Jonathan Cahn med budskap til den frafalne katolske kirke og pave

Den katolske  pave og dermed også den katolske kirkes falske «Kristus-stedfortreder» på jorden åpner nå for å velsigne likekjønnede relasjoner. Dermed vil den katolske kirke begynne å velsigne noe de selv historisk har kalt en synd og styggedom. Den katolske kirke har dermed slått følge med mange av hennes protestantiske «døtre» som forlengst har forlatt Guds Ord og velsigner det som er synd i Guds øyne. Det paven har vedtatt beviser at den katolske kirke er en frafallen kirke -som har forlatt sitt bibelske grunnlag. Nemlig Guds eget ord.

En falsk avgud og en falsk kirke er hva vi møter i den katolske kirke. En frafallen skjøge med en falsk «messias» lignende gestalt på toppen. Nemlig pave Frans eller Jorge Mario Bergoglio som det religiøse overhodet egentlig heter. En mann som har ført den katolske kirke inn i dypere frafall hvor Guds dom venter.

7 tanker om “Jonathan Cahn med budskap til den frafalne katolske kirke og pave

    • Vi får det vi fortjener….
      Merkelig at det ikke er boikott av Kina mtp. hvordan de behandler Uyghurene
      Utrolig hvor blåøyd Ola og Kari har blitt….

      3
      1
    • Nordmenn er lydige sauer som sluker propagandaen fra staten og media uten noen form for refleksjon. Ve oss den dagen oppgjøret for vår blindhet og vårt svik skal betales for.

      6
      2
    • Det er derfor Gud har reist opp president Putin som sin tjener. Han skal straffe Norges befolkning ved at vi har ledere som dreper oss økonomisk. Og kanhende Gud beordrer Putin å invadere Norge også. Guds dom kommer. Putin er Herrens salvede for denne tid.
      Nå er Ukraina under dom. Det kan bli Norge neste gang.

      4
      4
    • Torstein er så forblindet av russofobi og falsk profeti at han ikke klarer å se Guds hånd. Det samme gjelder denne Birgir Hermansen.
      Russofobi og krigsånder sitter på deres skuldre å roper løgn inn i ørene på dem. Men Guds hånd ser de ikke.

      1
      3
  1. Ifølge en profeti er Putin Guds redskap for vestens Sodoma Gomorra stil.
    Med norsk regjering som har Hamas sympati og anti Israelsk holdning i tillegg støtter de synder som Gud hater, er dommen nær over Norge

    6
    3
    • Det er så avgjort en mulighet for det Westgut. Gud har en plan med alt han gjør og tillater.
      Norge går stadig lengre og lengre bort fra Gud og vi har dermed ikke «krav på» Guds beskyttelse og vern.
      Så alt kan skje. Nordmenn er virkelig blitt antiisraelske.

      2
      2

Det er stengt for kommentarer.