Russland slår fast at USA og Storbritannia medvirket til angrepet mot Belgorod som krevde 21 sivile liv

Moskva fremholder at det ukrainske terrorangrepet mot Belgorod som krevde minst 21 sivile liv, ikke kunne skje uten amerikansk og britisk medvirkning. «Amerikanske og britiske «konsulenter» har hjulpet Kiev med å drepe sivile i Belgorod, sa den russiske utsendingen til FNs sikkerhetsråd lørdag.  Etter at Ukraina tok i bruk klasevåpen for å angripe den russiske byen har kravet om hevn økt i russiske medier. Lørdag kveld kunne det russiske forsvaret slå fast at USA og Storbritannia har hjulpet Ukraina til å gjennomføre terrorangrepet mot den russiske byen. Dette sier den russiske utsendingen til FNs sikkerhetsråd Vassily Nebenzia lørdag.

Natos genralsekretær Jens Stoltenberg sier fremdeles at våpen er veien til fred. Foto: Youtube stream

Mange russere krever nå at silkehanskene legges bort og at Russland tar sikte på å slå ut det politiske og militære lederskapet i Ukraina. I tillegg er det også flere som mener at Russland mer effektivt må slå ut vestlige våpenforsyninger allerede ved grensene til fiendtlige stater. Lørdagens ukrainske angrep krevde minst 21 sivile liv og var målrettet mot sivile områder. Minst 110 mennesker ble skadd i angrepet som har skapt sinne i Russland. Dagens angrep betyr at Russlands røde linje igjen er blitt krysset og det er grunn til å forvente en kraftig russisk gjengjeldelse mot Ukraina. Slike omfattende dødstall i Russland vil kunne tvinge president Putin til å beordre langt tøffere angrep mot ukrainske mål -og slikt bidrar bare til å forsterke og forstene frontene. Fra NATO sjef Jens Stoltenberg hør vi fremdeles «evangeliet» om at våpen er veien til fred. Senest på TV2 nyhetene lørdag kveld. NATOs generalsekretær fastholder dermed at vestlig policy ikke må være press om våpenhvile, men snarere med krig og ødeleggelse. Merkelig nok gjelder ikke det samme «våpen er veien til fred» evangeliet for konflikten på Gazastripen. Her tar de samme røstene som roper etter mer krig i Ukraina til orde for at Israel må inngå en våpenhvile med Hamas.

 

4 tanker om “Russland slår fast at USA og Storbritannia medvirket til angrepet mot Belgorod som krevde 21 sivile liv

  1. https://www.youtube.com/watch?v=aqMXxEbUUig
    BREAKING: UNRWA EXPOSED with support for Hamas; IDF’s Relentless Operations | TBN Israel

    Krigen i Gaza held fram. Det er interessant å sjå kor korrupt UNRWA og er.
    Søkelys burde snart forstå kven skurkane er.
    I Israel er det Hamas Hisbollah, Iran osv.
    Og kven er det Iran samarbeider med. Jau, Putin.

    • Torstein, USA skjøv Russland over i armene på Iran og Kina .
      Jo mer Nato ( som er jern krokene i kjeven på Gog ) presser på Russland, jo nærmere kommer USA ( Babylon) sin undergang og etter det vil det komme opp vonde tanker i Putins hode og han vil gå mot Israel.

      Det du ikke forstår Torstein, er ved og støtte Natos krig mot Russland, så er du med på å tvinge Russland til å danne de alliansene, som senere skal gå mot Israel.

      Det er en grunn til at Israel selv ikke la seg på en boikott linje i forhold til Russland. Israel har også nektet å.støtte Ukraina med våpen, det er en grunn til det Torstein.

      Søkelys gjør rett i og advare mot de Nato landene, med USA i spissen holder på med .
      Det som skulle vært gjort i vesten var at de ugudelige lover , ble avskaffet og at det ble utløst jubel år ( dvs gjelds sletting og tilbakeføring av eiendom) Men dette vil ikke de grådige jævlene som ledere vesten, og nå må vi betale prisen for lederne vi har valgt og at vi ikke vender om .
      Vesten er det Babylonske riket og New York er Babylon sette, der ligger FN sitt hovedkontor.

    • For å presisere: USA sitt mål med Ukraina er å utnytte det ( les om Blackrock) i tillegg til å felle Russland, splitte de opp og få inn USA regime tro ledere også legge til rette for utnytte det ved bruk av bla Blackrock, i tillegg får det omringet Kina , på den måten vil USA ( Babylon) opprettholde sin status som verdens super makt , men det er over for føttene bestående av jern og leire , de vil snart bli knust og da er Babylons tid i denne verden over og de hellige skal glede seg.

  2. Historien gjentar seg.
    Når Tsaren (Romanov) ble «styrtet» i 1917 var dette kun et kupp for å få kommunismens fremgang i Russland for igjen å legge landet øde for overtakelse av «deep state» (eller fyll inn det man synes passer). Dette ligger alt på et åndelig plan.
    Det er det samme som skjer i dag.
    Jeg er ikke enig i alt Putin foretar seg. Med det sagt så er det ingen perfekte ledere noen steder i dag da Gud er kastet ut over en lav sko.
    Russland er en hard bastion som ikke ønsker seg påvirket av all søppel som opptar Europa og USA for tiden. De holder på gamle og sunne verdier, som feks. kjernefamilien og normal seksualitet.
    Dette passer jo ikke narrativet i vesten og dermed legges hver russer for hat.
    Blir definitivt et spennende 2024 på alle måter.
    Måtte Herren se oss i nåde.

    1
    1

Det er stengt for kommentarer.