Canadian Prepper: «⚡ALERT: NATO F-35s ENTER WARZONE! RUSSIAN WARSHIP SUNK!! LEADERS WARN WW3 IMMINENT! BRIDGE ATTACK

Nate Polson i Canadian Prepper er igjen ute med en oppdatert video om utviklingen i den pågående krigen mellom Russland og Vesten. Tirsdag blir det meldt om flere ukrainske droneangrep mot mål i Russland. Et russisk krigsskip skal være påført skader etter å ha blitt angrepet. Vestlige jagerfly, deriblant F-35 fra NATO skal ha flydd inn over Ukraina sammen med F-16. EU vurderer nå å innføre krigsøkonomi. Vi hører drønn av hovslag av det som kommer.

6 tanker om “Canadian Prepper: «⚡ALERT: NATO F-35s ENTER WARZONE! RUSSIAN WARSHIP SUNK!! LEADERS WARN WW3 IMMINENT! BRIDGE ATTACK

  1. Kina øker forsvarsbudsjettet med 72 %. Det er mange penger når en snakker om verdens nest største økonomi. En kan lure på om de er på vei til å innføre krigsøkonomi, og da kan man lure på hvorfor. Pønsker de på noe? F.eks et angrep på Taiwan, der de vet at det også vil utløse krig mot USA (som har lovet å hjelpe Taiwan hvis Kina angriper de). Kanskje Canadian prepper får rett i alle advarslene sine? Ture, du er fagmann. Kanskje du har noen betraktninger hvis du leser dette?
    https://www.forsvaretsforum.no/kina-taiwan-utenriks/kina-oker-forsvarsbudsjettet-med-72-prosent/367501?fbclid=IwAR0e_KBqi2H7v-qMt9P87ET6WjYpu2C4kjQkD3ztLCOVBX0RwyrTJfBk1l4

    • Kina øker forsvarsbudsjettet med 7,2 %. Ikke 72 %. Beklager kommaet som falt ut. Og dette er en økning de har gjort i flere år.

    • Spiff
      Ja , jeg tror at målsettingen til Kina er å ta tilbake Taiwan med militærmakt . De venter bare på riktig tidspunkt og vil helst ikke komme i direkte krigshandlinger med USA . For Kina vil det være en fordel om USA roter seg inn i flere kriger der landet må engasjere seg . Nå forsyner USA Israel med mye militært materiell – våpen og ammunisjon / granater . Vi vet at USA mangler artilleri-granater : Det glapp ut av president Biden for flere måneder siden .
      Et kinesisk angrep på Taiwan vil nok være koordinert med Russland : Vi vet at disse to land har drevet militærøvelser i dette farvannet . Videre vet vi at Kina nå har en sjømilitær kapasitet på nivå med den amerikanske . Men den kinesiske marinen er topp moderne mens USA har mange gamle krigsskip . Videre har Kina hypersoniske missil som går med en fart som gjør det umulig å skyte ned av Vesten . Slike missil har også russerne ( Kinzal er en av dem ) . USA prøver å lage slikt missil : Da de skulle teste dette gikk det helt skeis .

Det er stengt for kommentarer.