Omfattende israelsk luft og artilleri-angrep mot Hizbollah mål i Libanon

Det israelske forsvaret iverksatte tirsdag et omfattende angrep mot Hizbollah mål i Sør-Libanon. IDF avfyrte flere «bølger» av artilleri og luftangrep mot mål i Libanon, melder Times Of Israel. Angrepene skal være gjengjeldelse på angrep fra Hizbollah mot byer i det nordlige Israel. Søndag ble to sivile, en eldre kvinne og hennes sønn, drept i Hizbollah angrep mot en by i Israel. Tirsdag melder israelske medier at det er blitt avfyrt femti raketter fra Gaza mot det sørlige Israel. Tallet på falne israelske soldater har nå nådd 190.

Krigen har sin pris også for IDF som har måttet begrave 190 soldater etter at statsminister Netanyahu beordret en fullskala invasjon på Gazastripen. Israel vil ikke gi seg før krigen er vunnet og den jødiske nasjonen har vendt det døve øret til land og regjeringer som kritiserer Israels maktbruk. Selv ikke en dom i den internasjonale straffedomstolen for «folkemord» vil få Israel til å stanse sin forsvarskrig mot Gaza og Hizbollah. For Israel er dette en krig for landets eksistens og konsekvensene vil bli økt jødehat i verden. Selv frafallskirkene vender seg nå mot Israel. Det bør ikke overraske troens folk som kjenner sin bibel.

 

2 tanker om “Omfattende israelsk luft og artilleri-angrep mot Hizbollah mål i Libanon

  1. Nei, det er ingen overraskelse at frafallskirken forbanner Israel, det er forutsagt Matteus 24 og Lukas 21.17

  2. Nå blir situasjonen alvorlig for Israel . For noen uker tilbake møttes flere araberland i Kina . I dag leser jeg at Iran skal få kjøpe hypersoniske missil fra Kina . Det er bare Russland og Kina som har slike stridsmidler som går flere ganger lydens hastighet . Vesten har ikke våpen som går fort nok til å skyte de ned . Det ser vi eksempel på i Ukraina : Når russerne bruker sine Kinzhal-missil : Så når de sine mål uhindret . Om Iran sender hypersoniske missil mot Israel : Da har jødene et alvorlig problem tross sine tre ulike systemer for bakke til luft raketter . De går ikke fort nok .
    Slik jeg vurderer det : Så har Israel bare en mulighet om Iran sender disse Kina-missilene og det er å bruke atomvåpen mot Iran . Jødene har fem relativt nye ubåter som er levert fra Tyskland ( fikk rabatt på 30 % av tyskerne ) . Disse og andre leveringsmidler kan nok avfyre A-våpen mot Iran og Teheran . Ja , vi lever nå i alvorlige tider i hele verden – nok de siste dager !

Det er stengt for kommentarer.