Kronprinsesse Mette Marit er rystet over ødeleggelsene og lidelsene som Israel har skapt på Gazastripen

Mette Marit fungerer nå som mikrofonstativ for anti-israelske krefter. Lisens

Den anti-israelske hjernevasken av befolkningen i Norge fortsetter på msm. Nå er det selveste kronpinsesse Mette Marit som fungerer som mikrofonstativ for den anti-.israelske agenda som har vunnet frem til seier i Norge. Israels forsvarskrig mot Hamas fortsetter å provosere den politisk og religiøst korrekte elite i Norge. Også blant massene er det et bredt flertall som er kritiske og motstandere av den israelske krigføringen i Gaza. «Kronprinsesse Mette-Marit var tydelig preget og tok til tårene etter å ha hørt hjelpearbeideres fortellinger om hva de har opplevd på Gazastripen. Utenriksminister Espen Barth Eide forteller om et helvete på jord og «zombie-land».

Det er sterke ord som kommer ut av munnen på Espen Barth Eide. Norge har inntatt en svært partisk holdning til denne konflikten og deler synspunkter med muslimske regimer de vanligvis ikke ønsker å bli sammenlignet med. «De historiene vi har hørt i dag, er mildt sagt rystende. Det er veldig få som ikke blir berørt av den situasjonen som er i denne regionen, sier kronprinsesse Mette-Marit. – Hva er det som gjorde spesielt inntrykk? Kronprinsesse Mette-Marit blir blank i øynene, før hun sier: – Det er det at det er så mange barn som er så hardt rammet. Barn som er alene igjen. At barn lever i så utrygge forhold over så lang tid. Ofte uten annen familie å støtte seg på, og ofte er de skadet selv. Mette Marit er tydelig preget av å ha sett hva Israel har gjort med Gaza og barna.

I formiddag møtte kronprinsesse Mette-Marit og utenriksminister Espen Barth Eide både norske og utenlandske hjelpearbeidere som har jobbet inne på Gazastripen. Dette er ofte pro-palestinske aktivister som foruten å hjelpe de skadede fungerer som mikrofonstativ for den palestinske agenda. Og disse besøker ikke de israelske ofre for Hamas terror. Det samme ser vi fra Ukraina aktivistene. De besøker den ene siden av konflikten og tegner rystende bilder av hva russerne gjør, men glemmer å besøke og beskrive hva ukrainerne har skapt blant sivilbefolkningen i Donetsk. Det passer selvfølgelig ikke den vestlige og europeiske agenda og fortelle oss hva slags konsekvenser NATOs bomber, missiler og artilleri skaper blant uskyldige mennesker på andre siden av fronten.

«Israel skaper helvete på jord i Gaza»

Vi snakket med folk fra noen av de viktigste humanitære organisasjonene i verden, som opererer i alle de verste stedene på kloden, men de var helt samstemte om at det ikke finnes noe sted akkurat nå som er verre å være i enn Gaza, sier Espen Barth Eide.  Det er rett og slett helvete på jord. Det er ingenting som fungerer. Det er ekstrem mangel på livsnødvendigheter for folk. Noen beskrev det som «zombie-land», sier han til NRK. Den norske utenriksministeren har sammen med resten av vårt regime markert seg som forkjempere for en tostatsløsning i hvor Israel må gi fra seg land og halve Jerusalem til Hamas og andre palestinske terrorister. Israelerne skal bli tvunget til å leve med trusselen fra Palestina-araberne som bærer hat til jødene i hver celle i kroppen. En av Osloavtalens mest markerte konsekvenser var oppblussingen av palestinsk terror mot den israelske befolkning og får vår medvirkning høstet vi 22 juli hendelsen. AP og eliten burde ha lært, men gjør det ikke -og den holdningsendring vi har sett i det norske folk overfor Israel og Palestina-spørsmålet vitner om at neste gang vil det vi høster for vår fordømmelse og forbannelse over Israel bli langt vondere å bære for det norske folk. Og vi vil fortjene det.

8 tanker om “Kronprinsesse Mette Marit er rystet over ødeleggelsene og lidelsene som Israel har skapt på Gazastripen

  1. Nei å nei….Mette-Marit!! Jeg hadde ALDRI trodd jeg skulle se slikt av henne!
    Jeg så kun noe av det og det er helt forståelig å ha vondt av disse, men UTEN å nevne mer??

    Skal hun ikke til Israel da (?) tenker jeg.

    Flere land har hatt seg en tur dit og sett hva Israel gjennomgikk. Senest Elon Musk. Norge takket visstnok nei. SØRGELIG. For et molbo-land… Mitt kjære land… Har ikke ord.

    Eneste jeg fikk med meg av Bart Eide (orket ikke mer) var «DE BOMBER I ETT,
    SKYTER BLA BLA…»

    FOR en mann! Han skriker snart verre enn de syke feirende, hatende palestinerne, INGEN kan AKKE og VE’E seg som dem altså…

    9
    1
    • Er du virkelig så naiv at du ikke så den komme? Kongefamilien er en gjeng sosialist globalister som støtter alt som er av anti christ ånd. Eller driver du å gjør deg til?

  2. Det er som Hannah skrev her forleden:
    » … at Israel vil stå alene på slutten».

    Her er noen skriftsteder som antyder nettopp dette:
    » … Det skal skje på den dag at jeg vil gjøre Jerusalem til en løftestein
    for ALLE FOLKENE …»
    «Ja, ALLE JORDENS HEDNINGEFOLK skal samle seg mot det (Jerusalem)».
    (Sak 12:1-3)
    For jeg vil samle ALLE hedningefolkene til krig mot Jerusalem. (Sak 14:2)

    » … For Herrens vrede er over ALLE hedningefolkene … Jes 34:2
    … en hevnens dag fra Herren, et gjengjeldelsens år for Sions sak.» (v. 8)

    «… da vil jeg samle ALLE hedningefolk og føre dem ned til Josafats dal.
    Der vil jeg holde rettergang med dem på grunn av Israel … (Joel 3:7)

    «… Se, jeg skal på den tid ha med alle dem å gjøre som plaget deg
    (jødene) … og jeg vil gjøre dem (jødene) til pris og til ry over hele jorden,
    hvor de er blitt så vanæret …» Sef 3:19

    Fordi jødene har båret folkenes spott (spesielt fra sine naboer) –
    har Herren løftet sin hånd og sverget:
    «… Sannelig, de folk som bor rundt omkring dere, de skal selv lide spott.
    (Esek 36:2-7).

    8
    1
  3. Jeg bare MÅ kommentere igjen…
    KOMMER ikke over at kloke henne gjør dette!
    Jeg gråter over både henne og hva Barten gjør.
    Sett dere I DET MINSTE (!) på en kamel en tur til Israel (B) når dere nå gjorde A.
    (så er det helt ok og lov å gråte også over Gaza)

    5
    1
    • Kongehuset har vært hjernevasket i årevis når det gjelder Sodoma Gomorras synder og nå er de politisk korrekt og støtter
      Støres /regjeringens jødehat og Hamas sympati.
      Lukas 21.17 nevner framtiden og hatet som ville komme, « hates av alle folkeslag for min skyld»
      Tiden vi lever signaliserer at nådetiden går mot slutten.

  4. Jeg er veldig glad for kongehuset. Før brydde jeg meg mindre, men jeg VET Guds omsorg for dem, den er ikke liten…
    Og de er i mine bønner.
    Det er en flott familie. Hver og en av dem er stadig i mine tanker. Da mener jeg også Martha og døtrene. Ari Behn ble ikke behandlet fint i pressen. Han var en god mann. Og Martha har vært enestående til å dele sine tanker med oss alle. Hun har tålt mye. Fantastisk sterk og modig dame som har reist seg etter alt hun har vært gjennom. Og aldri gitt opp.
    Jeg tenker på det Putin sa om det er noe han er redd for. Vi vet hva han svarte. Må det også gjelde for Kongen Jeg setter pris på hver og en av dem alle.
    Må Mette-Marit være forsiktig🙏Hun er dyrebar for Gud, og vil bli en fantastisk dronning.
    Og må de følge Guds vei alle og enhver🙏

    1
    1
  5. Både Barthen og Kronprinsen er barn av wef. Håkon har jo gått Schwabs School of young global leaders.
    Mette Marit har navnet på listen over besøkende på Epstein-Island.
    Jeg sier ikke at hun har gjort noe kriminelt, men vennekretsen og hjertet til våre ledere ligger ikke lenger igjen i landet vårt, men i det globale sammensuriet som fronter én verdensregjering.
    Mon tro om det virker kjent.

Det er stengt for kommentarer.