Renee Moses er tilbake med ny dato: Bortrykkelsen kommer den 4 august 2024!!!!

Den notoriske datosetteren og bortrykkelses-profeten Renee Moses er tilbake med nye åndelige lys og nye datoer for endetidens begivenheter. I følge Renee som har tatt seg etternavnet «Moses» som tilfeldigvis også var navnet på mannen som ledet hebreerne ut av slaveriet i Egypt, vil den første bortrykkelsen av deler av menigheten finne sted den 4 august 2024. To måneder senere, den 13 oktober kommer så den neste bortrykkelsen hvor Jesus vil hente de uheldige som ikke blir regnet som «førstefrukten». I følge Moses begynte «Herrens dag» den sjuende oktober 2023 hvor terroraksjonen mot Israel var selve tegnet på «begynnelsen på Herrens dag». Moses har dermed gått bort fra sitt «løfte» om at «bortrykkelsen» er utsatt til 2033.

Renee Moses er nå «back in business» og igjen er det datoen på endetidens hendelser og spesielt bortrykkelsene i flertall som er tema. Etter sitt forrige profetiske bomskudd som gikk på at bortrykkelsen skulle skje 28 mai 2023, valgte hun å legge ut et budskap hvor «bortrykkelsen» ble utsatt til 2033. Men hendelsen den sjuende oktober 2023 i Israel har fått henne til å finne frem sitt «rapture puzzle» nok en gang og nå er det fjerde august 2024 og 13 oktober 2024 som alt dreier seg om. I følge Moses innvarslet hendelsene i Israel den sjuende oktober begynnelsen på «Herrens dag, -den store og veldige». Det neste som følger er at «natten eller mørket faller over jorden den 26 mai, deretter følger «førstefrukts bortrykkelsen» den 4 august, to måneder senere, den 13 oktober vil Herrens B-lag bli bortrykket. Etter de to bortrykkelsene vil en periode som hun kaller «tre dager av mørke» innledes. På første juledag, den 25 desember, begynner Harmageddon slaget som blir etterfulgt av Jesu gjenkomst den 26 desember. Det nye året, 2025 vil innledes med at «bruden blir kronet» den første januar og 2. januar 2025 vil være den første dag av tusenårsriket.

Renee Moses

Den notoriske datosetteren tok i begynnelsen av juni 2023 en pause fra virksomheten som «bortrykkelses-profet» og utsatte da bortrykkelsen til 2033. Imidlertid var hendelsen i Israel med terror den sjuende oktober en ny brikke i puslespillet som skal lede frem til to bortrykkelser, slaget på Harmageddon og Jesu gjenkomst. Renee Moses som har operert «i det profetiske» helt siden 2012 har gjentatte ganger fremsatt profetier og påstander om datoer som ikke har materalisert seg. Endel har derfor gått skuffet bort, men de mest trofaste av hennes tilhengere har ventet og lengtet på at hun skulle få nye profetiske lys eller «en ny brikke» til hennes «Rapture Puzzle» som har utkommet i flere forskjellige og omredigerte utgaver. Nye og redigerte versjoner med nye datoer utgitt i billige «paperback-bøker» på Amazon gir sikkert litt klingende mynt i kassa. De forskjellige utgavene av hennes bøker finnes på flere språk samt i videoer lagt ut på hennes nettside: «Rapture Puzzle.com» og YouTube. Og hvor troverdig er det hun preker og lærer? Noen finner åpenbart håp i det hele, andre igjen er vel heller avventende og vurdert ut fra hennes tidligere «profetiske CV» er det nok mer sannsynlig å få sju rette i lotto enn at hennes spådommer finner sted. Jesus selv sa; Ingen kjenner dagen eller timen utenom Faderen. Han sa ikke at «Ingen kjenner dagen eller timene utenom Faderen og Renee Moses. For min egen del er dette hun fremsier av datoer og spådommer tvilsom tipping -og kanskje gjort for å undergrave Guds folks tillit til den bibelske bortrykkelsen. En bortrykkelse hvis dato er en hemmelighet skjult i Guds hjerte. Men som troende kan vi frimodig hvile i det løftet at Jesus Kristus er hos oss inntil denne tidsalders slutt. Vi har et håp om å engang bli rykket i skyer og se Ham ansikt til ansikt, og når det vil skje er uklart. Men vi vet en ting, og det er at vi i dag er en dag nærmere denne hendelse enn vi var i går. Og skulle vi bli frarøvet livet i denne verden før bortrykkelsen kommer, så vet vi at Jesus også er på den andre siden av dette livet. »

3 tanker om “Renee Moses er tilbake med ny dato: Bortrykkelsen kommer den 4 august 2024!!!!

  1. Ja, uten tvil. Det er tåpelig å holde på slik. Skriften sier ingen kjenner dag og time……

    • Men Skriften sier ikke noe om årstid og klokkeslett, da?

      Hm.

      Bibelens myter og metaforer, profetier og prediksjoner er teologisk trampoline for alle slags fantasier og fabuleringer, frykt og formaninger.

      Predikanter og preppere, spåkoner og sannsigersker lever av og for nettopp dette. Gjette, spekulere, skremme, forlede. Få makt og oppmerksomhet, kanskje tjene en slant.

      Akk ja.

      Det skulle være nok av virkelige farer i tilværelsen å tenke på.

      Men ikke for dét: kreativ akrobatikk kan være nyttig nok som tankeeksperiment og mental trening før store oppgaver. Og det er selvsagt stilmulerende morsomt!

      4
      2

Det er stengt for kommentarer.