Russisk stats TV: USA forbereder seg på en stor verdenskrig

Russiske tjenestemenn og gjester på russisk statlig TV har etterlyst angrep mot amerikansk territorium og Vesten på grunn av den hjelpen og våpenstøtten som USA og andre NATO-land har gitt til Ukraina. Etter gårsdagens blodige ukrainske terrorangrep mot den russiske byen som ble utført ved hjelp av amerikanske og britiske «konsulenter» og med ulovlige klasevåpen levert av NATO, er sinnet i Russland økende. Russerne har allerede svart på angrepet med å angripe flere ukrainske byer. På tampen av 2023 ser vi konfliktene i verden er i ferd med å spinne ut av kontroll. Både i Øst-Europa og Midtøsten er det nå full fyr i krigen, og fra Asia ser vi sabelrasling både fra Nord-Korea og Kina. 2024 tegner til å bli et dramatisk år.

Russiske tjenestemenn og gjester på russisk statlig TV har etterlyst angrep mot amerikansk territorium og Vesten på grunn av den hjelpen og våpnstøtten som USA og andre NATO-land har gitt til Ukraina. De siste uttalelsene ble gjort av Elena Panina, en tidligere medlem av Statsdumaen og medlem av det regjerende partiet Forent Russland. – Vi ser det mer og mer tydelig at Vesten, først og fremst USA, forbereder seg på en stor, veldig stor verdenskrig, sa Panina til medgjester på programmet, ifølge en oversettelse av Davis’ Russian Media Monitor. Det er nettstedet Inyheter som gjengir dette. «Helt klart, gjennom NATO-institusjonene, forbereder USA en stor verdenskrig, gjentok hun. «Vi må helt gi slipp på vår naivitet. Fullstendig, helt og holdent,» gjengir Inyheter videre. 2024 kan bli et av de mest dramatiske år vi har opplevd noensinne. I følge den jødiske kalenderen vil vi skrive år 5784 i tjue tjuefire og skal vi tro den profetiske røsten Troy Brewer representerer året 5784 konflikt og trefoldig krig. Neste år vil uten tvil bli spennende uavhengig av om Troy Brewers profetiske forutsigelser slår til. Roger Aak skriver følgende i en kommentar: «Vel, det er jo ventet. De fire vinder i Åp 7:1 er ventet å bli sluppet løs i 2024. Fire vinder betyr verdensomspennende krig eller voldsom rystelse.» Han får kanskje rett. Søk Herren!!

 

5 tanker om “Russisk stats TV: USA forbereder seg på en stor verdenskrig

  1. Nå var vel det ukrainske angrepet mot den russiske byen et svar på det mer enn 15 timer lange angrepet fra Russland mot flere ukrainske byer dagen før, der ble minst 40 sivile drept.

    • At det er UKRAINERE som dør i de ruzzizke terrorangrepene, har INGEN betydning for Kjell. Ikke for NOEN av hans tilhengere ellers.

    • Forstår du ikke at Ukraina er under Guds dom og vrede?
      Dette har ukrainerne kalt ned over seg selv gjennom å gjøre opprør mot Gud. Hele Vesten er under Guds dom fordi de har vendt Gud ryggen. De er overgitt til sinn som ikke duger og høster fordervelsen av sitt opprør og frafall.

      2
      3
  2. Forsåvidt riktig ussi, men det forandrer ikke det faktum at vi er på vei til en full skala krig mot russland kina og de muslimske land i verden.

Det er stengt for kommentarer.