Russisk supermissil slo ut 24 ukrainske jagerfly på kort tid

Et nytt og frem til nå ukjent missil som Russland nå utstyrer sine Su-57 kampfly med, skaper bekymring i NATO. Dette etter at det nye russiske R-37M Stealth-missilet skjøt ned hele 24 ukrainske jagerfly for en uke siden. De nye luft til luft missilene har stealth funksjon som gjør at de fiendtlige pilotene ikke får varsel om innkomne missiler. Dermed aner de intet før det smeller. Missilet kan fly svært langt og kan slå ut mål 400 til 600 km borte.

«Det er to saker som bør bekymre Vesten. Den første er at det nye russiske missilet har stealth-egenskaper. De ukrainske pilotene – de som overlevde – rapporterte at radaren og innkommende missilvarslingssystemer aldri ble aktivert.  Den andre er rekkevidden. Mens de eksakte spesifikasjonene til missilet forblir ukjente, sier russerne at det har en rekkevidde som kan sammenlignes med kryssermissilene som utstyrer Tu-160 og Tu-95MS. Disse missilene kan treffe et mål på en avstand på 600 km, 2500 km osv.! Dette skaper et stort problem for det ukrainske og generelle NATO-luftvåpenet. En sverm av Su-57 vil kunne skyte ned alle vestlige fly, i dette tilfellet F-16, som flyr inne i Ukraina. Disse missilene vil også kunne true F-35 og skaper alvorlig hodebry i Brussel og Washington. Samtidig som dette ble kjent er det også mer og mer tydelig at Ukraina og Zelensky er kraftig nedprioritert og nesten dumpet av Biden regimet som er opptatt av krigen i Midtøsten. I helgen kunne vi lese en artikkel i Russia Today som fortalte at Zelensky og Kiev nå føler seg forrådt av USA og NATO. Og realiteten er vel av NATO innser at slaget er tapt i Ukraina.

Det er nettstedet WarNews som skriver dette.

Én tanke om “Russisk supermissil slo ut 24 ukrainske jagerfly på kort tid

  1. Bra at du setter søkelyset 🙂 på dette.
    Dette er jo informasjon som de fleste seriøse og kristne nyhetskanaler har prøvd å formidle i lang tid. På lik linje med covid-galskapen. Men ingen ønsker å høre på dette. Uansett politisk og åndelig ståsted.
    Russland har våpen som er så avanserte at det ikke kan forståes. Atomstridshodene til russerne har en hastighet som tilsier at fra utskytning i Russland til nedslag i USA så går det to-2 minutter. Det er ikke store tidsklemma du har for å komme deg i sikkerhet for å si det forsiktig. Norge er jo midt i kryssilden mellom Russland og USA når profetiene om krigen blir en realitet. Hva da? Å se det politiske og militære skifte sakte skifte fra vestens dominans (med et tidligere kristent ståsted) til østen blir en skummel overgang for et vestlig folk som fortsatt tror at alle i hele verden egentlig er snille innerst inne og at alle vil hverandre godt. En liten kikk utenfor stuevinduene tilsier at selv her i trygge Norge er tiden snart forbi. Når Bibelen ii Lukas 21.26 at «mens mennesker faller i avmakt av redsel og gru for det som kommer over jorderike; for himmelens krefter skal rokkes.» og vi leser det som står før og etter, så skjønner vi at det som kommer vil sette virkeligheten vi kjenner totalt på hodet…..
    ‭‭

    4
    3

Det er stengt for kommentarer.