Sveriges forsvarssjef advarer om mørk utvikling: Alle må forberede seg på krig

«Sveriges forsvarssjef Michael Bydén mener at svenske innbyggere må forberede seg på krig. På Folk og Försvars konferanse på søndag uttalte Sveriges sivilforsvarsminister Carl-Oskar Bohlin at det er en mulighet for krig i Sverige. Han poengterte at svensker bør ta initiativ for å øke landets motstandskraft, ifølge svensk TV 4. Ministeren mente at situasjonen er presserende og er bekymret for at opprustningen ikke skjer raskt nok,» skriver nyhetsstedet Inyheter.no.

Sveriges forsvarssjef Micael Bydén deler Bohlins syn. – Det er en svært alvorlig situasjon, og tydeligheten i går var ikke til å ta feil av. Det handler nå om å gå fra ord og forståelse til handling, sier Bydén i Nyhetsmorgon på den svenske TV-kanalen. Den svenske forsvarsledelsen sier at sikkerhetssituasjonen i Europa og verden preges av en mørk utvikling.  For de som er bekymret, har Sveriges øverstkommanderende en tydelig melding: Gjør dere klare – og mist ikke håpet.

– Håp er ikke en strategi å bygge planer på, men håpet må være til stede. Det er ikke totalt mørkt, sier han og fortsetter: – Men vi må forstå hvor alvorlig denne situasjonen er i virkeligheten og at man, helt ned på individnivå, mentalt forbereder seg. Se på nyhetsrapporteringen fra Ukraina og still dere de enkle spørsmålene: Hvis dette skjer her, har jeg da ting på plass? Hva skal jeg gjøre? Jo flere som har tenkt, reflektert og forberedt seg, desto sterkere er samfunnet vårt,» skriver Inyheter videre.

Bjørnen er rasende

Trusselen fra Russland er økende også mot Sverige og de nordiske land. Etter at Putin har nedkjempet Ukraina frykter mange i Vest at den «blodtørstige despoten» Vladimir Putin vil forsøke å slå kloa i andre land. Mange lever med den tanke at Putin ønsker å gjenopprette et sterkt og mektig Sovjet. Siden de nordiske land har opptrått fiendtlig overfor Russland under Ukraina krigen, er det ikke utenkelig at Putin retter blikket mot Norden. For den russiske bjørnen er Norge og Sverige og Finland med sin beliggenhet strategisk viktig, og olje og metall-ressursene Norge besitter i Nordsjøen, samt våre mange og dype fjorder, gjør at Norge fremstår som en saftig indrefilet for den russiske bjørnen. Vi bare minner om de gamle profetord fra ulike profetiske røster som Lebesbymannen, Emanuel Minos som på 1980 tallet fartet Norden rundt med sitt budskap «Norden i faresonen» og de mange syner og profetord som er fremsatt om en russisk invasjon av Norden. Når disse ordene ble sagt frem var Norge og de nordiske land ennå «kristne land» hvor Gud og Bibelen ble holdt i hevd og respektert. Derfor beskyttet og vernet Gud våre grenser. På slutten av andre verdenskrig når Sovjetiske tropper befridde Finnmark fra nazistene, kunne Gud ha inngitt tanker i Stalin om å innlemme Norge i Sovjet. Det skjedde ikke, for under andre verdenskrig vendte nasjonen seg til Gud. Det skjer ikke nå. Nå vender nasjonen seg til et liv i synd, opprør, sodomisme, Israel hat og avkristning. Gud har ingen forpliktelser til å gi oss sitt vern. Og Gud som styrer alt kan inngi i Putins sinn å invadere Norge og Norden. Det kan skje. Det er profetert og selv om profetiene ennå ikke er blitt oppfylt, er det intet som sier at ikke de kan bli det. Gud er den som avgjør. Han kan bruke hvem Han vil til sitt forsett og hensikt. Vi ser advarslene som kommer fra den svenske forsvarssjefen. Vi kjenner advarslene fra den gamle tids profeter. Vi neglisjerer Gud og Hans vei. Egentlig kan alt skje. Også dette…

 

5 tanker om “Sveriges forsvarssjef advarer om mørk utvikling: Alle må forberede seg på krig

  1. Putin er ein stor djevel.
    Med jamne mellomrom dukkar slike despotar opp.
    Einaste gleda Putin tydelegvis har er å erobra meir land. Han er ein iskald person.
    Dess tidlegare nokon greier å avliva han dess bedre.

    • Om du Torstein , mener og tror at Putin er Gog , da bør du forstå at det er Vesten som fører dette over seg selv, hadde vesten vendt om, ville aldri Putin gått mot Ukraina .
      Du kan ønske Putin/Gog død å begravet så mye du vil , men det vil ikke skje før han får sin grav i Israel , så sant Putin er Gog .

    • Ps. det beste er ikke at Putin blir avlivet, det beste er at folk vender om til Gud og tar imot Jesus som sin frelser , som er Guds nådegave til oss.

    • Du er en ondskapsfull manndraper som ønsker en kristen president død. Det du skriver er rett fra selve avgunnen. Du forstår ikke at Putin er kristendommens forsvarer. Han forsvarer det kristne synet på LGBTQ bevegelsen og det kristne ekteskapssyn.
      Han tror at Gud skapte mennesket til mann og kvinne -og er velsignet av Gud for det. Putin er den eneste politiske lederen som våger å kjempe mot sodomas styggedom som både Biden, Støre og Jens Stoltenberg forfekter.
      Torstein. Du er i krig med Jesus og i krig med Israels skaper som gav oss loven og profetene. Du er virkelig på ville veier og dine onde valg vil føre deg i evig fortapelse fordi du har forkastet Jesus Kristus som den menneskesønn Gud utvalgte.
      Paulus advarte mot slike som deg. Du er en judaist som har forkastet nådens blod og trampet Guds sønn under fot.
      Din evige skjebne er ikke lys. Jeg ber for deg selv om det virker håpløst. Du har engang vært en kristen, men falt fra og valgt menneskers religiøse veier. Jeg har vondt av deg. Du er så hatefull mot Guds tjener Valdimir Putin.

  2. Sveriges forsvarssjef sitter på e-info som vi andre ikke har tilgang til . Men vi vet at Sveriges forsvar var helt nedbygget – før de nå skal bygge det opp igjen .Det tar 10 år med militær utdanning for å fremskaffe en god kompanisjef ( 150 til 220 soldater ) . Videre ser det ut til at Tyrkia ikke vil godkjenne at Sverige blir NATO-medlem . De forlanger nå å få kjøpe F-16 jagerfly før en slik godkjenning .
    Skal Russland angripe Sverige : Så må dette gjøres før Sverige er blitt medlem i NATO . Tyske myndigheter gikk ut for noen dager siden og fryktet en konvensjonell krig med Russland . Som sagt : Disse land sitter på etterretning som forteller at russerne kan være i ferd med et angrep vestover .

Det er stengt for kommentarer.