The Duran: Emmanuel Macron en gal Napoléon Bonaparte som snakker Frankriket inn i krig med Russland?

Emmanuel Macron, den franske presidenten er tilsynelatende blitt gal med sin uansvarlige retorikk om fransk involvering i krigen mot Russland. I denne uken har den franske presidenten, som en grasiøs Napoléon Bonaparte sjokkert det franske politiske etablissimentet med sin krigerske retorikk overfor Russland og Putin. Den svært upopulære presidenten vil dersom han fortsetter i samme spor, kunne snakke Frankriket inn i en krig med Russland. Den franske opionion er mildt sagt motstandere av å sende franske soldater til kjøttkverna i Ukraina.

Russland har allerede reagert på Emmanuel Macrons galskap gjennom at den sindige tidligere russiske presidenten, Dmitry Medvedev til å respondere slik: «Macron has said, «there are no more red lines, there are no more limits» in terms of supporting Ukraine (Le Monde). Then that means, Russia has no more red lines left for France. In hostem omina licita.» På Telegram går tidligere president Medvedev hardt ut mot politiske ledere i Europa som hisser til krig mot Russland. » Sunak, Scholz, Macron, norske, finske, polske og andre ledere fra NATO-land sier at «vi må være forberedt på krig med Russland». -Og selv om Russland gjentatte ganger har snakket om fraværet av planer for konflikt med NATO- og EU-land, fortsetter ekstremt farlig prat om dette emnet. Årsakene er åpenbare. Det er nødvendig å avlede oppmerksomheten til velgerne for å rettferdiggjøre utgifter på flere milliarder dollar på Banderas hatefulle «Ukraina». Det brukes tross alt ikke enorme mengder penger på å løse sosiale problemer i disse statene, men på en krig i et døende land som er fremmed for skattebetalerne, hvis befolkning har flyktet over hele Europa og terroriserer lokale innbyggere. Derfor sier lederne i disse landene hver dag: Vi må forberede oss på krig med Russland og fortsette å hjelpe Ukraina, og derfor må vi produsere flere stridsvogner, granater, droner og andre våpen,» skriver Medvedev videre.

Vestlige politiske ledere lyver kynisk til sine innbyggere

Og han fortsetter: «Men alle europeiske ledere lyver kynisk til sine innbyggere. Hvis det, Gud forby, en slik krig skjer, vil det ikke gå etter SVO-scenarioet. Det vil ikke bli utført i skyttergravene ved bruk av artilleri, pansrede kjøretøy, droner og elektronisk krigføringsutstyr. NATO er en enorm militær blokk, befolkningen i allianselandene er nesten 1 milliard mennesker, og deres totale militærbudsjett kan nå halvannen billion dollar. Derfor, på grunn av usammenlignbarheten til våre militære potensialer, vil vi rett og slett ikke ha noe valg. Svaret vil være asymmetrisk. For å beskytte den territorielle integriteten til landet vårt, vil ballistiske missiler og krysserraketter med spesielle stridshoder bli brukt. Dette er basert på våre doktrinære militærdokumenter og er godt kjent for alle. Og dette er den svært beryktede Apokalypsen. Slutten på alt;» skriver Medvedev som er nestleder i Russlands sikkerhetsråd.

Vestlige politiske ledere bør fortelle velgerne den bitre sannhet

Og Medeved fortsetter: «Derfor bør vestlige politikere fortelle velgerne sine den bitre sannheten, og ikke behandle dem som hjerneløse idioter. Forklar for dem hva som virkelig vil skje, og ikke gjenta det falske mantraet om beredskap for krig med Russland.»

The Duran: «Macron’s crazy talk»

Kommentarduoen Alexander Mercouris og Alex Christoforou i «The Duran» kommenterer her den franske presidentens galskap og uansvarlige retorikk om at Frankriket ikke har noen røde linjer overfor Russland og muligheten for å sende franske soldater til å kjempe mot Russland, «Det vi hører fra president Macron er den reneste galskap og fullstendig uansvarlig. Den franske presidenten virker å være i panikk over det faktum at Russland er i ferd med å vinne krigen. Den franske presidenten risikerer gjennom slik crazy talk å snakke Frankriket inn i krig med Russland.

5 tanker om “The Duran: Emmanuel Macron en gal Napoléon Bonaparte som snakker Frankriket inn i krig med Russland?

  1. Vi ser en blåkopi av det som skjedde før utbruddet av 2.VK. De trodde Hitler ville bli fornøyd bare han fikk anektere østrike og okkupere sjekkoslovakia. Men det var akkurat dette som åpnet muligheten for å føre krigen videre.

    Både Mevedev og Putin sier klart at Ukraina er russisk. Innvasjonen er Putins tredje. Og flere vil komme.

    Hvis Putin får kontroll over Ukraina vil Russland som stat bli vesentlig mektigere. Del på grunn av en stor befolkning som er langt mer oppegående enn russere og dels på grunn av naturresursser. I tillegg vil de få kontroll over svært mye av verdens matproduksjon.

    Etter en full innvasjon vil Putin gjøre Ukraina til en «selvstendig republikk» som kan brukes for å føre hybridkrig og starte nye «borgerkriger» i andre tidligere sovjettrepublikker. Helt åpenbart siden Ukraina hadde den samme status som alle andre sovjettrepublikker.

    2
    2
    • Endeleg ein intellligent person som ser kva djevel denne Putin er.
      Søkelys meiner Ukraina skal leggja ned våpena og la denne despoten få herja vidare.

      4
      1
    • Her var det to som lar NRK og dypstatens propagandaen forme tanker og oppfatninger. Jeg antar at dere gir NRK like mye rett når det er snakk om krigen mellom Israel og Gaza.
      Der gir jo også NRK, VG og TV2 det sanne bildet av konflikten?
      Mitt eneste håp for at NATOs galskap skal få sin ende er en Donald Trump seier til høsten.
      Trump og Putin finner nok ut av det ilag.

    • For alle krigshissge vestlige [DS]- korruperte politikere, som har mye kriminell drit de er innvolvert i via Ukraina, de bør inkludere deg selv blandt de soldater, de ønsker å sende inn, i en unødvendig kjøttkvern.

      Og denne krigen, har krigshissge vestlige [DS]- korruperte politikere selv fremprovosert, siden 2014, via uttallige overtredelser i forhold til det man ble enige med Russland om, etter Sovjets fall.

      Om de ikke vil inkludere seg selv, så bør ingen vestlige unge menn og mulig kvinner, sendes inn i den unødvendige krigen, som er fremprovosert av vesten og MSM- løgner.

      Og hver krone eller annen valuta som er tatt av vestlige skattebetalere, for å funde denne krigen skal betales tilbake, av de alle krigshissge vestlige [DS]- korruperte politikere.

      Dere skal ha deres straff.

    • Jeg klarer ikke å se at Putin har slike ambisjoner.
      For meg ser det ut som om Russland motvillig har blitt dradd inn i denne krigen.
      Dersom Ukraina og de vestlige land hadde etterlevd Minsk avtalen hadde denne krigen aldri skjedd.
      Jeg har helt siden denne krigen begynte for ti år siden ment at her må det forhandlinger og kompromiss til.
      Ukraina er dessverre redusert til å være en proxyslagmark for USA og NATO og ettersom Russland ser ut til å vinne krigen, blir vestlige ledere mer og mer desperate og kommer med direkte uansvarlige uttalelser.
      En åpen og erklært krig mellom NATO og Russland vil ende i en kjernefysisk katastrofe.
      Dersom Russland føler at landets sikkerhet er truet, vil de som siste utvei ty til atomvåpen.

Det er stengt for kommentarer.