Jonas Gahr Støre langer ut mot Israel -sier Israel bryter krigens lover

Støre-regimet gjentar søndag den kraftige kritikken og fordømmelsen av Israels militære respons på terrorangrepet som medførte 13-14 hundre israelere livet den sjuende oktober. I sin samtale med NRK som nå blir kjørt gjennom hele dagen i NRKs nyhetssending viser Støre oss igjen hvorfor Gud tillot 22 juli hendelsen. Tolv år etter hendelsen i tjue elve blir Israel utsatt for et terrorangrep som får Anders Behring Breiviks terrorangrep mot Utøya til å blekne. Behring skjøt og drepte ungdommene på Utøya i en grotesk terroraksjon. Hamas krigerne derimot, de halshugde babyer, voldtok unge jenter og bortført både voksne, barn og oldinger -og statsminister Støre slet lenge med å kunne kalle Hamas en terrororganisasjon.

Mange i Norge er på linje med Støre når det gjelder synet på Israel. Det er liksom Israels egen skyld at tingene er blitt som de er. Vi mener at Israel må gi fra seg land slik at blodige terrorister som hater og vil drepe jødene må få et eget landområde, en egen stat -hvor de kan leve side om side med det landet de hater og forakter og ikke vil ha noe å gjøre med. Det er en voldsom blindhet i det norske folk som går å velger disse politiske lederne. Det er en alvorlig brist i folkesjela som har gjort at vi på alle områder av samfunnet har brutt med Herren Israels Gud og hans lov og bud. Bibelen sier at vi alle har syndet, ja. Men dette gir oss ikke rett til å legalisere synd og urett -slik vår nasjon nå har gjort i stadig sterkere grad. Vi har sagt ja til fosterdrap, vi har sagt ja til sodomisme, vi har kastet Gud ut av skolene og nå spytter vi på jødene -slik det offentlige Norge også gjorde under andre verdenskrig. Norge er uten tvil i et dypt mørke, et mørke som indikerer at Gud har overgitt oss til sinn som ikke duger, Selv vår offisielle kirke, dvs folkekirken, den norske kirke og dens biskoper har slått følge med de organisasjoner og politiske retninger i Norge som fordømmer og motarbeider Israel. Den profetiske nasjonen og det profetiske folk -som gav oss loven, profetene og ikke minst vår kjære frelser, Messias Jesus -Guds sønn. Det er rest i Norge som står med Israel og på Herrens ord. Vi er ikke voldsom mange, men vi er noen. Ved politiske valg ser vi hvor liten eller stor denne rest er. Selvfølgelig er det ikke alle kristne som stemmer. Mange har teologiske motforestiller mot å stemme. Andre ser at de egentlig ikke har noen partier eller «lister» de kan gi sin støtte til. Uansett betyr det lite, for straks noen kommer til makt så ser vi at prinsipper og verdier ofres i kompromiss og hestehandel. Det har vært noen røster i Norge som har ropt til nasjonen: «Kom tilbake til Gud og hans bud,» men disse er blitt færre og færre. De blir upopulære, isolerte og samler knapt en brøkdel av hva lykkeprofeter som Joel Osteen gjør. Det kan godt hende at løpet er kjørt for oss og vår ugudelige verden. Gud har satt en dag til dom og oppgjør. Men, mens vi venter vil vi likevel rope til mennesker i vår nasjon: «Vend om, vend om, kom tilbake tilbake til Gud, –gjør bot. Men jeg er redd forherdelsen er blitt for stor. Syndebegeret vil renne over.

La meg avslutte med dette: Det er slike skuespillere og triks fra Gaza som har bedradd nordmenn

2 tanker om “Jonas Gahr Støre langer ut mot Israel -sier Israel bryter krigens lover

    • Ja, det gikk ikke lang tid før Støre og regjeringen viste sitt sanne ansikt. Men jeg er redd for at Erna og co også hadde gjort det samme. Vi får åpenbart de politikere vi fortjener.

      4
      3

Det er stengt for kommentarer.