Minst 9 av jøder arrestert etter opptøyer i New York synagoge etter funn av hemmelige tunneler

Det oppstod opptøyer da New York politiet avdekket noen hemmelige tunneler under en synagoge som var eid av det jødiske Chabad-Lubavitch. Flere av de jødiske troende ble arrestert av politiet under uro som oppstod. Flere har reagert med undring på de hemmelige tunnelene og spekulasjonene har vært flere. Imidlertid, med tanke på hva jøder rent historisk har opplevd av forfølgelse og massedrap, kan man forstå at man må ha hemmelige utganger fra en synagoge.

Forfatter, taler. grunnlegger og leder for «Behold Israel»,  Amir Tsarfati skriver dette om hendelsen på Telegram; «Jeg er vitne til spredningen av ufattelige blodsforbrytelser mot jøder generelt etter de underjordiske tunnelene de hasidiske jødene gravde under Covid for å nå yeshivaen deres i Brooklyn NY. Jeg er redd for at det er for sent for amerikanske jøder. De må dra umiddelbart! 2024 er allerede i ferd med å bli det farligste året for jøder utenfor Israel siden Holocaust,» skrev Tsarfati. Krigen med Hamas har gitt god grobunn for jødehat verden over.

På Twitter eller X som Elon Musk har omdøpt det til ligger det dusinvis av videoer og kommentarer som gjenspeiler den økte fiendtligheten mot jøder vi ser i samfunnet.

3 tanker om “Minst 9 av jøder arrestert etter opptøyer i New York synagoge etter funn av hemmelige tunneler

  1. Ja det begynner å bli tøft. Har tenkt mye på jødene, hvordan det vil bli, i de forskjellige land fremover…
    Jeg tenkte kanskje disse tunellene er gamle. Det er tidligere påstått å blitt funnet tuneller under andre bygg også, som f.eks Wallmart.

  2. Det er helt klart at jøder verden over og spesielt i et amerika som har blitt sosialistisk må ta ekstra hensyn til sikkerhet, de blir angrepet av dnc muslimer og de er fullstendig klar over at et nytt holocaust truer med en venstre vridd regjering.

Det er stengt for kommentarer.