Større fare for at NATO starter tredje verdenskrig enn at Russland gjør det

«Det er urovekkende det som skjer i starten av dette året med en økende spenning mellom Russland og NATO-land. Verdens befolkning håper på fred og nedrustning, men tonen er en annen hos en del vestlige ledere. I Sverige snakker man for eks i disse dager opp faren for en krig med Russland – og mener det kan være aktuelt å heve alderen på svenskene som skal delta i repetisjonsøvelser. Man forbereder svenskene på en krig, og hisser opp stemningen,» skriver broder Malvind Børresen på Facebook. Mye kan tyde på at NATO ønsker en direkte militær konflikt med Russland.

Og Børresen fortsetter: «I Norge tillater man bedrifter å selge våpen til Ukraina. Hva blir neste skritt. Å tillate private norsk armeer i Ukraina? I Storbritannia snakker man direkte om å utplassere styrker i Ukraina. Hva vil de styrkene der? Krige mot Russland?
Da starter man en verdenskrig. Alt denne hissigere sabelraslingen fra vest, også Norge og ikke minst USA, er selvsagt et signal også for Russland om at man i vest ser for seg at situasjonen kan eskalere utover en strid om omstridte områder i grensetraktene Ukraina/Russland.

Russiske politikere opplever så klart at de må være forberedte for at NATO-land plutselig setter i gang en aktiv krig mot dem. OG dessverre, det virker faktisk være en større risiko for at NATO gjør en dum handling som kan starte en krig enn at Russland gjør det. Det er i Vest man har en svært aggressiv retorikk mot Russland, og i Vest man ikke ønsker fred. Russland har ikke angrepet et eneste land utover Ukraina siden striden brøt ut for snart to år siden. De har ikke rettet våpen mot verken Norge, Sverige, Finland, USA eller andre land.  Men i vest har skremselspropagandaen rast uten besinnelse.

Ukraina taper krigen, noen er desperate 

Nå når Ukraina holder på å tape krigen, når pengestrømmen holder på å ta slutt, og nå når vest ser ut til å gå mot et ydmykende nederlag ved at de ikke beseirer Russland i denne krigen, kan vi dessverre risikere at maktpersoner i Vest handler overilt, i affekt og primitivt i et forsøk på å unngå prestisjetap og at noen vil «trykke på knappen».
Vi må ha i tankene at om NATO angriper Russland, vil Russland selvsagt oppleve seg i krig med hele NATO. De vil derfor se det som en rettighet å angripe alle NATO-land, som de vil se på som en stor forenet krigsmakt, tilbake.
De vil regne dette som et rettferdig forsvar av eget folk og land. Men skjer dette kommer vi ikke unna krigen her i Norge heller. Vi er med i NATO, og vi må da regne med umiddelbare bomber mot oss, som mot Finland, som mot andre NATO-land. Det vil for øvrig naturligvis være en selvfølge at Russland i en krisetid som dette har sett for seg et slikt scenario, og allerede har bestemt seg for hvem de vil slå til mot, og når de vil forsvare seg.

I dag sier Russlands tidligere president og nestleder i Russlands Sikkerhetsråd, den hardføre Dmitrij Medvedev, at Storbritannia ikke må passere en grense og sende ut soldater til Ukraina for å krige mot Russland.
Gjør de noe slikt kan bli et farlig argument for å starte en atomkrig.
Det er viktig at folk våkner, ser den økende faren og legger press på alle styrende i vestlige land for å få bort alle krigstanker. Det haster med et paradigmeskifte.
Ellers kan dette bli mye, mye blodigere og langt, langt verre enn vi har kunnet forestille oss til nå.
Vi kan ikke la maktmennesker leke med innbyggernes liv.
Det er på tide å sette seg ved forhandlingsbordet fremfor å spekulere i hvor mange menneskeliv man skal ofre for «å få rett».
Hvor er fredsbevegelsen? Sitter deres politikere med makten nå siden de er så stille?
————————–
«Nestleder i Russlands sikkerhetsråd Dmitrij Medvedev advarte Storbritannia mot å utplassere sine tropper på ukrainsk territorium, og bemerket at Moskva ville betrakte dette som en krigserklæring.
– Jeg håper at våre evige fiender, de arrogante britene, forstår at utplasseringen av deres offisielle militære kontingent i Ukraina vil bety en krigserklæring mot landet vårt, skrev politikeren på sin Telegram-kanal fredag.
I en kommentar til den britiske statsministeren Rishi Sunaks besøk i Kyiv for å signere en «historisk sikkerhetsavtale», spurte Medvedev hvordan den britiske delegasjonen ville reagere hvis den kom under ild fra klaseammunisjon, slik det skjedde med sivile i Belgorod.  Tidligere advarte Medvedev om at angrep fra Ukrainas væpnede styrker med vestlige våpen på Russlands territorium ville være et påskudd for bruk av atomvåpen.»
Kilde: Argument og Fakta, Ru. Aif. ru i ettermiddag.

Innlegget er skrevet av Malvind Børresen

3 tanker om “Større fare for at NATO starter tredje verdenskrig enn at Russland gjør det

  1. Kan det som skjer være Guds finger? Forberedelse til en dom over vestens Sodoma Gomorra sympatier. Les Valdresprofetien !!

    • Den avkristningen som sosialkommunistene bedriver over hele Europa uten noen form for essensiell motstand får selvfølgelig en konsekvens. Det er ytterst få kristne og menigheter som reiser en stemme…

    • Kan være det westgut, men det kan også være innføring av verdens diktaturet som sverige har forpliktet seg til å være en av de første nasjonene som underlegges fn.

Det er stengt for kommentarer.