Statsminister Netanyahu: Israel er klar for en krig med Hizbollah

Israels statsminister Benyamin Netanyahu som for øyeblikket leder sin nasjon i en blodig krig med terrororganisasjonen Hamas, sier nå at Israel er forberdt på en krig med Hizbollah i Libanon. Det har i de siste dagene vært en opptrapping av angrep og ingen av partene syntes å være villig til å bøye av. Store deler av verden protesterer kraftig på Israels krigføring i Gaza og det er stadig demonstrasjoner mot den blodige krigen i Gaza. På sosiale medier er det mange som nå går langt i å definere Netanyahu og Israel som krigsforbrytere. I demonstrasjoner verden over ropes det mot den israelske statsministeren som stemples som despot og massemorder. Mer enn 23 000 sivile palestinere, deriblant flere tusen barn skal være drept av Israel i Gaza.

Norges utenriksminister Espen Barth Eide er svært bekymret over situasjonen og i søndagens nyhetssending på NRK sa Barth Eide at Israel har omgjort Gazastripen til et «helvete». Den norske kritikken og fordømmelsen av Israel overgår det vi har hørt fra Norge om krigen i Ukraina. Så langt har norske politikere ikke omtalt Ukraina som et helvete på jord, og vår utenriksministers ord understreker hvordan norske myndigheter ser på Israels krigføring i Gaza. På sosiale plattformer spres det rykter om at Israel kidnapper palestinske barn for å bruke dem til organhøsting eller pedofili. Den anti-israelske propagandaen lykkes, for stadig flere vender seg nå mot jødene.

Møter i den internasjonale straffedomstolen anklaget for folkemord og krigsforbrytelser

I denne uken møter Israel for den internasjonale straffedomstolen for å forsvare seg mot anklager om krigsforbrytelser og folkemord. Dersom Israel også skulle ende i full krig med Hizbollah vil nye anklager om krigsforbrytelser melde seg. Etter at Israel i et brutalt angrep tok ut Hizbollah kommandant Wissam Al-Tawil, «Hajj Jawad» i et blodig angrep, har sannsynligheten for krig med Hizbollah økt. Samtidig sier sentrale kilder i Washington at de ikke tror at Israel er militært istand til å bekjempe Hizbollah. Det er et usedvanlig dramatisk år vi nå er inne i. Et år preget av at apokalypsens andre segl er åpnet og at rytteren på den røde hest er sluppet løs.

6 tanker om “Statsminister Netanyahu: Israel er klar for en krig med Hizbollah

    • Hvordan kan du kalle en soldat «flott!???
      Vi snakker her om en krigsforbryter som dreper palestinske spedbarn på vegne av jødestaten.
      Israel møter i den internasjonale straffedomstolen fordi de har begått krigsforbrytelser, etnisk rensning og folkemord i beste nazi-stil.
      Det er tragisk og skremmende at det faktisk finnes mennesker som støtter despoten Netanyahu.
      Hans grusomheter mot befolkningen i Gaza overgår absolutt alt Putin har gjort. Me får håpe at noen klarer å drepe den djevel som har makten i Israel. Det er bloddåd som blir begått.
      Det er viktig for verden at denne jødiske staten blir avviklet slik at både palestinere og etniske jøder kan leve i fred i et samlet Palestina. Israel er en kunstig stat skapt av FN. Zionistmen må knuses. Den er livsfarlig for verden.

      2
      9
    • Sitat ovenfor:
      «Vi snakker her om en krigsforbryter som dreper palestinske spedbarn på vegne av jødestaten.»

      Nei du. De dreper eller tar TERRORISTER til fange stadig. Ikke babyer, kjære deg🙈 Du er lettlurt og tror på løgnene som så mange andre.

      Ja, det er krig. Som slakterne fra Hamas startet. Hallo?? 😄
      Du sover.

      Når de så får besøk av Israel
      så sutrer de, og gjør SEG til ofre??Latterlig. Du har glemt ofrene som lå strødd i Israel, slaktet, voldtatt, tatt til gisler?

      Så ynkelig, små barn, babyer og kvinner på 85 år som gisler.

      Har du glemt at det var HAMAS som dreper babyer? På tide å våkne opp.
      Man gjør IKKE slikt ustraffet. Man TAR de terroristene. Og bomber alle deres steder.

      De kan bare slippe fri gislene. Og selv skåne de sivile. Nrk lurer deg og du tror de kravler rundt i ruiner hele dagen, aldri har mat, medisin, vann eller strøm. Gå inn på andre medier og du ser( da nrk stadig påstod de IKKE hadde strøm) at mobilene alltid var i lufta og filmet. Jeg ler!! STRØM hadde de.

      Dessverre går liv tapt. På tide at menn beskytter kvinnene /barna sine der nede nå, eller??

      «De har INGEN sted å gjøre av seg» Joda.

      De kommer til å ta alle terroristene. Og bombe sønder og sammen alle tuneller. Og mens de gjør det så bør alle ynkelige feige Gaza-mannegutter bruke litt vett få bort spedbarn fra skoler og andre steder der de VET at Israel bomber. Fordi at alle i Gaza vet at sykehus skoler moskéer o.a. ligger OVER tuneller. Alle vet det…unntatt kvinner og barn da….

      Det er våre penger -14 milliarder fra Norge (!) som har gått til sement og disse rottehullene under Gaza. Feigingene gjemmer seg.

      Hamas TJENER på det HVER gang et SPEDBARN blir drept; hele verden synes da synd på Gaza -og blir lurt. Fordi deres EGNE beskyttet dem ikke godt nok!

      Hvert barn som dør er ETT FOR MYE.
      Israel går ikke etter barn. Det VET du. Men stakkars arme deg…🙈

      For hva gjorde kvinner og barn i de byggene? Hvor mange ganger SOV de ikke der mens mennene IKKE var der? Sover aldri mennene? De gauler ; « ALLE mine er døde!! De lå og sov!!»

      HVORFOR sov han ikke der???

      Når Ukraina og andre land rundt oss liderså tar vi og flere andre land I MOT dem. INGEN land der nede vil ha palestinerne. Hvorfor? Det burde du vite😉

      Så nettopp fersk video av 4 israelske gisler, jenter 18 og 19 år.
      Tatt til fange av de verste feiginger på jord.

      Feige, sadistiske, ynkelige mannegutter som skuler seg bak noe de vet er løgn. Nei, man voldtar ikke kvinner, barn og eldre, nei man torturerer ikke kvinner, ja, svinene er kanskje ruset, ja, hjernen deres sier det er lov, og ja, jøder kan drepes har de lært. Men de har hjerne og visste ihvertall en gang at det er galt.

      Og til paradis med mange jomfruer kommer de nemlig aldri.

      Jeg håper de stakkars uskyldige der nede får en god og vennlig leder en gang. Hamas er verre enn IS Hitler m.m. Dessverre STØTTER flertallet av folket der nede dem. Horribelt.

      Sitat ovenfor:
      «Hans grusomheter mot befolkningen i Gaza overgår absolutt alt Putin har gjort»

      Jeg ler!! Hamas sine grusomheter overgår alt du har hørt om, inkludert IS og Hitler.

      Håper du søker sannheten snart.

  1. Du må bare håpe, men hjelper ikke😉
    Israel kommer for alltid til å bestå.
    Ta deg ydmykt en tur inn i historien om du er modig…

    Og se alt de har overlevd. Ingen klarer å knuse dem. Beklager. Ikke verdt å bruke tid på) Du ser heller ikke noe om Israel som ikke stemmer med Guds løfter i Bibelen.
    Gud elsker ALLE folk. Men Han utvalgte seg Israel. Ikke Norge, ikke Gaza. Som jøde var Guds Sønn, Jesus Kristus der i 33 år. Og døde for ALLE folk. Stod opp igjen. Og kommer tilbake.

    Ikke før Jesus setter sine føtter på Oljeberget blir det fred.

  2. Til «Fritt Palestina» ovenfor – Palestina er ikke et land, og palestinerne er ikke et folk. Dette er historieforfalskning, dette er arabisk eskpansjonisme, drevet med islamsk ideologi i bunnen. Nå har dessverre norske politikere i lang tid hatt en motstand mot Israel og inntatt en pro-palestinsk holdning.

    For å underbygge poenget mitt om arabisk ekspansjonisme, ta en titt på gode gamle store norske leksikon: https://snl.no/arabere

    Ser du på bilde nr to fra toppen, ser du at araberne opprinnelig holdt til på den arabiske halvøy. Så får du Muhammad, koranen, ekspansjonisme, og du kan på det øverste bildet se resultatet – et arabisk «belte» som spenner på tvers. Legg også merke til den lille «tappen» i kartet som ikke er grønn som utgjør Israel. Palestina-bevegelsen er et ledd i arabisk ekspansjonisme for at også denne delen skal bli arabisk. Det er jo dette som ligger bak slagordet «from the river to the sea» – det betyr at de ønsker å fjerne alle jødene og ta over landet deres.

    Avslutningsvis kan jeg anbefale boken «Son of Hamas», skrevet at sønnen til en av terrororganisasjonen Hamas sine ledere. Ledersjiktet vet utmerket godt hva de driver med, og at Al-Aqsa-moskeen er bygget over et gammelt jødisk tempel. Men de lærer ikke det til barna på Gazastripen, de lærer dem at jødene er i Israel utrettmessig og må utryddes. Boken er fin den, tar primært for seg forfatterens vandring og omvendelse fra islam til kristendommen, men du får også et interessant innblikk i Hamas og hvordan organisasjonen fungerer.
    På norsk får du tak i den her: https://www.hermon.no/snn_av_hamas

  3. Netanyahu har vært forsøkt fjernet av obama /biden og hillary clinton helt siden 2009, cia organiserte demostrasjoner mot bibi, nøyaktig slik de har gjort i ukraina og Polen, Israels virkelige venner er Trump Orban og Meloni .

Det er stengt for kommentarer.