Ture Andersen: Norge anbefaler boikott av israelske varer

«I dag kom det melding fra den norske utenriksministeren om at myndighetene anbefaler boikott av varer fra Judea og Samaria . Dette er kjerneområder i Israel og mange av Bibelens fortellinger kommer nettopp fra dette området – også kalt Vestbredden . Vi har en allmektig og meget handlekraftig Gud – el Shaddai – og han vil utvilsomt straffe Norge for denne beslutningen . Videre er det slått fast at vårt land er det mest anti-israelske av alle land i den vestlige verden . Situasjonen blir da enda verre,» skriver Ture Andersen i dette innlegget lagt ut på egen blogg. Ture Andersen er pensjonert offiser i det norske forsvaret

.Vår Herre har tidligere straffet Norge for sine handlinger . Oljeplattformen Alexander L . Kielland fikk plutselig brudd i ett av sine fem bein og havarerte . Da gikk 123 menneskeliv tapt . Like før dette skjedde tok Israel kontakt med Norge : Landet manglet olje og ville gjerne kjøpe denne varen fra oss . Den gang hadde Arbeiderpartiet regjeringen og statsråd T . Stoltenberg avslo å selge olje til jødene . Dette fikk store konsekvenser for vårt land .

Videre hadde vi terror-hendelsene i regjeringskvartalet og på Utøya . Der mistet 77 mennesker livet . Jeremy Hoff har skrevet boken 22. JULI-PROFETIEN . Her skildrer han i detalj hva som skjedde denne dagen – og ikke minst hva som skjedde på Utøya , og i denne innsjøen , dagen før terror-handlingen . Jeg har tidligere hatt en del kontakt med Jeremy Hoff . Min konklusjon er at jødehat er en livsfarlig sak å holde på med . Slikt får konsekvenser før eller siden for haterne .

Lærdal kommune ligger innerst i Sognefjorden . Denne kommunen har vært vennskapskommune med byen Jeriko på den såkalte Vestbredden i flere tiår . Videre har de sendt delegasjoner ned dit ved flere anledninger . Men ulykkene for denne kommunen har ikke sidestykke . Kong Harald var i mange år fast fisker av laks nettopp i Lærdalselvi . Denne elven var nok den første lakseelven som ble rammet av såkalt » Gyro » og all fisk måtte drepes og elven rengjøres for slik smitte . Så fikk kommunen en stor-brann på den verneverdige Lærdalsøyri . Mange bygninger der ble lagt i aske da . Om dette ikke var nok : Så ble reinen i Nordfjella smittet av en sykdom som førte til at hele rein-bestanden der ble slaktet ned . Det var her lærdølene drev sin årlige jakt .

Jeg er overbevist om at vår Gud nå vil tukte vår nasjon Norge . Hva han vil gjennomføre i denne sammenheng : Vites ikke av meg . Men han har et stort register å spille på ; helt fra naturkatastrofer som jordskjelv , orkan , vannflom og tørke . Terror kan man heller ikke se bort fra eller krig . De største eksportinntektene kommer fra olje-og gassindustrien . Oljeplattformer , rørsystem og landanlegg er uhyre sårbare . Den nest største eksporten vår kommer fra fiskeindustrien . Nå har det oppstått meget stor dødelighet i disse oppdrettsanleggene . Enkelte av oppdretterne har til å med solgt selvdød laks til oss forbrukere . Således skyr jeg nå oppdrettslaks som pesten .

Hver eneste kveld ber jeg i min bønn til vår Fader om beskyttelse for alle mine familiemedlemmer og andre grupper som jeg tilhører . Jeg ber om at de blir skånet for alle straffedommer som kan komme over vårt land . Ja , disse straffedommene er nok allerede på vei !

Skrevet at Ture Andersen

7 tanker om “Ture Andersen: Norge anbefaler boikott av israelske varer

  1. Viktig tiltak fra Norge for å stanse folkemordet i Palestina.
    Israel er et fremmedelement i Midtøsten. De har stjålet palestinsk land.
    Fra elven til sjøen. Området tilhører det palestinske folk.
    Norge må nå slå ned på sionistiske grupper i landet.
    MIFF bør forbyes fordi de støtter folkemord og krigsforbytelser.

    4
    18
    • Du er helt blåst og er nok analfabet på området som har med bibelen å gjøre. Fylt med hat mot Gud/Jesus og mot hans folk, i samme «båt»
      som Satan, Guds fiende. Likevel, «Ennå er det håp» Nådetiden er ennå.

      3
      2
    • Det skulle stått under kommentaren til «fritt palestina».

      Dette må være noe av det flaueste som er filmet av dem. Se bl.a. 10 sek. uti videoen. Stakkars🙈 (nordmenn også)

  2. Veldig bra innlegg frå Ture.
    Lærdal har fått sitt.
    Velsignelse og forbannelse er to forskjellige ting. Heilt riktig som Ture skriv.
    Gud brukar kvardagen me har til å demonstrera det.
    Det er ein flokk idiotar som prøver å motarbeida den jødiske staten.
    I Sakarja 14 ser me kva som skjer med dei til slutt.
    Medan dei står på føtene sine skal tunga og augene rotna.
    Dei talar løgn og har auger som ikkje ser.

    8
    1
  3. I konflikten mellom jøder og palestinere er det blitt begått ekstremistiske overgrep og historiske feil på begge sider. Flere har påpekt at begge sider også har rettferdige saker å kjempe for.

    Uansett nitrist at «israelvenner» forblindet av religiøs overtro om profetier, eller hva det er, applauderer folkemord og nedslakting av barn.

    En digresjon, men likevel: Jo, det har blitt sagt at kommunistiske terrorregimer har ført til mye mer elendighet og død enn religiøse. Men disse ikke-religiøse diktaturene, som på papiret har fremstått som ateistiske, har dyrket lederen som en ufeilbarlig guddom. Deres blinde tro på ideologiske prinsipper tilsvarer nøyaktig religiøs overtro. Likheten mellom religiøs og ideologisk fanatisme, teokratier og totalitære samfunn er stor. Ja, den israelske kjendishistorikeren Juval Harari beskriver også fanatiske politiske bevegelser og selv kapitalismen som religioner. Like fullt er det et faktum at langt flere kriger har tatt utgangspunkt i religion enn i ateisme. Den demokratiske, sekulære, pluralistiske og liberale velferdsstaten har gang på gang vist seg å være den beste. Eller minst ille. 😉

    2
    2

Det er stengt for kommentarer.