Slakter sine egne: Ukrainsk forsvar skjøt ned russisk transportfly med ukrainske krigsfanger som skulle byttes mot russiske krigsfanger

Et russisk transportfly med en besetning på ni russere og 65 ukrainske krigsfanger er styrtet i Belogorod regionen i Russland. Flyet transporte ukrainske krigsfanger som skulle vært løslatt og byttet mot russiske soldater i ukrainsk fangenskap. De russiske luftfartsmyndigheter undersøker nå årsaken til at flyet styrtet, men informasjon gjengitt av ukrainske militære kilder av Ukrainskaya Pravda, skal det ha vært ukrainske styrker som skjøt ned det russiske transportflyet i den tro at det transporterte missiler. Dermed kan det se ut som om ukrainske myndigheter effektivt dreper sine egne krigsfanger som skulle ha blitt byttet mot russiske soldater i ukrainsk fangenskap.

Ukrainske Pravda skriver at det ukrainske forsvaret bekrefter å ha skutt ned flyet med 65 ukrainske krigsfanger ombord

Ukraina fører en blodig krig mot Russland og det faktum at Ukraina skyter ned et russisk transportfly som er full av ukrainske krigsfanger illustrerer hvor brutale og kyniske det ukrainske regimet og dets forsvarsstyrker er blitt. De desperate ukrainerne skyter både mot sivile mål i Russland, landbruksmarkeder i Donetsk og endog egne krigsfanger på russiske transportfly. Det vi ser fra Ukraina er at hatet fullstendig har tatt overhånd og det skulle ikke forundre om Ukraina bevisst dreper ukrainere for deretter å skylde på Russland som et ledd i sin kampanje for å sverte Russland. Nå har Zelensky regimet og deres krigere ytterligere fått 65 ukrainske liv på samvittigheten -om de har noen da. Det ukrainske Pravda skriver dette: «Ukrainska Pravda’s sources in the Armed Forces confirmed the downing of the aircraft, saying that «it was their job». Sources in the General Staff stated the plane was carrying S-300 anti-aircraft missiles.» «Skyt først og spør etterpå» syntes å være rådende filosofi i det ukrainske forsvaret. Dette selv om det betyr at man dreper egne soldater og borgere.