Sinte og blakke tyske bønder demonstrerer ved Brandenburger Tor i protest mot Russland sanksjonene

Tusenvis av bønder samlet seg foran Brandenburger Tor i Berlin, Tyskland og lammet den politisk historiske byen for første gang siden gjenforeningen! Utallige traktorer ankom Berlin søndag ettermiddag for å delta i dagens kjempedemonstrasjoner. Disse skjer i protest mot det tyske sanksjonsregimet overfor Russland pga krigen i Ukraina. Sanksjonene mot Russland er blitt et tveegget sverd som slår tilbake på Tyskland selv med det resultat at fattigdommen brer seg og landets befolkning utarmes. Det tyske regimet under Olaf Scholz utarmer nå befolkningen økonomisk -og mange reagerer. Våre myndigheter ser ut til å hate Russland og Putin langt mer enn de bryr seg om sine egne,» sier tyske bønder som i tusentall nå demonstrerer mot Russland politikken.

Denne illustrasjonen indikerer godt politisk korrekte og hjernevaskede norske sau

Den voksende motstanden mot den vestlige elites sanksjonspolitikk overfor Russland er noe som blir fortiet av den regime-tro presse i Europa. I dag har det pågått store demonstrasjoner mot dårskapen i Tyskland og norske medier er tause. Ikke et ord på TV2 nyhetene eller Dagsrevyen. «Brandenburg-politiet rapporterte om blokkeringer over delstatens motorveinettverk i morges. Nesten alle veier er sperret. Mange flere traktorer og landbruksmaskiner er på vei til den politisk historiske byen, som en gang var delt inn i Vest- og Øst-Berlin. Vi skjønner sinne. Vestlige sanksjoner mot Russland over Ukraina krigen ser ut til å ramme befolkningen i Vest-Europa mer enn de rammer befolkningen i Russland. Også her hjemme begynner vi nå å se konsekvensene av Europeiske politiske lederes uansvarlige sanksjonspolitikk. Stadig flere får økonomiske problemer. Vi ser stadig oftere at bedrifter går konkurs, flere mister jobben og bedrifter må nedbemanne. Egentlig burde «folk flest» også her i Norge vært ute i gatene og demonstrert mot makteliten og våre politikere som er villig til å ofre folks økonomi for å straffe Putin. Dessverre skjer det ikke fordi flertallet er hjernevasket av massemedia og opptrer som politisk korrekt sau.

Tyske bønder raser

Vi forstår bøndenes raseri mot myndighetene. Vestens politiske ledere sender stadig flere i fattigdom og krise fordi de ønsker å straffe Putin krigen med Ukraina. Imidlertid er det vi selv som blir straffet, mens russere flest ikke merker sanksjonene i nevneverdig grad. Og Putin  kan le av den politiske dårekassen de vestlige parlament er blitt. Her i Norge blir befolkningen utarmet, mens staten blir søkkrik slik at de kan finansiere både våpen til Ukraina, pengestøtte til Gaza, samtidig som politikerne selv får stjerner i boka av World Economic Forum og andre globalist organisasjoner som fremtvinger sin agenda 2030 og Great Reset. Også saueflokken her hjemme biter alt i seg og lar det skje.

7 tanker om “Sinte og blakke tyske bønder demonstrerer ved Brandenburger Tor i protest mot Russland sanksjonene

  1. Det er ei vanskeleg tid for alle dei europeiske landa.
    Putin har ansvaret. Det var HAN som gjekk til invasjonskrig mot Ukraina.
    Det er hovudproblemet. Dersom Putin trakk soldatane sine tilbake til dei gamle grensene, så kunne krigen avsluttast i dag..Tyrannen Putin gjer seg ekstra flid i å terrorisera ukrainarane i desse dagar. Han har det sikkert koseleg der han sit i sjefsstolen sin utan empati for dei lidelsar han påfører.
    Korleis skulle Europa forhandla med dette monsteret?
    Han er ikkje interessert i fred. Sverige advarar innbyggararne sine mot krig.
    Det er slett ikkje utenkeleg.
    Søkelys har ikkje noko løysimg å dilemmaet.
    Putin må bekjempast med alle midlar. Så kan ein håpa at han vert tvinga til retrett eller allerbest vert drepen til advarsel for alle som utfordrar friheten.

    1
    1
    • Ja, bare forsett Torstein å pøse på mer våpen , se om det er løsningen Torstein , er redd du vil finne ut at vold avler vold , du Torstein er like hjerne vasket som resten av den vestlig befolkning , helt ute av stand til å se ting fra ett russisk perspektiv .
      Alt som 10 åring i 1982 , ble jeg satt av min far til å selge russisk verktøy , som han hadde importert fra Russland , da overhørte jeg samtaler om hvor udugelige russerne var osv. min mor fortalte meg at min bestefar sa, at de måtte bare fortsette med å ta russerne med engang etter andre verdenskrig osv, som om ikke de alt hadde lid nok , min sviger bestefar kjempet i Stalingrad under 3 verdens krig, jeg hadde selv gleden av og bli med å feire hans 90 års dag , han var en høyt dekorert krigs helt , men han var en god mann , han bar ikke nag til tyskerne på tross av alt de grusomme han hadde opplevd og det er sånn som han bla annet du Torstein kan takke , for at Norge er ett fritt land , det er først å fremst de som virkelig måtte lide de store offer under andre verdens krig , men hva har de for det meste fått igjen fra vesten , jo hån, spot og mistro .
      Russland er ett enormt råvare rikt land , både Putin og russerne vet dette , de vet at USA øsker å disse resursene , de vet at USA ønsker seg logrende hunder som danser etter deres musikk , det er den babylonske ånden , som styrer i USA , men du Torstein vil ikke vende deg bort fra denne , tvert om du vil forsvare den med våpen i hånd, du skal vite Torstein at den Gud du tror at du tror på er den Gud du kjemper imot og du kommer til å falle med Babylon , om du ikke vender om , helle vesten kommer til å falle for Putins hånd om de ikke vender om , for Putin er Guds redskap for å felle dom over vesten , Putin er Gog, som får festet jern kroker i kjeven ..

      4
      1
    • Det er ikke noe dilemma Torstein.
      Vesten bør finne en fredlig løsning med Russland.
      Ukraina må avstå de russisk-språklige områdene til Russland -dersom folket som bor der ønsker det -og NATO bør avstå fra ambisjonene om å få Ukraina inn i NATO.
      Da kan freden senke seg. Krigen bli avsluttet og relasjonene mellom Europa og Russland normaliseres.
      Alt som skjer nå er at befolkningen utarmes og stadig flere blir slaver av globalistene. Jeg vil ha slutt på alt av sanksjoner mot Russland. Fred og vennskap er veien å gå. Situasjonen i Gaza er anerledes. Hamas og andre jihadister ønsker å drepe jøder og kristne fordi det står i Koranen.
      Russerne ønsker ikke å drepe oss. Tvert i mot har Russland ønsket gode relasjoner til sine nordiske naboland.
      Men det kan snu. Gud inngir i herskeres sinn tanker -som kan være til lykke eller ulykke. Norge har vendt Kristus ryggen. Vi har trådt ut av Hans velsignelse. Vi bør gjøre bot og vende om.

  2. du Torstein er like hjerne vasket som resten av den vestlig befolkning
    ——————————–
    Eg trur den vanlege fornufige mann ser at Putin er ein stor helvetes djevel som kun tenkjer på seg sjølv. Han skal bevisa at han kan gjera Russland mektig igjen.
    Det var ingen av landa i Europa som trua Putin. Dei besøkte han ein etter ein for å overtala han til ikkje å innvadera Ukraina.
    Det er den enkle sanning.

    1
    2
  3. Ingen som truer Russland? Når Sovjetunionen ble oppløst , ble de lovet fra USA og ikke utvide Nato en tomme øst over mot Russland, holdt de løfte ?
    Du sier de vestlige lederne besøkte han en etter en , som om det har noe å si , det vestlige lederene fremforhandlet Minsk avtalen , som de åpent innrømmet at de aldri hadde tenkt å holde , USA og vestlige land drev aktiv påvirkning for å skape en voldelig revolusjon i Ukraina, som førte til at den lovlig valgte presidenten ble styrtet og deretter erstatte med rn pupit , som gjør det USA sier han skal gjøre , vestlige kapittel krefter har alt lagt planer for hvordan de skal stjele og utarme Ukrainas ressurser ( Les om bla Black Rock sine planer og avtaler vedrørende Ukraina)
    For at USA skal kunne videreføre sitt verdens omspennede babylonske system, noe det gjør med dollar hegemoniet ( les dollar som verdens valuta ) så er de avhengig av å få kontroll på Russland, deres mål er å svekke Russland så mye at de klarer å få til revolusjon og regime skifte , så ønsker de å splitte opp Russland, innsette puppiter og få ett bollverk mot Kina , videre vil Russland bli påtvunget den Babylonske livsstil ( Det såkalte vestlige demokrati) der du bla kan bli arrestert og fengslet for og be for homofile og be om at de må vende om )
    Du sier Russland ikke har noe å frykte fra USA , jo de har det !
    Babylon ( USA) skal falle og de hellige skal glede seg over det ! Jeg gleder meg til USA sitt fall Torstein, gjør du ? Jeg gleder meg til det djevelske babylonske systemet skal ta slutt, ett systemet som påtvinge folk sodomi og det som verre er , gjør du det Torstein, eller vil du stå som en forsvarer av Babylon ( USA) ?

    4
    2
  4. Da kan freden senke seg. Krigen bli avsluttet og relasjonene mellom Europa og Russland normaliseres.
    —————-
    Dette er direkte feil.
    Russland kan enkelt slutta krigen idag om Putin vil.
    Diverre har han ingen interesse av det.
    Stoltenberg har sagt det mange gonger.
    «Vi må håpe at det er mulig å avslutte denne krigen på en fredelig måte. En eneste måten å oppnå det på, er at Putin forstår at han ikke vinner på slagmarken. Så må vi sikre at Ukraina overlever som land.»

    • Vinne krigen på en fredelig måte….ved å vinne på slagmarken……
      Jaja…..
      Som svenske Gøran Greider (debattant) sa:
      – Det er nok ikke bare meg som hører en skjult lengsel etter endelig å få prøve ut de svenske kampstyrkene, uttaler han.

      Stoltenberg var akkurat like veltalende som da han etter 22.juli høylytt utbasunerte på nasjonalt tv at:
      «VI MÅ HA MER DEMOKRATI.»
      Vår tidligere Steiner-elev fornekter seg ikke.

      Vi har én verden men lever i hver vår…

Det er stengt for kommentarer.