Israel stormer et sykehus i Gaza og bomber i Libanon -krigen fortsetter

Israelske styrker har stormet sykehuset i Khan Younis på Gazastripen og palestinske myndigheter hevder at en pasient ble drept. Israel sier at Hamas opererer fra sykehuset og gjennomfører en målrettet operasjon for å finne gisler og ta ut eventuelle Hamas terrorister. Fra Libanon meldes det også at Israel har gjennomført flere luftangrep mot Hizbollah mål torsdag. Hizbollah sier at de vil gjengjelde de israelske angrepene på Libanon. Daglig er det krigshandlinger mellom Israel og Hizbollah og stadig flere mennesker blir drept eller skadd på begge sider av grensene. Vi er nå inne i en tid preget av krig og konflikt både i Midtøsten og i Ukraina. Nå skal Norge bidra mer til krigen mot Russland og skal i vår starte treningen av ukrainske marinesoldater.

14 tanker om “Israel stormer et sykehus i Gaza og bomber i Libanon -krigen fortsetter

  1. Det tragiske i konflikten er at lidelsen Israel oppledse/opplever blir lite nevnt i vg og andre antisemittiske media i Norge

    Skrev dette til vg:

    Forstår at bilder av barn drept i den tragiske Gaza konflikten er viktigere for vg, enn drepte og lemstede barn drept av Hamas 7 oktober?

    11
    7
    • Norske medier er stort sett bare søppel proppaganda.
      De fokuserer nesten utelukkende på palestinske ofre for krigen og ikke på israelske ofre og gislene som blir torturert av palestinerne.
      Den samme ensidighet ser vi også når det gjelder krigen i Ukraina.
      Det ukrainske rakett-angrepet mot det kjøpesenteret i Belgorod som drepte seks sivile, inkludert to barn -blir knapt omtalt, men de russiske angrepene som drepte en i Ukraina har fått omtale i hele dag hos NRK.
      Jeg forstår at befolkningen blir hjernevasket til å hate Israel og Russland. Begge land må utkjempe en forsvarskrig mot fiender som omringer dem. Israel er omringet av muslimske fiender og bare ta en titt på kartet så ser vi lett hvordan NATO plasserer baser som i praksis omringer deler av Russland.
      Både Hamas og NATO er noen destruktive krigere som sprer død og fordervelse rundt seg.
      Vi må be for Israel og be for Russland. De kjemper begge for viktige saker. Israel for Guds løfte om landet og Russland kjemper mot Sodoma og Gomorra åndene.

      6
      2
    • Jeg er enig i at norsk media er ensidige. Men jeg så at Dagbladet hadde et oppslag om angrepet i Belgorod.
      Jeg letet i VG, TV2 og NRK og fant intet om det. I hvertfall ikke på hovedsiden til disse propaganda-mediene.
      Ellers er jeg enig med deg i mye av det du skriver.
      Russerne forsvarer sin nasjonale sikkerhet i Ukraina. Jeg kan godt forstå at de ikke vil ha NATO baser så tett til Moskva og sentrale russiske befolkningssentra. Det kan sammenlignes med at Russland får bygge baser i Mexico.

      7
      2
  2. Russland driv ikkje ein forsvarskrig, men ein angrepskrig.
    Putin er stormannsgal og ofrar livet til titusenvis av eigne soldatar for oppnå sit sine forkvakla og sjuke mål.
    ——————-
    Israel derimot prøver å kverka Hamas fullstendig slik at dei skal sleppa 7.oktobrt rin gong til. No har dei berre igjen siste del av operasjonen. Dei fleste hamascellene er tilintetgjort. Hamas feige som dei er skjuler seg under sjukehus.
    Til og med under UNWRA var det kilometervis av tunnelar der elektrisk og vatn var knytta til bygningen som FN styrte.
    Israel håpar at dei sirklar inn gislane og dei store hamasleiarane i det som so skjer. I Norge skrik pressa etter våpenkvile.Netanyahu er heldigvis ein modig mann og let ingenting stoppa hæren i å fullføra oppdraget.

    4
    4
    • Ingen nazi-sionister i våre gater!
      Full støtte til Hamas motstandskamp mot okkupantene.
      Nå er det på tide at Norge begynner å trene opp Hamas krigere også. Vi må ikke bare tenke på Ukraina, men også finansiere og støtte Hamas som kjemper for sitt folk og land mot en okkupasjonsmakt som begår krigsforbrytelser og folkemord.
      Hvor nedrig og ond kan man bli når man stormer et sykehus og dreper pasienter. Israel begår alvorlige krigsforbrytelser som mange her inne støtter.

      5
      10
    • Til fritt palestina , du får be dem om å løslatte Anders Bæring Breivik , han ville blitt ett flott tilskudd til Hamas , han er kanskje ikke like sadistisk og brutal som Hamas , men putt , han lærer nok fort !!

      Spøk til side , håper at PST tar en prat med sånne som deg Fritt Palestina , jeg vil oppfordre Søkelys til å rapportere om deg .

    • Tenk, «fritt palestina» 🤔 hvor RIKE og hjertlige palestinerne hadde vært, om de brukte evnene sine, la vekk hatet sitt, og hadde brukt alle milliardene sine som vennlige folk har gitt dem, på alt annet enn kniver, våpen og sement.

      Hvorfor er det som det er der nede nå? Var det Israel som startet dette?

      Ok… vi skal altså nå trene opp hamas-krigere mener du. Da tar jeg på meg palestinaskjerf, finner frem rifla og?? Og jeg skal bruke den på??
      Dere skriker «from the river to the sea», det betyr vel folkemord på jødene (?)

      Hamas kjemper for sitt folk? Seriøst?
      Terrorister tenker kun på seg og sitt.

      3
      4
    • Det er helt vanvittig å se hvordan dere «kristenfolk» forsvarer drap og terror så lenge det er jødene som gjør det.
      Putin og Russland fremstår jo som reneste engler i sin krig i Ukraina.
      Dersom Putin hadde sett til Israel og måten Israel bomber og dreper på fote, hadde Kiev ligget i ruiner fullstendig.
      Det hadde knapt vært en hel bygning igjen i ukrainske byer -dersom Putin tok lærdom av krigsforbryteren Netanyahu.
      Jeg ser mange hevder at terroren 7 oktober var en israelsk falsk flagg for å få bort fokus fra Netanyahu og de massive demonstrasjonene mot de nye lovene han ville innføre.
      Netanyahu og Israel grunnla Hamas som en konkurrent til PLO i sin tid. Nå brukes Hamas bevisst for å fremkalle drømmen om jødisk lebensraum og opprette et stor-israel og nazi-sionistene i Norge applauderer. Og Torstein Langesæter. Du bruker harde ord om Putin og russere som etnisk gruppe. Denne form for rassisme har vi sett før. Fra nazi-tyskland.
      Det vi ser fra deg er ren og skjær hykleri. Du er blant dem som vil henge lommetyven mens du vil la massemorderen slippe fri.
      Det må være noe galt i hodet på kristen-sionister. Dere er jo fullstendig ribbet for Guds omsorg. Det dere kaller lys er et stummende mørke.
      Norge burde forby kristen-sionisme og stille folk som støtter folkemord for retten.

      2
      5
    • Jeg kan forstå din frustrasjon Fritt Palestina.
      De holdninger du har overfor konflikten i Midtøsten mellom Israel og Hamas, er et resultat av år mer hjernevask fra media og politiske ledere.
      Det er svært mange som mener noe av det samme som deg. Befolkningen har vært utsatt for massiv propaganda og informasjonskontroll og det har formet nordmenns holdninger. Vi så det når det gjalt vaksinen og vi ser det når det gjelder Trump og den russiske spesielle militæroperasjonen i Ukraina. Vi ser det også når det gjelder Pride og LGBTQ.
      Flertallet av befolkningen mener det de blir beordret til å mene av propaganda-apparatet og VG, NRK og TV2 med flere.
      Også i forhold til krigen på Gazastripen blir folk oppdradd til å fordømme Israel og støtte palestinerne.
      Jeg er ikke overrasket over at propaganda virker på folk. Det er nok å se på russofobien og dyrkelsen av Zelensky som en europeisk helt og demokratiforkjemper. Du er blitt løyet til Fritt Palestina. De har bedradd deg til å mene det du mener.
      Dette fordi folk ikke ser Guds hånd i tingene som skjer. Selvfølgelig er det vondt rent menneskelig å se på hva som skjer i Gaza med sivilbefolkningen. Dette skygger for situasjonen med gislene og det faktum at det var Hamas som startet det hele.
      At Israel selv stod bak er en teori jeg har hørt, men det er ikke fremlagt bevis på at det er riktig.
      Når det gjelder krigen i Ukraina har vi i flere år sett hvordan Ukraina og NATO helt åpenbart har drevet en krig mot de russisk språklige og drept tusenvis av sivile. Zelensky lurte seg til makten ved hjelp av falske løfter om at han vil respektere Minsk avtalen.
      Men han løy.Men jeg er enig med deg i at Putin fører en langt mer skånsom krig enn eksempelvis USA gjorde i Irak og Libya.
      Der ble byer teppebombet uten skånsel og uten at sivilbefolkningen fikk advarsler på forhånd.
      Vi har jo sett av Israel på forhånd oppfordrer sivile til å evakuere. Og Russland forsøker i hvertfall å unngå sivile mål, selv om vi vet at også sivile er blitt rammet i Ukraina.

      3
      1
    • Fritt Palestina , først sier du at Norge bør trene opp Hamas , så sier du at Hamas er opprettet av Netanyahu, som ett redskap for at Israel skal få mer land.
      Så du vil med andre ord støtte Hamas , for at Israel skal få mer Land , dvs at egentlig er du en sionist , som du sier du hater , din konspiratoriske logikk faller på sin egen urimelighet , du fremstår som følelsesmessig hjernevasket uten historisk kunnskap, men det var nettopp dette som var Yasir Arfats metode og han har klart å forføre deg verdens nasjoner til å tro en løgn .

      Litt kjapp historie for å mulig få deg til og forstå, selv om det er tvilsomt .
      1. Ett palestinsk folkeslag eller en palestinsk nasjon, har aldri eksistert , Filisterene som bodde på Gaza i gamle tider , var ett gresk folke slag ( Filister betyr noe sånn som inntrenger fra havet ) Israel presset disse bort og fra land som tilhørte Israel .

      2. Da Roma i gamle tider okkuperte Israel , så var det en romersk keiser som ga jødene og Israel navnet palestein og som skulle referere til filestein og igjen til filisterene , dette ble gjort for å spotte jødene og Israel .

      3. Dagens såkalte palestinere er arabere , jeg kjenner personlig en kristen araber som har israelsk statsborgerskap og hus i Israel , han ser på det som en fornærmelse og bli kalt palestiner.
      Dagens såkalte palestinere er en konstruksjon Arafat ( den moderne terroristens far ) fant på for å gjøre dem til en kile inn i Israel , med det mål og få verden mot Israel , for at islam skulle få makt, så sett fra ett islamsk stå sted er Israel en fornærmelse mot Muhamed og islam , fordi jødene i sin tid nektet å følge Muhamed og hans lære , noe det i sin tid fikk lide kraftig for og som de fortsatt lider kraftig av.
      4. Det du må forstå er at Arafat og hans like er så kyniske at de ofrer lett sitt eget folk , for å sette verden opp mot Israel , denne konflikten kunne lett vart løst ved att Egypt åpnet sin grense mot Gaza , tok i mot alle fredelige folk som bor på Gaza og lett Israel ta seg av Hamas terroristene, når så dette var gjort kunne de som ville leve fredelig og i harmoni med jødene og Israel , sluppet inn på Gaza igjen , men dette kommer ikke til å skje , disse muslimske fanatikerne gir i realitet ikke Israel noe valg , de blir tvunget til å gå inn i tett befolkede områder for å ta ut Hamas terrorister, som helt bevist velger å skjule seg blant sivil befolkningen ,en befolkning som Egypt helt bevist nekter å gi beskyttelse mens kamp handlingen mellom Israel og hamas terorister pågår .
      Jeg hater å se kviner og barn og også menn blir drept i Gaza og jeg mener det må stoppes , men det kan ikke stoppes før hamas er stoppet , hamas kunne enkelt blitt tatt ut , ved at Egypt åpnet sine grenser for å ta imot flyktninger fra Gaza stripen.

      Verden er blitt forført til å gå i mot Israel , mot jødene Guds utvalgte folk , du fritt palestia er en av dem som hører til verden og en grusom skjebne venter deg om du ikke vender om !

      9
      5
  3. Fritt Palestina.
    Ein av grunnane til 7.oktober-massakren var at Hamas med fleire forstår at det jødiske tempelet snart kjem på plass på tempelhøgda.
    De raude kviga er snart klar.
    James Key tek det opp i den siste videoen sin.
    Israelittane har vist korleis palestinarane har utnytta sjukehusa. I tillegg må dei kjempa mot det som burde vera seriøse institusjonar.
    Frå UNRWA bygningen går det elektriske kablar og vassforsyning ned til tunnelar under.
    Ledelsen påstår dei ikkje visste om det. Løgnhalsar.

    1
    5
  4. FRITT PALESTINA.
    Om det er litt moral i deg så stå fram med fullt namn, slik eg gjer.
    Eg forstår at du hatar jødane som pesten.
    Lavmålet ditt ligg i det du skriv om 7.oktober. Tenk at jødane gjorde dette sjølve som ein slags dekkoperasjon eller falsk flagg operasjon.
    Jødane ofrar sine beste menn for å ta knekken på Hamas. Dei gjer det fordi dei ikkje kan leva med Hamas rundt seg i frykt for at nye massakrar kan skje.

    3
    4
  5. Til Fritt Palestina
    Måten du uttrykker deg på tyder på demonbesettelse. Du er fyll av hat mot Jødefolket og støtter Iran/Hamas målsetting, Drep alle Jøder, utslett staten Israel.
    Enkelt sagt, du kjemper mot Gud, Universet skaper og Herre
    Men som det er sagt: Ennå er det håp. «Hver den som påkaller Herren/Jesu navn
    skal bli frelst. Millioner av muslimer gir seg over til Jesus Messias i vår tid.
    Mvh
    W

Det er stengt for kommentarer.