Norge med delingsplan av Israel

«Jeg har kjøpt en liten ny fiskebåt . Nå har jeg også montert en kraftblokk med bensinmotor på denne for å dra opp den tunge garnlenka fra 50 meters dyp . Så snart det blir godt vær skal båten sjøsettes . Først skal vi ha ut sildegarn og senere torskegarn . Det meldes nå om godt innsig av gytetorsk i våre fjorder,» skriver Ture Andersen i et innlegg på egen blogg omkring Norges innvolvering med å presse Israel til å gi fra seg land til palestinerne. Norge har markert seg som et av de mest Israel-fiendtlige land i Europa.
Og Ture Andersen fortsetter:  «I dag kvapp jeg i stolen : Norske myndigheter er nede i Tyskland på en sikkerhetskonferanse . Der har den norske utenriksministeren hatt samtaler med flere – herunder med palestinske myndigheter . Han fikk skryt av disse palestiner-araberne for sitt engasjement for dem . I dag har utenriksministeren kunngjort at en plan for deling av Israel nesten er ferdig utarbeidet . Israel deltar ikke i disse møtene i Tyskland. Norge vet ikke hva de holder på med . For det første er Israel den fjerde sterkeste militærmakt i verden og de har atomvåpen . Dette at svake Norge jekker seg opp til å lage plan for deling av Israel : Ligner ingen ting . Sist de forsøkte å dele Israel og utarbeidet de to Oslo-avtalene : Endte det i fullstendig fiasko . Oslo har i mange år vært et skjellsord i Israel .

Statsminister Netanjahu uttalte for noen dager siden at det er helt uaktuelt for Israel å la palestiner-araberne få sin egen stat . Men Norge – som viser seg som det verste jødehater-landet på kloden – skal altså tvinge jødene til deres selvutslettelse .

Ifølge Skriften så bor Herren på Sion . Sion er et høydedrag i Jerusalem . Når lille Norge prøver å dele Hans land i to deler og to stater : Så kjemper de samtidig mot Ham . Det å kjempe mot vår allmektige Gud : Får alltid konsekvenser . Han har fastsatt i Skriften hvor stort Israel skal være . Fra Jordanelven til Middelhavet og fra Egyptens bekk på Sinai og helt opp til elven Eufrat .

Stakkars lille Norge: Herrens straffedommer kommer meget snart til vårt kongedømme !

 

4 tanker om “Norge med delingsplan av Israel

  1. Da den forrige Oslo-avtalen var i boks , var den norske utenriksministeren fra Ap sentral i prosessen . Jeg husker at TV viste at han ga et kyss til Yasser Arafat . De gikk ikke mange timene før hans dager var til ende og han var slett ikke gammel .

    10
    • Ja. Herren Gud har si trone i det bokstavlege Jerusalem.
      Tingfjellet i Nord kallast det.
      Salme 48 fortel om dette Guds fjell, der Herren Gud skapte himmel og jord.
      I Esekiel 28 vert det fortalt om det dramaet som utspelte seg i Edens hage som låg like ved Tingfjellet.
      Engelen Lucifer var på Tingfjellet saman med Herren Gud.
      Han frista Adam og Eva.
      Etter at Lucifer vart kasta ut frå Tingfjellet har han desperat prøvd å gjenforeinast med Herren Gud og sitja på gudefjellet.
      Han har prøvd å gjera seg lik Herren Gud igjen.
      Morgenroden vert han kalla i Åp 22,16.
      Esaias 14,12 fortel om denne Lucifer som prøver å overta tittelen
      Alfa og Omega.
      Bart Eide forstår ikkje kva alvorleg synd har er med på, ved å riva i stykker Guds Land.

  2. Det kommer tøffe tider for det avkristnede Norge. Barten vet nøyaktig hva han driver med da han og hans gode venner i høye stillinger tror de vil belønnes av lysbæreren i tro om at de kan beseire Herren, han som har skapt alt og alle. Se oss i nåde Herre og tilgi oss for vi vet ikke hva vi gjør….

  3. Amen! Hvis Norges styresmakter fortsetter i samme bane, har både Russland og Israel rett til å angripe, og hvis vi er heldige ender det bare opp med at landet blir delt i to, men det blir sikkert mer skade enn som så.

Det er stengt for kommentarer.