Raseri i Russland etter at minst 25 mennesker ble drept i ukrainske angrep mot russisk by i Donetsk

Det er sinne i Russland etter at minst tjuefem sivile ble drept og over tjue skadd i et ukrainsk artilleriangrep mot et marked i en russisk by i Kirovsky distriktet i Donetsk søndag. Blant de døde og skadde skal det være kvinner og barn sier Denis Pushilin som kaller angrepet groteskt og umenneskelig. Ukrainerne rettet sitt artilleri bevisst mot områder de viste at sivile var samlet i forvisning om at det ville medføre store sivile tap, sier Pushilin som er regional leder for den sivile administrasjonen i området. «Det ukrainske angrepet fant sted søndag og hadde ingen militær betydning bortsett fra å påføre sivile død og skade,» sier han videre.

I russiske kommentarfelt som er langt friere enn det vi finner i norske msm aviser er det økende raseri mot «nazistene og deres vestlige støttespillere: «Typical of the west to target civilians. That is the true definition of terrorism,» skriver en. En annen skriver: «If Putin is not able to retaliate when the nazis attack civilians in Russian territory, Putin must be replaced and imprison. For each Russian civilian fallen, 100 Ukrainians must die,». En tredje skriver: «The hand of NATO is all over this! Time to eliminate Zelensky and his ilk!» En russer som kaller seg «CrimeanFriedChicken» skriver: «Why should Ukrainians sitting in Cafes in Lvov feel safe?» «This has gone on too long. It’s time to take off the kid gloves and obliterate the fascist monsters. Destroy them, Mother Russia. Z!,» skriver signaturen «Russian victory». «Bomb the hell out of Kiev! If Russia not retaliate, tomorrow will be the same,» skriver den siste kommentaren vi velger å gjengi. -Det russiske forsvarsdepartementet kalte for kort tid siden det ukrainske angrepet for en «barbarisk terrorhandling» og sier at Russland vil komme til å gjengjelde kraftig. Med andre ord. Konsekvensene av det ukrainske angrepet blir mer død og fordervelse for befolkningen i Ukraina. Krigen og lidelsene herder mennesker å gjør dem mer og mer kyniske og ufølsomme for andre menneskers lidelser. Dette vil bli blodig.

 

 

9 tanker om “Raseri i Russland etter at minst 25 mennesker ble drept i ukrainske angrep mot russisk by i Donetsk

  1. Det har hendt flere ganger den motsatte vei også🥶💀, men farlig utvikling

    • Motsatt vei har absolutt INGEN betydning for krigshisseren Kjell Zverre Anderzen. Ikke for resten av hallelujakoret hans heller.
      Bare ruzzernaziene kan DREPE og lemleste medt mulig Ukrainere, får de utløsning for sin absolutte SATANISKE og DJEVELSKE glede.

      3
      7
    • Birgir Birgir. Hvorfor er ditt hjerte blitt så fylt av sinne, mørke og russofobi?
      Krig er grusomt hvor den rammer. Dessverre har Ukraina beskutt sivile i Donetsk siden CIA kuppet i 2014.
      Ukraina og Russland skulle ha funnet et kompromiss og Kiev regimet skulle ha etterlevd Minsk avtalen.

      6
      3
    • Tenk at vi har «kristne» sympatisører med nazistene i Ukraina her?
      Alt hva ukrainske nazister gjorde mot jødene under holocaust i tett samarbeid med SS og Gestapo er noe norske nazisympatisører har glemt.
      Det er ytterst alvorlig at disse åndsmaktene av konflikt og russerhat preger kristne i Norge.
      De har latt seg føre vill av pridemedier som NRK og TV2. Satt å så litt på TV2s 1830 sending nå. De snakket om krigen og om ukrainske droneangrep mot det de kalte militære mål inne i Russland. Men ikke et ord om at disse ukrainske nazistene hadde angrepet et marked og drept 25 sivile russere i Donetsk.
      Folk som utelukkende får informasjon fra de vanlige mediene i Norge er under en kraftig forførelse og hjernevask.
      Og jeg er redd det er for sent for mange av disse. De har tatt i mot krigsdemonene som lyver for folk gjennom NRK og TV2…
      Tenk at kristne så til de grader ukritisk lar de samme mediene som pushet vaksinen og homoagendaen kontrollere deres syn på krigen i Ukraina.

      3
      2
    • Riktig Arnt
      Slo på TV2 nyhetene nå klokken 21
      Ikke et ord om det ukrainske angrepet som drepte 25 sivile. Men det de serverte var en romanisering av Ukrainas krig mot Russland samtidig som de demoniserer Israels krig på Gazastripen. TV2 er en virkelig «hjernevask-kanal».

      2
      1
    • Satans tjener Kjell, sammen med satanisten Arnt Nazi m.fl er på lag med Anders Behring Breivik, Tore Tvedt og andre mazitilhengere. Dere er slike som er årsak til at Ukrainske barn i Norge blir mødt med nazihilsen. For et satans kobbel dere er.
      Og så spør Kjell, som faktisk er en foregangsmann i å kalle Ukrainske myndigheter for nazister, like frekt hvor kjærligheten er.
      Jeg fikk i kveld fortalt hvor noen av de som hilser Ukrainske barn med nazihilsen, har fått det fra. Jo, de har fått det fra bla. Søkelys.
      Hvor er DIN kjærlighet Kjell? Det vet JEG, og det vet DU. Og den er IKKE i hjertet ditt.
      Dere er rett og slett et produkt av satan.

      2
      8
    • Du Birgir er jo tydelig villig til å la alle ukrainere bli lemlestet eller drept pga ditt åpenbare hat til russere.
      Du klarer ikke lenger skjule ditt indre mørke bak religionen du hevder å tilhøre. Du støtter et land og kokainklovnen som har ført Ukraina inn i en stor ulykke. De har forlatt Herren sin Gud og åpnet seg for Sodomas verdier som preger det frafalne Europa.
      Du er villig til å ofre russiske kristne brødre fordi du har falt ned på krigens alter og tilber krigerske demoner.
      Det er disse herlige russiske kristne i russisketniske menigheter du ønsker å sende i døden.
      https://www.youtube.com/watch?v=T2UuwDJX6Qs
      Det er bare trist og tragisk. Ukraina har ført en krig mot disse våre søsken helt siden 2014 fordi de er forført av Sodoma og Gomorra med sin styggedom.

      3
      2
    • Jeg tror vi viste at Birgir Hermansen er blant de som rent retorisk har beveget seg langt bort fra den kristendom de hevder å representere.
      «Satans tjener», «Satanist Arnt Nazi»
      «Ruzzer» «Anders Behring Breivik» «Tore Tvedt» «Satans kobbel»
      Utskjelling og mobbing og skjellsord har vært Birgir Hermansens kjennemerke helt siden Herren begynte prosessen med å skille ugresset fra hveten under coronaen og vaksinebløffen.
      Vi har fått se hvem blant de troende som har et rent hjerte og et edelt sinn kontra de som lydig følger propagandaen og løgnene til Pride media og har latt sitt sinn og indre menneske bli fordervet at mørkets makter.
      Birgir har lenge forsøkt å skjule seg bak religiøse floskler, religiøse sanger han linker til og annet sjelisk føleri. Det hjelper han ikke.
      Han har avslørt hva slags ånd han er av. Og det er ikke av Herren Jesus Kristus. Hva slags sekt han tilhører og blir kontrollert av, det vet jeg ikke. Men jeg hadde aldri sendt mine barn til møter i den sekt Birgir måtte ha tilhørlighet til.
      Jeg vil ikke at mine barn skal bli fordervet og ødelagt av en slik destruktiv religiøs sekt.

Det er stengt for kommentarer.