To israelske sivile drept og fire skadd i palestinsk terrorangrep nær Ashkelon

To israelske nybyggere ble drept, mens fire andre ble såret, inkludert to alvorlig, i en palestinsk terroraksjon nær nordøst for «Ashkelon». Terrorhandlingen fant sted på en hovedvei som forbinder  byer og bosetninger ved en bussholdeplass nord for «Kiryat» Malakhi, i det sørlige Israel. Terroristen som gjennomførte angrepet ble drept av israelske sikkerhetsstyrker. Dagens terroraksjon viser igjen at «palestinerne ønsker å drepe oss alle,» sier statsminister Benyamin Netanyahu som fordømmer angrepet på det sterkeste. Dette er nok et bevis på at Israel må fullføre den krigen de har startet mot Hamas på Gazastripen.

De mange terrorangrep som Israel opplever viser at det er umulig for den jødiske staten å leve side om side med en palestinsk stat. En tostatsløsning som Biden regimet, europeiske ledere og Norge krever -er ikke noe Israel aldri må finne på å inngå. En slik løsning vil komme til å bety mer krig og ennå mer terror mot jøder i Israel. Det palestinske hatet mot Israel og jøder stikker så dypt at en to-statsløsning i realiteten er en umulighet. Dersom palestinerne skal få en egen stat, bør den lokaliseres langt fra Israels grenser, slik at Hamas, PLO og andre militante grupper ikke får mulighet til å utføre terror mot befolkningen i Israel. Etter terrorangrepet den sjuende oktober er tingene fundamentalt forandret i Midtøsten. Israel har åpent og formelt erklært krig mot Hamas som dessverre har stor støtte blant palestinerne. Den beste løsningen er å forflytte hele den palestinske befolkningen til andre områder i Midtøsten og fjernt fra Israels grenser. Gud har med ed gitt dette landet til Abraham og hans etterkommere, og områder som i dag kalles Vestbredden er landområder som Gud har gitt jødene. Derfor støtter vi med bønn Israel og statsminister Netanyahu og oppfordrer ham til å motstå press fra Europa, FN og det hvite hus -som vil dele opp landet.

3 tanker om “To israelske sivile drept og fire skadd i palestinsk terrorangrep nær Ashkelon

  1. Ja, det profetiske ordet oppfylles rett framfor oss.
    Me veit at Israel vil verta knebla på slutten av denne stygge personen som er omtala i Daniel 8. Israel begår den store feilen å stola på «venene» sine. Bibelen fortel at US-.den store venen vil svikta dei. Jakobs trengsel kjem.
    Me veit og utfallet til slutt. Herren Gud må sjølv gripa inn og på underfull måte vert Israels fiendar knuste.

    • Det er ingen grunn til å bli forundret over at Hamas forsvarer seg.
      Vi må ikke glemme at Israel har startet en fullskala invasjon av Gaza for å utrydde befolkningen. Israel planlegger også en fullskala invasjon i Libanon for å drepe flest mulig libanesere.
      Hamas er i krig med en terrornasjon som driver folkemord på palestinere med «kristenfolkets» støtte. Helt utrolig hvordan mennesker misbruker kristennavnet til å legalisere folkemord og krigsforbrytelser.

  2. Fritt Palestina.
    Kor vil du helst bu dersom du må velgja?
    Me høyrer korleis prestestyret i Iran gjennomfører sine Allah-lover. Sjå korleis kvinnene har det. Pressefrihet og ytringsfrihet er ord prestestyret likar dårleg.
    Me hadde nettopp ein nobelprisvinnar som prestestyret i god Putin-ånd har fengsla.
    Så har ein Hamas som er Irans beste ven. Iran oppmuntrar Hamas til å utføra så mange drap dei kan mot jødar.
    Israel trakk seg ut av Gaza i 2006. Me hugsar alle bilda der Israels eigne soldatar med makt måtte kasta dei ut.
    Kva har skjedd etterpå? Hamas har brukt millionar av hjelpepakkar frå naive land tilå byggja alle desse tunnelane slik at dei skal kunna utføra drap på jødar.
    7.oktober fekk dei utløysing for lystene sine. På bestialsk måte utførte dei udådar så grove at me helst ikkje vil nemna det.
    Heldigvis er Hamas inne i siste dødsfase på Gaza.
    Snart kjem det bilde av Sinwar som er tatt til fange eller drepen.
    Det profetiske ordet oppfyllest gradvis.
    Skaparen av himmel og jord har gitt menneska ein test.
    Han har eit landområde som Han kallar for SITT.
    Det er sjølve kjernen i Tanakh.

Det er stengt for kommentarer.