Joe Biden henter hjem hangarskipet USS Gerald Ford

Biden regimet har kanskje begynt å få kalde føtter med sin støtte til Israel og har nå besluttet å hente hjem hangarskipet USS Gerald Ford. Søndag ble det kjent at USA vil hente hjem det gigantiske hangarskipet. Enkelte sier at dette kan være et tegn på at Biden regimet gjennom dette ønsker å sende et signal om USA ønsker en deeskalering av krigen på Gazastripen. En ny langvarig amerikansk krig i Midtøsten er det siste amerikanske velgere ønsker og Demokratene har store problemer med å selge krigsbudskapet til sine velgere. Som kjent er Biden svært upopulær og i forkant av høstens presidentvalg leder Donald Trump suverent på målingene.

Dårlig amerikansk økonomi og utsiktene til en langvarig krig i Midtøsten er ingen god sak å selge for Biden administrasjonen og demokratene i forkant av valget i november. Mange muslimer i USA er tydelige på at de ikke vil stemme på Demokratene og Joe Biden pga deres støtte til det de kaller det «israelske folkemordet på Gazastripen». Hamaskontrollerte helsemyndigheter hevder at mer enn 22 000 palestinske sivile er blitt drept i de israelske angrepene og flere i kretsen rundt Biden har problemer med å forklare sine velgere viktigheten av å støtte Israel i krigen. Å hente hjem USS Gerald Ford samtidig som vi ser at situasjonen mellom Israel og Hizbollah blir mer og mer intens kan være et signal til Netanyahu om at USA ønsker å dempe nivået av krigen. Israel har så langt ikke klart å utrydde eller fordrive Hamas fra Gaza og tilbaketrekkingen av hangarskipet kan bli tolket som en svekkelse av det amerikanske engasjementet i krigen. Det kan også være et signal til Houthi-millitsen om USA ønsker å tone ned konfliktnivået. Det samme signal gis dermed også til Iran og Hizbollah.

3 tanker om “Joe Biden henter hjem hangarskipet USS Gerald Ford

  1. Israel inviterte stortingspresident Masud Gharahkhani for å se nærmere på konsekvensene av Hamas-angrepet, men han har takket nei.

    Vårt Land skriver at Amir Ohana, president i Knesset, sendte invitasjonen til stortingspresidenten. Han ville ta med Gharahkhani på en omvisning i det sørlige Israel for å vise hvordan landet ble angrepet 7. oktober.

    Stortingspresidentens sekretariat skriver til Vårt Land at de vil takke for invitasjonen, men at Gharahkhani ikke har planer om en reise til Midtøsten på nåværende tidspunkt.

    De viser til at han er opptatt med parlamentariske saker og andre planlagte besøk de kommende månedene.

    Organisasjonen Med Israel For Fred (MIFF) sier de er opprørt over avslaget.
    ———————————–

    Her ser me kva type stortingspresidenten er.
    Støre og Bart Eide bagatelliserer Israels lidelse.
    I NRK ser me denne muslimske reportaren, som skal prøva å dekka Gaza- striden på ein nøytral måte. Han har store problem med å kontrollera hatet sitt til Israel.
    ——–

    • Husk det at Norge og USAs (dnc)utenriks politikk er identisk, Norge ville aldri opptrådt slik uten godkjenning fra USA og EU.

      3
      1
  2. IS oppfordrer til angrep på jøder og kristne
    – O islams løver, jakt deres bytte blant jøder, kristen og deres allierte i gatene og på veiene i USA, Europa og verden, sier en talsmann for den islamistiske gruppen i et lydopptak.

    – Jobb for å ramme enkle mål fremfor vanskelige, sivile fremfor militære og religiøse mål som synagoger og kirke før andre. Det legger hjertet og viser tegn på kamp. Vår krig mot dem er en religiøs krig, fortsetter Abu Hudhaifa al-Ansari.

    —————————
    Dette er kameratane til Hamas. Dette skal Israel kjempa mot.
    Her heime skrik grupper om frihet og nei til okkupasjon,
    Dei skulle fått levd under tyranniet til desse perverse muslimske gruppene som kjempar for Muhammeds lære.

Det er stengt for kommentarer.