Canadisk media omtaler 17 år gamle Josh Alexander som terrorist for hans motstand mot LGBTQ agendaen

Den 17 år gamle kristne «frihets-aktivsten» Josh Alexander blir nå stadig utsatt for hets og stemplet som «terrorist» av liberale candiske medier. 17 åringen fikk i fjor media-omtale også i Søkelys fordi han ble utvist fra en katolsk skole da han protesterte på at menn som innbiller seg at de er damer skulle kunne benytte jentegarderoben og toaletter. Josh Alexander er på mange måter en troens helt som motstår Sodoma-ånden som er i ferd med å utrydde alle kristne verdier i Canada. Josh er blant de få som motstår Sodoma-åndene med sin gruppe «Save Canada, Jesus Saves!»

Det «demokratiske» Canada har under Justin Trudeaus regime utviklet seg til å bli et sodomisert tyranni som forfølger alle som våger å stå opp mot galskapen. Under Covid forfulgte de kristne som nektet å oppgi sin rett til å komme sammen til nattverd og gudstjenester og nå forfølger de alle som taler offentlig høyt mot LGBTQ svineriet som er trengt inn i det canadiske samfunn. Josh Alexander har selv fått oppleve «det gode hatet» fra venstresiden og de liberale som nå kontrollerer canadisk media, skole, politi og dermed makten til å sette agendaen. Den demoniske makt som kontrollerer landet gjennom Justin Trudeau og hans regime. Mens enkelte konservative kristne har fått nok og rømmer landet og søker seg et nytt liv i Russland -hvor kristne verdier ennå blir respektert, velger Josh å stå på barrikadene å kjempe mot ugudeligheten. Dette får selvfølgelig åndsmakten som kontrollerer massemedia til å skrike og hetse den kristne unggutten. I oppslag i avisene blir 17 åringen stemplet som en «høyreekstrem terrorist» og anklages stadig for «hatefulle ytringer». For noen dager siden skrev Josh dette på X til statsminister Trudeau: «Likevel finansierer myndighetene dine medier som ærekrenker meg og kaller meg en terrorist. Hvordan kvalifiserer jeg som mindreårig for din beskyttelse mot skade på nettet? Eller er beskyttelsen bare for ungdom som er ofre for dine onde triks? Du behøcer ikke svare meg, men du vil svare til min Gud,» skriver Josh til den ugudelige statsminsteren som har ført Canada inn på kursen mot Sodomas dom. Vi heier på Josh og kaller deg en troens helt. Slike ungdommer er det få av i Norge. Å stå opp mot det vestlige Sodoma har sin pris. 

Rebel News: Josh Alexander (16) kjemper for å redde Canada fra den voldelige LGBTQ agendaen

4 tanker om “Canadisk media omtaler 17 år gamle Josh Alexander som terrorist for hans motstand mot LGBTQ agendaen

  1. Gud er uendelig tålmodig med ugudelige og onde mennesker. Også ugudelige tyranniske ledere av land. Han er tålmodig med Putin, Kim i Nord Korea, Trudeau, Biden, og mange andre. Dette er mennesker som har fått makt for en tid. De velger selv hvordan de bruker livet og leder et land. De kan omvende seg og søke Gud. All urett som foregår vil få sin dom en dag. Det endelige dommen er ildsjøen. Den er så forferdelig at Gud har langmodig med alle mennesker, Stalin, Mao, Hitler, og mange massemordere. De kunne vende om, da Guds nåde er uendelig. Ildsjøen kan ikke beskrives med menneskelige ord og tanker. Det strekker ikke til. Tenk over at du kanskje brant deg skikkelig på en finger en gang. Den sviende uutholdelige smerten et brannsår er, selv på en liten flekk på kroppen. I Ildsjøen vil åndelige kropper bade i vulkan. Tenk deg å falle ned i en vulkan med flytende magma uten å dø. Man vil bade i vulkanes magma i evighetens evighet. Tenk på det lille brannsåret på kroppen og tenk at hele kroppen skal bade i magma på mange tusen grader i all evighet. Det er dommen, den endelige dommen. Og Gud er langmodig. Hvert enkelt menneske kan når som helst gjennom livet kalle på Jesus om frelse. Selv en tanke om frelse og nåde er nok like før dødsøyeblikket når man ligger der gammel og skal dø. Guds nåde går langt forbi menneskelige tanker om hvordan dette er.

    4
    4
    • Jo, Jehova er vel omtrent like tålmodig om en gråstein.

      Men det er en forskjell. En forskjell mellom Gud og gråsteinen. Gråsteinen er virkelig, konkret, uomtivstelig. Og nyttig. Javisst! Guddommen derimot svever utenfor tid og rom, buldrer og braker i eventyrenes og mytenes verden, sammen med tusenvis av andre guder og gudinner, fantasifulle åndevesener og fabeldyr som ingen kan bevise.

      Slik går nu dagan. Menneskene strever. Verden går sin skjeve gang. Gudene slåss i hodene på de overtroiske.

      3
      1
  2. Det er slike tyranniske LGBTQ samfunn Torstein Langesæter og Birgir Hermansen kjemper for å beholde. Derfor anser de Herrens tjener, Vladimir Putin som en trussel og kaller han stygge ting.
    Også Donald Trump forsøker å demme opp for LGBTQ tyranniet. Derfor hater Torstein Langesæter ham og Birgir Hermansen er stadig ute å forsvarer juksemakeren og drapsmannen Joe Biden.

    1
    1
  3. Den modige gutten…👑
    Glemmer ham ikke🙏

    Kjell, du skrev; slike ungdommer er det få av i Norge.

    Slike voksne er det også få av i Norge.

Det er stengt for kommentarer.