Canadian Prepper: ⚡ALERT! NETANYAHU STAYS NEAR NUCLEAR BUNKER, DIPLOMATS FLEE, 5000 US TROOPS, 71 WARSHIPS AMASSING

Israel er i en alvorlig situasjon. Nate Polson med siste oppdatering om den tredje verdenskrig vi nå er inne i. Raseriet mot Israel blir stadig sterkere og sterkere i verden. Muslimske land i kompaniskap med vestlige venstreliberale tradisjonelle jødehatere samler seg nå i en felles vrede. Store demonstrasjoner blir gjennomført i mange land og nasjoners ledere går ut mot Israel. Vi ser den samme reaksjon mot Israel og Netanyahu som Putin og Russland møtte når de gikk inn i Ukraina. Det lover ikke godt.

Nate Polson ser det mange ser. Nemlig at sympatien mot Israel er forduftet. Men Israel kjemper en krig for sin overlevelse. Det jødiske folk som ble forsøkt utryddet av Adolf Hitler i holocaust utkjemper nå en kamp for sin eksistens. Vi ser en mulig «Gog kandidat» i Recep Erdogan, hersker over Tyrkia som tyr til hard retorikk mot Israel. Både Erdogan og Kim Jong un advarer nå  at den tredje verdenskrig er i ferd med å bryte ut. Søkelys har tidligere skrevet om Shemitah og supershemitah sykluser hvor store profetiske hendelser utspiller seg. Det er mye som tyder på at vi er inne i en slik syklus nå. Mye kan skje svært fort og vi er på langt nær forberedt og rede for det som kan komme. Vi ser den kristne kirke splittet over Israel. Den offisielle og politisk korrekte kirke i flere land har sympati med Hamas og palestinerne, mens kristne Israelvenner står med Israel. Vi ber for Israel i denne tid og vi støtter Israel som kristne. Guds ord sier at alle nasjoner skal vende seg mot Israel  -og det vil skje fordi det er skrevet i Guds Ord.

9 tanker om “Canadian Prepper: ⚡ALERT! NETANYAHU STAYS NEAR NUCLEAR BUNKER, DIPLOMATS FLEE, 5000 US TROOPS, 71 WARSHIPS AMASSING

  1. Vi går inn i en mørk tid – og vi bør minnes Guds Ord:

    Ve dere som lengter etter Herrens dag!
    Hva vil dere med Herrens dag?
    Den er mørke og ikke lys.
    19 Det er som når en mann
    vil flykte fra løven – og møter en bjørn;
    og kommer han hjem
    og støtter hånden til veggen,
    blir han bitt av en orm.
    20 Ja, mørk er Herrens dag, ikke lys,
    stummende mørk og uten lysskjær. Amos 5

    Det viktigste nå – i en video jeg jobber med å oversette – er det hun hørte Herren si – forbered dere! Hun snakket om at innen 14 måneder etter dette som skjedde i Israel – så vil det skje fryktelige ting – og at det ville bli stor sorg. For Herren har sak med nasjonene.

    Du må huske på at Sakarja 12 og 14 – handler om at alle nasjonene samler seg i enhet mot Israel. Vi ser nå denne enheten i stor grad – og Norge er ett versting land – vi vil bli hardt ymdyket – og Gud kommer til å stikke hull på vår oppblåsthet – som en ballong som lufta går ut av.

    De snakket om at krigen er Salme 83 krigen. Husk – alt det nasjonene gjør mot Israel – vil komme tilbake til de i samme mål – det er grunnlaget for Guds Ord rundt løftene til Abraham – dette sjelder denne pakten som Abraham inngikk med Gud i 1 Mos. 15 – og stadfestet i Jeremia 33 –

    Så sier Herren: Hvis jeg ikke har sluttet pakt med dag og natt og ikke gitt lover for himmel og jord, vil jeg forkaste Jakobs og min tjener Davids ætt og ikke ta noen av hans etterkommere til å herske over Abrahams, Isaks og Jakobs ætt. Men jeg vil vende deres lagnad og forbarme meg over dem. Jer. 33:25-26

    Guds frelsepakt ble overført inn i hemmeligheten ved menigheten, ved Jesus død og oppstandelse – men denne pakten, vil aldri forgå, før sol og måne slutter å fungere.

    Og nasjonene er ikke først og fremst sint på Israel – men Gud, som har opprettet Israel. Deres hat er så stort – fordi verdens folk har blitt så onde – at de ikke lenger har noen kontakt med sin samvittighet – derfor er vi nå på vei inn i Jakobs trengsler – og på slutten av slutten av denne tidsalder – og vi må forberede oss – det er så mange tegn på himmelrommet ol. – som sier så.

    Altfor mange kristne sover.

    8
    4
    • Det er så viktig så viktig det du skriver. Mange sover. Dette er en tid for bønn blant kristne. Bønn for Israel, bønn for vår egen nasjon.
      Nå seg jeg at statsminister Støre var ute på NRK tv og langet ut mot Israel. Det offisielle Norge har gjennom utenriksministeren og statsministeren vist sitt sanne ansikt.
      Det offisielle Norge stiller seg solidarisk med Israels fiender.
      Vi har vært den nasjon i Norden og Skandinavia som har vært mest velsignet. Vi har vært rike på vannkraft, rike på fiskemuligheter og ikke minst rike på det sorte gull i havet.
      Men vi har ikke takket Gud, vi har ikke gitt Han den ære Han tilkommer. Vi har gjort opprør. Vi har legalisert fosterdrap, Sodomi og nå slår vi lag med Iran og Tyrkia i fordømmelse og kritikk av Israel. Når jeg hører vår utenriksminister og vår statsminister lange slik ut forstår jeg at vi er dypt mørke i Norge.

      6
      2
    • VI er IKKE på vei inn i Jakobs trengsler nei.
      Du er ingen jøde. JAKOBS trengsler.
      Kommer Jesus i dag så ja -da overtar antikrist. Og det kommer grusomme tider på jord.

      3
      2
    • Ja, Herrens dag nærmar seg.
      https://www.templemount.org/
      Kvifor er Temeplhøgda så viktig?

      «As the navel is set in the centre of the human body,
      so is the land of Israel the navel of the world…
      situated in the centre of the world,
      and Jerusalem in the centre of the land of Israel,
      and the sanctuary in the centre of Jerusalem,
      and the holy place in the centre of the sanctuary,
      and the ark in the centre of the holy place,
      and the foundation stone before the holy place,
      because from it the world was founded.»

      Nasjonane vert meir og meir sinte på Israel.
      La oss ikkje verta overraska av det.
      Sakarja 14 fortel om Herrens dag då Han kjem til Oljeberget.
      Det er ein dag då sola vert skjult og det er mørke over Israels land. Fyrst om kvelden kjem sola til synes.
      Det store jordskjelvet kjem som deler Oljeberget.
      Jorda brenn ikkje opp slik Peter skriv. Livet held fram. Ingen kristne vert rykka opp i skyene, slik Paulus skriv.
      Kampen om Jerusalem og Israels Land vert avgjort ved Herrens inngripen.
      Frå Tempelhøgda kjem det levande vatn ut. Nasjonane er lamslått. Dei må erkjenna at Herren Gud er den einaste sanne Gud.
      Edens hage låg der Tempelhøgda er no. Der starta syndefallet og der vert alt gjenoppretta.
      «Den dagen skal det skje at lyset forsvinner, og de herlige himmellysene slokner. 7 Så skal det bli en eneste dag – Herren kjenner den – og ikke dag som veksler med natt; ved kveldstid skal det være lyst. 8 Den dagen skal det skje at det renner levende vann ut fra Jerusalem, den ene halvpart til havet i øst, den andre halvpart til havet i vest. Slik skal det være både sommer og vinter.
      9 Da skal Herren være konge over hele jorden. Den dagen skal Herren være én og hans navn det eneste.»

    • Vi er på vei inn i Jakobs trengsler. Det er en objektiv sannhet enten Hannah liker det eller ikke.
      Jakobs trengsel begynner på et konkret punkt i endetiden og vil være en hendelse menneskeheten vil oppleve.
      Jeg vil tro at hele jordkloden vil se at det skjer, selv om ikke alle vil oppleve den personlig.
      Vil menigheten være bortrykket når det skjer.
      Kanskje, kanskje ikke.
      Skulle vi tro alle disse «rapture» hysterikere skulle menigheten ha vært bortrykket hundrevis av ganger siden læren oppstod på attenhundretallet.
      Vi ser jo at menigheten har måttet gå gjennom mange lidelser og hendelser uten å unnslippe lidelsene.
      Det er mange tegn nå som oppfylles. Dog er mange kristne i en dyp søvn, som i narkose. De hører men forstår ikke. De ser, men forstår ikke hva de ser -og derfor griper de til sine tillærte dogmer som passet den tid da de ble fremsatt.

      2
      4
    • Damen du oversetter videoen til er IKKE noe å sette sin lit til. Desto fastere HAR vi det profetiske ord.

      Gud har IKKE sagt til henne at noe spesielt skjer om 14 mnd. (ETT eller ANNET skjer SELVFØLGELIG (!) om 14 mnd) Det er STOR SANNSYNLIGHET for at det skjer grusomme ting på jord om 14 mnd.

      Håper du kommer deg på rett vei. ORDET holder deg på sporet.

      Du holder fremdeles på med utsagn som «vi går inn i en mørk tid» o.l. Sprer skrekk og gru. Du er kalt til annet. JEG er lysets barn, men umulig å vite hva DU er -slik du holder på? (Merkelig dette… for jeg tviler jo aldri et sekund på Nick og andre her inne)

      Ja, Israel har en TØFF tid nå. Flere andre også. VERDEN er mørk, Men JEG er ikke i noe mørke. VI tilhører IKKE mørket. Det er det SAMME hva du sier, Bibelen har rett. (men fritt frem -vær så mørk du bare vil. Det er IKKE Bibelsk) Spre du heller glede og oppmuntring som du er kalt til -du som har både mat, varme, en Bibel -og IKKE er tatt som gissel, IKKE ligger i skyttergraven og IKKE har mistet strømmen (så faktisk ingen grunn til at du skal påstå at du går inn i noe mørke 🙂 ) Flere ganger har tenkt at dette «mørket ditt» er noe du snarest bør komme deg ut av…

      Ja da, Norge kan komme i krig (hvis DET er ditt argument) Jordskjelv hungersnød likeså…Men om jeg lever eller dør så hører jeg Herren til 🙂

      En trengselstid for J A K O B . Det er ikke for de frelste.

      Det er ikke helt den siste tid ennå. Det er MINST 7 år til Jesus setter sine føtter på Oljeberget.

      I motsetning til slik det er nå, så vil ingen nasjon være der for Israel i Esekielkrigen.

      Jeg lengter og venter 🙂 De frelste har herlige tider i vente! SÅ fantastisk! Vi har det velsignede håp:-)

      Snart møter jeg HAM i skyen.

      4
      2
    • Ja, Tore er en av de forstandige, og det er verd å besøke hans nettsider.

      2
      3
  2. «Han som skapte Sjustjernen og Orion,
    han som gjør stummende mørke til morgen
    og dagen til svarte natt,
    han som kaller på havets vann
    og øser det ut over jorden
    – Herren er hans navn.» Amos 5

    Dette er den einaste Gud me skal tilbe. Han skapte alt sjølv. Gløym dei dei lumske og forførande orda til Paulus. Baal har ikkje skapt nokon ting.
    «Hvem vil dere ligne meg med,
    hvem er jeg lik?» sier Den Hellige.
    26 Løft øynene mot det høye og se:
    Hvem var det som skapte disse?
    Han som mønstrer deres hær og fører dem ut
    og nevner alle ved navn.
    Hans kraft er så stor og hans styrke så veldig
    at ikke en av dem savnes. Salme 40

    «Før meg er ingen gud blitt til,
    og etter meg skal ingen komme.
    11 Jeg, ja jeg alene, er Herren,
    foruten meg er det ingen frelser.» Salme 42

    Fokuset vårt må vera på nasjonen Israel og den kamp dei får mot verdssamfunnet. I utganspunktet skulle det vera lett match for alle verdas nasjonar. Men Gud vil visa si enorme makt.

    Klagesongane fortel om Jakobs trengsel eller Israels trengsel.
    Det er grusomme ting dei må gjennom
    »
    Skal kvinner spise sine barn,
    de små som de bærer på armen?
    Skal prest og profet bli drept
    i Herrens helligdom?
    21 Unge og gamle ligger på jorden,
    midt i gatene.
    Mine unge piker og gutter
    er nå falt for sverd.
    Du drepte dem på din vredes dag,
    da du slaktet uten skånsel.
    22 Som du samler folket på en festdag,
    slik sendte du redsler mot meg.
    Ingen slapp unna og berget seg
    på Herrens vredes dag.»

    Daniel bok 12 fortel om denne tida og lengden på den.

    «På den tid skal Mikael,
    den store fyrsten, stå fram,
    han som verner dine landsmenn.
    Det skal komme en trengselstid
    som det ikke har vært maken til
    helt siden folkeslag oppstod.
    Men på den tid skal ditt folk bli frelst,
    alle som er skrevet opp i boken.
    2 Og mange av dem som sover i jorden,
    skal våkne opp,
    noen til evig liv,..»

    «Fra den tid da det daglige offer blir avskaffet og den ødeleggende styggedom stilles opp, skal det gå 1290 dager.»

    Antiokus Epifanes var forbilde på denne hendinga. Han prøvde på alle måtar å få jødane til å bryta Guds påbod.

    «Samtidig beordret han dyrkelse av Zevs som den øverste gud. Dette var en vederstyggelighet for jødene og da de nektet, sendte Antiokos IV en hær for å tvinge gjennom sitt vedtak.»

    Kven kan denne Zevs vera i dag?

    Daniels bok fortel om denne blasfemiske sjølvgode leiaren som vil utføra desse handlingane. Han vert kalla bedragaren fordi han sviktar nasjonen Israel. Frå å vera deira beste ven, vil han snu heilt om og verta deira verste fiende.
    Sjølv trur eg USA sin leiar ved neste val -Donald Trump- vil oppfylla dette.

Det er stengt for kommentarer.