammen, bergveggene skal rase ned og alle murene jevnes med jorden.
    21 Da kaller jeg sverd imot ham på alle mine fjell, sier Herren Gud. Den ene skal vende sverdet mot den andre. 22 Jeg straffer ham med pest og blodsutgytelse. Jeg sender høljende regn og haglsteiner; ild og svovel lar jeg regne over ham og hans fylkinger og over alle folkene som er med ham.»

Det er stengt for kommentarer.