Steve Cioccolanti kommenterer «Friends stjerne Matthew Perry`s overraskende og bråe dødsfall

Matthew Perry by David Shankbone croppedSkuespiller Matthew Perry bråe og uventede dødsfall har gitt mange av hans fans sjokk og sorg. Perry som spilte Chandler i den populære komiserien «Friends» var rik på gods og gull, hadde tonnevis av penger og mange venner. Han var blant de menn som virkelig hadde Guds velsignelse over livet. I hvertfall dersom du spør motivasjons-talere og «feel good» pastorer som Joel Osteen og co. Perry skal tross sin ytre lykke og velsignelse ha kjempet med et rusavhengighet. Pastor Steve Cioccolanti har på X eller tidligere Twitter kommentert Perrys overraskende dødfall  med å stille spørsmået om Covid vaksinen og boosterne har boostet et brått og hurtig hjertestans..

Matthew Perry (54) død av hjertestans.
Han var skuespiller og farmasøytisk agent.
Fire leksjoner:
1. Fox News sa «spa er varme, og du bør være forsiktig når du kommer inn i et.» Alvorlig talt?
2. Mainstream-nyheter, «Perry døde av tilsynelatende drukning.» Hvor mange voksne menn kjenner du drukner i et spa? Unngår de det åpenbare?
3. Perry var en spotter av uvaksinerte og tjente på å gå inn for COVID-boostere. En kjent bivirkning av boosterne er kardiomyopati. Hvis hjertestansen hans var relatert til COVID-boosterne, er det nok en «plutselig død» på grunn av noe verre enn COVID selv.
4. Å gå ut av samtalen koster deg for mye. Hvis du er en skuespiller, handle! Trekk deg deretter av og nyt suksessen din.
Ikke utgi deg for å være en moralsk stemme, en helseekspert eller et verktøy fra Big Pharma.
Kong Saul gikk ut av sitt kall et øyeblikk og mistet alt. 1 Samuel 13:13
5. Tragedie å dø så ung.

Én tanke om “Steve Cioccolanti kommenterer «Friends stjerne Matthew Perry`s overraskende og bråe dødsfall

  1. Konspirasjonsteorier vil alltid komme og gå for å få folks oppmerksomhet
    det blir nok feil å skylde på corona vaksine når denne stakkaren har vært mer eller mindre rusavhengig hele sitt liv. Denne rammer dessverre både fattig og rik, og plutselig sier kroppen stopp.

Det er stengt for kommentarer.