De døde for å forsvare sitt elskede Israel -krigen vil fortsette til Hamas er knust

115 israelske soldater har falt i krigen mot Hamas. Senest onsdag kunne det israelske forsvaret bekrefte at ti soldater hadde falt bare i dag. Krigen mellom Israel og Hamas er blitt blodig og daglig rapporteres det nå at unge soldater gir sitt liv for Landet som Gud gav til Abraham og hans etterkommere. Etter at Hamas gjennomførte sitt dødeligste angrep på Israel noensinne, har Israel vært i krig. Dette vil være en krig som vil fortsette, med eller uten verdens støtte, frem til Hamas er bekjempet, sier både statsminister Netanyahu og utenriksminister Eli Cohen.

Israel har så langt mistet 115 soldater i krigen mot Hamas. Målet for Israel er å bekjempe den palestinske terrorgruppen Hamas som har kontrollert Gazastripen og brukt territoriet som et springbrett for å drepe jøder. Dette er en krig Israel ikke har råd til å tape. Ei heller statsminister Netanyahu som er under økende press fra Biden regimet om å dempe krigføringen. Terroraksjonen som rammet Israel den sjuende oktober har forandret Israel. Dette var noe annet enn den vanlige terroren som har rammet Israel jevnlig de senere år. Her utviste Hamas en brutalitet og umenneskelighet man knapt trodde var mulig. Babyer fikk sine halser skåret over mens mor eller far måtte se på. Et stort antall jøder ble bortført eller kidnappet av terroristene, og dessverre har israelske soldater nå begynt å finne noen av disse døde. De ble ofre for filisternes hat mot Guds folk. I Europa er det stor motstand mot Israels krigføring på Gazastripen. I FN stemte et overveldende flertall, inklusiv Norge -for en resolusjon som oppfordrer til våpenhvile. Dette i forvisning om at en våpenhvile bare vil redde Hamas å gjøre at terror mot jøder og Israel vil fortsette.

Én tanke om “De døde for å forsvare sitt elskede Israel -krigen vil fortsette til Hamas er knust

  1. Israel kjem til å knusa Hamas på Gaza. USA pressar Israel og vil dei skal bli ferdige før nyttår. Det kan dei greia. Når Hamas er knust får sivilbefolkninga det mykje bedre. Som med Iran og det korrupte prestestyret er det ikkje mange menneskerettar Hamas støttar. Det er understykking og vrang,
    Tydelegvis greier ikkje desse palestinavenene å sjå at Iran og Hamas er mykje same ulla. Stakkars nobelprisvinnaren. Ho må sitja i fengsel pga desse djevlane som styrer Iran.
    I Russland har me ein sjuk person som styrer-Putin. Han fengslar og drep dei som utfordrar han. Rettssystemet er heilt korrupt.

Det er stengt for kommentarer.