Kristne og jødiske organisasjoner lanserer operasjon ITTAI for å hjelpe Israel i krisen

Under andre verdenskrig vendte de fleste i kristenheten ryggen til det jødiske folket. I dag sier vi ALDRI IGJEN.  Det brutale angrepet 7. oktober 2023 er den verste tragedien som har rammet det jødiske folket siden Holocaust. Nå er tiden for kristne over hele verden å stå sammen med Israel og gi støtte under denne krisen. OPERASJON ITTAI blir organisert av kristne og jødiske organisasjoner over hele verden som tror på å utruste og forsvare de jødiske samfunnene i Judea og Samaria.

Akkurat som Ittai, en utlending som sto sammen med kong David i Bibelen (2. Samuel 15), ber vi kristne fra hele verden til å stå sammen med Israel. Teamet vårt er klart til å begynne å løfte forsyninger og kritisk utstyr umiddelbart, men vi trenger din hjelp for å gjøre dette oppdraget mulig. «Oppdraget til Operasjon Ittai er å utstyre og forsvare 200 samfunn over hele Judea og Samaria med det kritiske utstyret de trenger, for å sikre at Israels bibelske hjerteland ikke bare vil bli beskyttet i denne krisetiden, men vil forbli en trygg havn for de 500 000 jødene. folk som bor der.» heter det for de som har tatt initiativ for å hjelpe Israel og jødene i denne krisen.

Siden 7. oktober har over 1400 israelske borgere blitt brutalt myrdet av Hamas. 229 er for tiden holdt fanget i Gaza. Hizbollah truer Israels nordlige grense med mer enn 100 000 missiler.

I mellomtiden opererer iranske agenter og terrorgrupper som Hamas, Fatah og den palestinske islamske jihad i Judea og Samaria (Vestbredden), et område som har blitt stående sårbart mens det meste av Israels militære blir kalt til nord og sør-frontene.

500 000 israelske jøder bor i 200 forskjellige byer og samfunn over hele Judea og Samaria. 25 % av dem er barn under 14 år. Disse familiene er i stor risiko på grunn av å være omringet av 2 millioner arabere, hvorav de fleste er fiendtlige til det jødiske folk. Disse sivile er dårlig utstyrt og har utilstrekkelig forsvar på grunn av at Israels sikkerhetsstyrker er tynt strukket. HaYovel har blitt strategisk plassert for å gi en massiv lufttransport av humanitære forsyninger og sikkerhetsutstyr i de kommende dagene. Akkurat i dette øyeblikk har vi leverandører, eksportører, importører og forhandlere i kø for å flytte forsyninger direkte inn i Israel og deretter videre til de jødiske samfunnene og gårdene i Israels hjerteland.

Vi vil ta med ting som beskyttelsesvester, hjelmer, termiske droner, nattsynsbriller, kikkerter, lommelykter, sikkerhetskameraer, sikkerhetsporter og mat til de som trenger det. Nå er tiden inne for mennesker fra hele verden til å reise seg med én stemme for å utruste og forsvare Israels bibelske hjerteland, og sørge for at en situasjon som Gaza aldri vil bli skapt i regionen Judea og Samaria,» skriver initiativtagerne til luftbroen som skal opprettes til Israel. Også Guds folk i Norge kan bidra til å hjelpe Israel. Slik kan markere solidaritet med Guds utvalgte folk og ikke la oss rive med av de anti-israelske demonstrasjonene som har eksplodert i Europa de siste dagene. Besøk nettsiden til Operation Ittai her.

https://serveisrael.com/operation-ittai/?utm_source=ChristianPost&utm_medium=email&utm_campaign=ittai

2 tanker om “Kristne og jødiske organisasjoner lanserer operasjon ITTAI for å hjelpe Israel i krisen

  1. Vi må støtte Ukraina i krigen mot Putler og Ruzzland.
    I denne krigen må vi sammenligne Izrahell med Russland og Hamas med Ukraina.
    Både ruzzere og jøder er ansvarlige for folkemord. Ruzzland med folkemord på Ukraina og Israel med folkemord på palestinerne.

    2
    8
    • Folkemord? Så du sier at også jødene var selv ansvarlig for Holocaust 1 – det er egentlig det du mener med det du sier. Ditt hjerte er hardt – og du trenger å vende om – fordi Guds Ånd finnes ikke i deg – på noen måte. Du er ingen bror – og jeg vet egentlig ikke hva du gjør her – men din far har vel sendt deg hit….

      4
      2

Det er stengt for kommentarer.