«Jeg skammer meg!» -over Norge

Jeg skammer meg over Norge hver gang jeg har vært i Israel når noen spør hvor jeg er fra. «Jeg skammer meg over Oslo-avtalen som ble inngått for 30 år siden. Den har i realiteten skapt apartheid for jødene. Se bildene av skiltene. (Bildet av de røde skiltet tok jeg i 2017.) Jeg skammer meg over alle FN-resolusjonene Norge har vært med på å stemme mot Israel sammen med flere autoritære land. Jeg skammer meg over Den norske kirke og dens unnfallenhet og holdning til jødene. Dessverre følger de bare sine «kollegaer» kirkefedrene i gåsegang helt fra Augustin,» skriver Reidun Mæland i ett innlegg

Jeg skammer meg dypt over NRK og alle medier som gir en altfor ensidig rapportering og manipulering av nyhetene. Det kan kalles propaganda rett fra Hamas.

Jeg skammer meg dypt over regjeringens ufattelige håndtering av den rabiate terroren, nedslaktingen av sivile jøder den 7. okt. Det er hodeløst.

Jeg skammer meg over den neglisjeringen, naiviteten, sjølgodheten, bedrevitenheten, den blinde og døve tilstand Norge har stilt seg igjennom så mange år. Jeg var i Israel første gang i 1977 og jobbet i Jerusalem og har sett mye hvordan PLO/Palestinakomiteen i Norge har gitt sine hatefulle utslag her siden. Og jeg vet at Hamas/PLO og Islamsk Jihad aldri har brydd seg om at de skader sine egne og stiller dem opp som skjold, særlig barn, og at de skjuler seg under sykehus og skoler. Og jeg vet at de sivile på Gaza blir presset til det. Og at Hamas har gjemt masse våpen, har store matlagre og vann til seg selv i alle tunellene de har laget under jorden i Gaza.

Jeg skammer meg over fredsprisen Norge gav til Arafat og PLO.

Jeg skammer meg over Norge som ikke ber om regnskap for hvor alle de skattepengene våre har gått til i alle år i den tro at de skulle bygge opp Gaza. Utrolig godtroende og naivt, helt uten samsvar med vanlig praksis når en deler ut så mye penger. Er det 80 millioner vi gir hvert år? Eller 120?

Jeg skammer meg dypt over Norge!

Jeg ser ikke lenger på NRKs nyheter. Jeg har mere nok med overskriftene som gjør meg kvalm og deprimert. Og vit at jeg griner over det som skjer! Fatter ikke norske politikere en bit av den ideologi og mentalitet som råder i radikal islam og som blir sagt så tydelig i deres medier til alle tider?!

Markering av Krystallnatten ser jeg på som i stor grad hyklersk fra myndighetenes side når selv ikke Ervin Kohn og Det Mosaiske Trossamfunn tør delta.

Så be for Norge – at alle løgnene til Hamas blir avslørt, og at det må ta slutt med alle millionene vi overfører til Hamas. At det i stedet må komme sivilbefolkningen til gode, og ikke gå til krigsutstyr og bli en gullgruve for Hamas og deres forbundsfeller.

Våkn opp, Norge og se hva du holder på med! Jeg ber for Norge!

Og nå er det på tide å be bønnen i Fadervår; «Forlat oss vår skyld, OG skje din vilje som i himmelen så og på jorden», … der Fredsfyrsten snart skal komme igjen og regjere med fred og rettferdighet. Det venter vi på med lengsel både jøder og kristne.

Salme 85:10-14: «Ja, hans frelse er nær for dem som frykter ham, for at herlighet skal bo i landet vårt. Miskunn og sannhet skal møte hverandre, rettferd og fred skal kysse hverandre. Sannhet skal spire opp av jorden og rettferd se ned fra himmelen. Herren skal gi det som godt er, og landet vårt skal bære sin grøde. Rettferd går foran når han drar fram.»

Skrevet av Reidun Mæland -opprinnelig postet i Norge i Dag

3 tanker om “«Jeg skammer meg!» -over Norge

  1. Har ingen problemer med å forstå Reidun Mæland, og
    støtter henne fullt ut.

    10
  2. Veldig bra skrive.
    Tanakh kallar desse nasjonane rundt Israel for «onde».
    Me fekk sjå Hamas i aksjon 7 oktober. Det er ondskap i ordets rette forstand.

  3. Et godt og trist innlegg.
    Det er vår bibelske plikt å be for våre ledere.
    Dog det kan virke meningsløst.
    Men Herren hører ALLE bønner.
    Uten å applaudere, men se på hva som skjedde med Tyrkias helseminister da han uttalte i parlamentet at Israel skulle føle allahs vrede. (Ironisk at han var helseminister)
    Kan man strekke tanken på dette og at alt vi ser som raseres i gamlelandet er en gjenspeiling av nasjonens forhold til Gud?
    Og med mindre vi omvender oss, så går det dessverre bare nedenom og hjem. Men Gud verner om sine. Takk og lov.

Det er stengt for kommentarer.