Professor advarer mot pandemiloven som vedtas i dag: – Nye krenkelser og unødvendig lidelse

«Venstres Alfred Bjørlo gikk forrige uke sterkt ut og advarer om de nye pandemi-fullmakter som med AP, SP og Høyres stemmer vedtas tirsdag. Han får støtte av jussprofessor Hans Petter Graver. – Det er autoritære tendenser. De vil gi byråkratiet en generell fullmakt for ekstremt inngripende tiltak i folks liv, sa Venstres Alfred Bjørlo til VG. Kommentarene fra Bjørlo kom etter at Regjeringen og Høyre ønsker å forandre smittevernloven og gi fremtidige regjeringer mulighet til å innføre isolasjon og karantene-tiltak uten godkjenning fra Stortinget. Det dreoer seg om forskrift om «isolering, smittekarantene og andre begrensninger i bevegelsesfriheten».

Det er Helge Lurås i Inyheter som gjengir dette. Hele oppslaget i Inyheter kan leses fra deres nettside: https://inyheter.no/12/12/2023/professor-advarer-mot-pandemiloven-som-vedtas-i-dag-det-ligger-ingen-begrensninger-i-den/

Søkelys nøyer seg med å gjengi en av kommentarene oppslaget har fått i Inyheter.

«Dette har lagt i kortene hele tiden. -Hele Coronasirkuset var et røykteppe for å få innført det totalitære digitale teknokratiet med det fremtidige programmerbare CBDC social credit score- og vaksinepass-helvete som ligger foran oss når den nye FN-styrte verdensregjeringen blir en realitet. Den maktutøvelsen korrupte politikerne ved hjelp av sine medløpere i MSM mediene over natten fikk over massene verden over under «plandemien» sikler de etter å gjøre permanente.
Makt korrumperer som kjent, og når disse bandittene innså hvor oppsiktsvekkende lett det var å få saueflokken til å underkaste seg tyranniet under den rebrandede influensaen i 2020, er grunnlaget lagt for et mye verre scenario ved fremtidige «pandemier», eller klimalockdowns for den del. Globalistdjevlene har en hel verktøykasse full av verktøy de ikke vil nøle å bruke mot oss for å oppnå sin våte drøm om fullstendig og totalitær kontroll over oss, the «useless eaters», for å si det med Klaus Schwabs egne ord. Skrevet av nicket NightEagle

3 tanker om “Professor advarer mot pandemiloven som vedtas i dag: – Nye krenkelser og unødvendig lidelse

  1. Rytteren på den hvite hest red ut med seier for og seire !
    Vi har nå vært vitne til akkurat dette !

    Rytteren på den hvite hest oppnådde seier i hvert land den kom til , med å få innført drakoniske lover og nå har den oppnådd en seier, som raderer ut nasjonens suverenitet og har lagt vegen åpen for en fremtidig one world government og en verdens leder , som krever full underkastelse, neste vaksine sertifikat, blir sannsynligvis dyrets merke .

    Ingen bør vær i tvil om hvilken tid vi er inne i !

    8
    2
    • Ikke jeg.
      Men hvorfor skulle ikke folk gi tommel ned? Det er jo etter Bibelen OM vi så gjorde🙈😀 Fordi INGEN rytter før kap.6 . Vi er ikke startet på kap 4 enda. Våkne, våkne.
      (og er det ikke rett før kap.4 nå, så blir jeg overrasket. Og stakkars, stakkars Norge… har ikke ord lenger! Hva sa jeg ikke om Erna også tidligere her inne)

      ⬇️Rune, det er mld til deg her. Jeg var ferdig her egentlig for en tid nå.
      Men må jo vite om du har lest. Vil jo vite det FØR himmelfarten.

      ⬇️Aril og de andre også.

      https://www.sokelys.com/tung-israelsk-bombing-i-sorlige-libanon-harde-kamper-i-gaza/

Det er stengt for kommentarer.