Tidligere russisk president Medvedev truer Frankrike ingen flere russiske røde linjer for franskmennene å krysse

Den tidligere russiske presidenten og nåværende nestleder for det mektige russiske sikkerhetsrådet tydde torsdag til X for å respondere på et utsagn fra president Emanuel Macron. I følge den franske presidenten finnes det ikke noen røde linjer eller grenser for hva Vesten kan støtte Ukraina med. Dette betyr i følge Dmitry Medvedev at Russland heller ikke har flere røde linjer igjen overfor Frankrike. Russland er smertelig klar over at landet i realiteten befinner seg i en ikkeerklært krig med NATO, men det blir stadig mer tydelig at vi gradvis trekkes inn i den tredje verdenskrig.

Tanken om at det allerede er krig mellom NATO og Russland er vel noe som gradvis har begynt å sive inn i befolkningen. Den vestlige militæralliansen har i ti år hisset frem en åpen militær konflikt med Russland og blir stadig mer og tyngre involvert. Våpen, penger, leiesoldater, rådgivere, militært treningspersonell og instruktører har bidradd til at Ukraina har rettet angrep dypt inne i Russland. I vestlig propaganda understrekes det stadig at NATO ikke er involvert i krigen, og at vi kun støtter Ukraina i deres kamp for vårt demokrati. Dette er på mange måter ren tåketale. En av årsakene til at verken Russlands president Vladimir Putin eller vestlige statsledere -vil offentlig si at dette er en krig mellom Russland og NATO, er at slike utsagn krever praktisk oppfølging. Har man først erklært at landet formelt er i krig forplikter det partene til å følge opp ord med militære handlinger.

Dette er partene pr i dag åpenbart ikke villig til å gjøre men for å normalisere og tilvende befolkningen til den kommende storkrigen, slippes små drypp av virkeligheten slik at befolkningen ikke får panikk eller blir hysteriske. Men som Mar Mari Emmanuel sier i videoen under peker alt på at vi er på vei mot en storkrig mellom Russland og NATO -en tredje verdenskrig. Man skal ikke ha stor åndelig åpenbaring for å se dette.

 

14 tanker om “Tidligere russisk president Medvedev truer Frankrike ingen flere russiske røde linjer for franskmennene å krysse

  1. Nato må ta trusselen frå Putin på alvor.
    Dei hjelper Ukraina i det skjulte. Det er heilt normalt. Håpet er at russarane kan verta skubba tilbake.
    Denne Medvedev er ein skikkeleg krigshissar.
    Utruleg primitiv.

    • Det er Frankrike som hisser til krig Torstein. Ikke Medvedev.
      Han advarer franskmennene mot å finne på noe farlig.
      Det er Vesten som er den angripende part her.
      Russland fører en forsvarskrig mot et truende NATO som hisser til krig mot et kristent Russland.
      NATO, den jødiske kokainklovnen, psykopaten Jens Stoltenberg og dementos forsøker av alle krefter og kaste oss inn i et blodbad og du Torstein Langesæter digger krig og død.
      Skremmende. Men det er jo akkurat det som er kjennetegnet på sionismen. De sprer død og ødelegge og undergang.

      1
      6
  2. 3 verdenskrig skal starte på en uventet måtte og fra ett helt uventet hold , det skal være en liten ubetydelig konflikt, men den stopper ikke , til slutt skal den utvikle seg og bre om seg til en stor krig til 3 verdens krig…. Dette er utdrag av hvordan Valdres profetien beskriver 3 verdens krig.

    Vi satt vel alle å måpende, da små grønne menn dukket opp på Krim i 2014 , det var fulstendig uventet og fra ett helt uventet hold , så fortsatt konflikten, som en lavbluss konflikt i øst Ukraina frem til februar 2022 , da ble konflikten utvidet og nå brer den stadig om seg , til slutt, i følge Valdres profetien ender den med atomkrig, der den vestlige verden vil bli hardt rammet, dette stemmer overens med bibelens beskrivelse av Babylons fall, det stemmer overens med bibelens beskrivelse av akopalypse rytterenes herjing, det stemmer overens med bibelens beskrivelse av Gog fra Magogs lands og hans inntreden på verdens scenen, så vil lever ved tidens ende .
    Emanuel Minos fikk se det , han fikk se den stor tilstrømningen av folk fra fattige land , folk som tok seg over midel havet til Europa og ble nektet landlov akkurat som jødene tok båter over havet på flukt fra nazi Tyskland før 3 verdens krig, men ble nektet landlov, Emanuel Minos fikk se det , før han døde og han bevitner det selv i ett lydopptak , der han sier » Er det vi nå ser i øst , i Ukraina starten på 3 verdens krig ? » I dag kan vi med rimelig sikkerhet svare et ja på det.

    Likefullt er det mange som i dag roper fred, fred og ingen fare, også blant kristne, de er lukne og det advarer ikke folk , det servere ett veikt evangelium at alt er bare fryd , nesten som om du føler på denne verdens trensgsler og kjenner på lidelse så kan du ikke være frelst, men de tar feil disse lunkne, disse lykke kristne , de tar så feil og de har ikke forstått hvem Gud er , for det er nettopp gjennom trensgsler Gud fører oss oppdrar oss, tukter oss , så vi skal søke ham , så vi skal se oss selv og våres egen fortapte situasjonen og søke vår frelse som Gud har git oss igjennom Jesus, så vi skal lære å elske Jesus og klynge oss til ham , som våres redningsmann, da skal vi få trøste oss med disse ordene: Når dere ser alt dette skje , da oppløft deres hoder og vit at deres utfrielse er nære …
    Da blir all vår nød og trengsle til glede , men i denne verden har vi ikke glede og de som lever i denne verden har ikke håp , de må vende seg bort fra denne verden og vende seg mot Jesus, derfor skylder vi å advare mot denne verden , vi skylder å si som ting er og ikke formidle lykke kristendom og ikke formidle ett budskap om fred , fred og ingen fare , vi skylder å formidle folk om harde trensgsler og at de må forberede seg , så de i sin tid forstår at Gud er god og at fra han kommer frelsen.
    Husk hvordan Josef i Egypt og hvordan Gud brukte Josef for å frelse folket fra hungersnød.
    Å ha olje på lampen, er å høre Guds ord.

    7
    5
    • «Da sa den gamle damen: Det kommer til å skje, og du får se det»

      Lye legger en del vekt på det at Minos fikk se noe -nesten som om han skulle si at Valdres-damen fikk rett. Hun fikk rett i mye, men ikke dette.

      DET hun sa Minos SKULLE få se angående flyktningene OG oss, fikk han IKKE se nei.

      Fra bolk 4, Valdres-damen:
      «Det blir såpass mange av dem at folk kommer til å mislike dem og være harde mot dem. De vil bli behandlet slik som jødene før krigen. Da er målet for våre synder nådd. (Jeg protesterte på det med innvandring. Jeg forstod det ikke da. Emmanuel Minos) Da strømmet tårene ned på den gamle damen, og sa: Jeg får ikke se det, men du får se det. Da plutselig kommer Jesus igjen, og den tredje verdenskrig bryter løs«

      DETTE ⬆️ (at vi skulle behandle flyktningene like dårlig som jødene ble behandlet) var det hun PÅSTOD at Minos SKULLE få se.

      Vél var dette her ikke av så stor betydning for meg. Jeg er mer opptatt av det profetiske ord i Guds eget ord enn alle andre. Men eksempelet av Lye er typisk slik det mange ganger kommer talerstolene. Man legger litt til, vrir littegrann på det for å få det til å passe inn i «talen» sin.

      Den andre gangen valdres-damen sier det samme (jeg har mine tvil om at hun sa dette to ganger, jeg har sett eksempler på at Valdres-profetien er rotet litt med), DA gjelder det bl.a. umoral vist på TV. Og ja -riktignok, DET fikk både Minos og vi oppleve.

      2
      3
  3. Hvordan ble jødene behandlet i Norge like før andre verdenskrig ? Ble de behandlet dårligere en innvandrere i dagens Norge ? Nei de gjorde de ikke, Hvordan ble jødene som flyktet fra Europa behandlet før andre verdenskrig, jo de tok seg over til USA i båt og ble nektet og gå i land .
    Flyktninger som kommer til flyknige leirer sponset av EU i bla Libya blir behandlet grusomt, som det står disse skal mer og mer bli behandlet som jødene før 3 verdenskrig, dvs de blir ikke behandlet fult så grusomt som jødene.
    Dersom en skal bruke Norge som målestokk for hvordan jødene ble behandlet rett før andre verdenskrig, så levde de i Norge ett relativt fredelig liv og ble ikke behandlet noe særlig anderledes en innvandrere i dagens Norge blir , men ser vi på drukning tragediene i midel havet og hvordan dem blir behandlet i konsentrasjon lignende leirer både i Libya, Helleas , Italia , Frankrike osv. så kan en se att disse folkene som kommer fra fattige land , mer og mer blir behandlet som jødene før 2 verdenskrig.

    Jeg ga selv rundt 200 våtdrakter i 2014 til frivillige som skulle hjelpe disse flyktningen , når de kom i land med sine skrøpelige båter , jegvhar selv observert hvordan folk og land har blitt harde mot dem og lite villige til å hjelpe dem.

    En kan nok tenke og rettferdiggjøre seg selv for å være harde i mot disse flyktningene, for det kommer jo så mange av dem , men det er faktisk en stor synd å være harde imot dem , for de har ikke valgt sin skjebne og de er like mye elsket av Gud , som meg og deg..

    Emanuel Minos fikk se alt dette før sin død.

    • Nei, Minos fikk IKKE før sin død se det Valdres-damen pratet om. Har også hørt flere som stusser over det at han faktisk aldri fikk sett det.
      (Men du må bare fortsette videre uten meg)

      Valdres-damen starter riktignok med å nevne Europa i bolk 4: «Folk fra fattige land kommer til å strømme til Europa»

      Deretter fortsetter hun om Norge (som i alle de andre tre bolkene)

      «De kommer også til Skandinavia og NORGE. Det blir såpass mange av dem at folk kommer til å mislike dem og være harde mot dem»
      Og at « DA er målet for VÅRE synder nådd». VÅRE , sier hun. NORGE’s synder.

      Hun nevner IKKE Japan, USA og Australia før etter at Jesus har kommet igjen.

      -Hele bolk 3 nevnes kun «vi», «vi», «våre gater», «oss» og «Norge».
      Ikke Hellas, Italia el.a..
      -Bolk 2 om våre bedehus , kirker og frikirker.
      -Bolk 1 om nedrustning «i NORGE».

      Ikke verst med svar Lye😉
      Lye: «Fra nå av vil jeg verken svare deg Nick, Hannah eller Qanon/Gransker på noen av deres innlegg»

      4
      3
    • Til alle , svaret var ikke til Hannah, men til alle som hun og hennes like prøver å forføre.

      2
      4
    • Enig med Lye her. Minos døde i 2014 og fikk før sin død se Europa behandle flyktninger dårlig på mange måter.

    • Ja, det fikk vi alle sett. Men det var ikke det jeg tok opp Fagerheim. Da må du lese mitt første innlegg.

      Valdres-damen sier de kommer til å strømme til Europa, ja. Men INGEN er i tvil om hva hun mener SKAL skje i NORGE (og Sverige, Danmark) når hun i neste setning sier:

      «De kommer også til Skandinavia og NORGE. Det blir såpass MANGE av dem AT folk KOMMER TIL å mislike dem og VÆRE HARDE mot dem». Og at «Du Minos KOMMER til å se det»

      Altså; Norge kommer til å mislike dem og Norge kommer til å være harde mot dem. Så enkelt er det.

      Det har ikke skjedd. De har det som plommen i egget i Norge. Noen eldre på gamlehjem har det verre.

      Minos døde i 2014. Det året kom det 11.000 asylsøkere til Norge.

      Hva skjedde året ETTER at Minos døde?

      Da endret migrasjonsbildet seg DRASTISK i Norge. Det ble registrert 31.000 asylsøkere. De aller fleste kom i løpet av få måneder på høsten.

      Men HAR vi vært harde mot dem? Nei.

      I 2016 halverte antallet flyktninger seg.
      (Ca15000). Også i 2017 (7800)

      I løpet av 2024 vil det være ca. 100.000 ukrainere i Norge. De sitter i f.eks i kassa på Rema, er lege, er nav’er eller på verksted. Fine folk.
      Men det er nok nå. Like mange som kommer til alle de nordiske landene tilsammen -tar VI imot. Det skulle vært bremset for lenge siden.

      Blir de behandlet dårlig? Ukrainske opptog/ innsamlinger/ musikk-dag/ nasjonaldager/ mat-arrangementer/ sportsarrangementer/ motorsport-dager er det rett som det er i Norge. Satser på samme behandling av dem hvis jeg må flykte fra Norge en gang. Håper å få kjøre Formel 1 da😁 (vet ikke om Ukraina har bane)

      —————-

      «Da sa den gamle damen: Det kommer til å skje, og du får se det»

      Lye legger en del vekt på det at Minos fikk se noe -nesten som om han skulle si at Valdres-damen fikk rett (!) Hun fikk rett i mye, men ikke dette.

      Det jeg reagerte på er at han tok noe KJENT som Valdres-dama sa, og puttet det opp i sin «tale».

      Slik kommer ofte fra talerstolene også. Man legger litt til, vrir littegrann på det for å få det til å passe inn i «talen» sin.

      Skjønner?

  4. Har dere lagt merke til at alle «flyktningene» i verden vil til «Sodoma» som det ofte kalles her? Det vil si Vest-Europa, Nord-Amerika, Australia og Israel. Ingen vil flykte til Kina, Russland, Nord-Korea, Cuba, Venezuela, Iran eller andre diktaturer. Merkelig.

    4
    0
  5. Lye:
    «vi skylder å formidle for folk om harde trengsler og at de må forberede seg»

    ?? Vi. Hvem er «vi»?

    ER det virkelig noe DERE skylder folk? Hvem ER egentlig de folk dere MÅ fortelle dette til?

    Kristne leser Bibelen og OPPLEVER trengsler, og VET fra før av😉
    ENHVER som lever med Jesus går igjennom TRENGSLER. Vi er ikke lovet et lett liv. Men Gud er med i ALT.

    De som IKKE opplever trengsler mangler kanskje selv å få orden på noe i sitt liv (?)

    Det står jo meget enkelt og tydelig for alle kristne -i Guds Ord, at vi har ALLE trengsler. (Men vi skal ikke i selve TRENGSELEN)

    Du Lye er ikke alene her som skriver slikt. Det er slettes IKKE dette vi er kalt til, men: ⬇️ ⬇️ ⬇️

    «Og Han sa til dem: «Gå ut i hele verden og forkynn evangeliet for alt som Gud har skapt!» (Mark.16:15)

    Kan ikke få sagt det tydelig nok…✝️

    Ingen har fått noe kall av Gud til å stadig prate om prepping. Helt ok å ha noe på lur, og OGSÅ komme med noen gode tips.

    Men flere her lever med det motto at «prepper du ikke, så er du lite klok».

    Guds Ord sier motsatt; at «samle dere ikke skatter…»

    Lye, det er fint at du siterer Guds Ord om:

    «Når dere ser alt dette skje , da oppløft deres hoder og vit at deres utfrielse er nære».

    Det var bl.a. på grunn av dette verset jeg FIKK fred for mange år siden, da kristne stadig skulle skremme meg med Putin, Obama , trengselstiden og m.m. De sto virkelig på😅 Jeg lurte på HVOR ble det av deres vitnesbyrd om Jesus (?) HVOR ble det av deres bibelvers(?) HVOR var deres FRED i alt?

    Og du sier videre at «Da blir all vår nød og trengsel til glede».

    Det er bare det at det i kommentarfeltet her utstråles ALT ANNET enn glede, fred og trygghet i dette. (selv om du riktig nok har vært mye bedre enn andre her Lye)

    Kommentarfeltet er fullt av frykt og skremselspropaganda -HELT imot hva Guds Ord forteller oss.

    Det er faktisk på tide nå -for veldig mange her inne og vende om. Det er alvorlig. Jeg har vitnet motsatt her inne i 7 hele år. Jeg blir ikke her i de 7 neste.

    Si hva dere vil, men det er ikke bibelsk å holde på slik. Men Gud har gitt alle en fri vilje.

    2
    3
  6. Arnt A.
    Frankrike og presidenten tenkjer høgt det dei andre landa og føler.
    Putin har ikkje til hensikt å gje seg med angrepskrigen mot Ukraina.
    Side-idioten hans Medvedev uttrykkjer det ofte rett på sak. Han seier at Russland gir seg ikkje før heile Ukraina er under russisk kontroll.
    Det trur me han på. Difor kan Frankrike og dei andre landa(Norge inklusiv) trappa opp støtten til Ukraina og prøva å bekjempa dette beistet frå Russland.
    Russland møter alt hard motstand i Ukraina, men med dei andre nasjonane involvert kjem det til å røyna på for Putin. Me les at dei alt har mista 350.000 soldatar.
    Dersom Putin skulle prøva seg med atomvåpen, ja då går det ikkje lange stunda før dei største byane i Russland er utsletta.
    Sjølvsagt kan Putin vera like kynisk som Hitler var. Han ofra gladeleg dei flottaste gutane sine i krigen på slutten.
    Eg trur russarane som no er knebla vil gjera opprør om dei ser at dette kan koma.

  7. Eivind Fagerheim, du har nok ikke lest innlegget mitt.

    «Da sa den gamle damen: Det kommer til å skje, og du får se det»

    Lye velger å misbruke det kjente uttrykket til Minos «du får SE det» -slik at han kan si at at Valdres-damen fikk rett (!) Hun fikk rett i mye, men ikke dette.

    Det jeg reagerte på er at han tok noe KJENT som Valdres-dama sa, og puttet det opp i sin «tale». Slik gjøres dessverre ofte fra talerstolene. Man legger litt til, vrir littegrann på det for å få det til å passe inn i «talen» sin.

Det er stengt for kommentarer.