Russland advarer Frankriket mot å utplassere soldater i Ukraina

Emmanuel Macron og Frankrikets planer om å sende styrker til Ukraina gjør nå at Moskva tyr til hardere retorikk og trusler mot franske myndigheter. Å sende tropper til Ukraina ville være katastrofalt for Frankrike, sa Russlands forsvarsminister Sergey Shoigu til sin franske kollega, Sebastien Lecornu, under en sjelden telefonsamtale onsdag. Russland er tydelig på at enhver fransk soldat som setter sin fot på ukrainsk jord vil være et prioritert mål for russiske raketter og bomber. Russland vil nådeløst angripe disse og franskmennene må være forberdt på å få sine soldater hjem i kister.

Tidligere president Dmitry Medvedev og nåværende nestleder for det russiske sikkerhetsrådet sier at franske styrker vil bli nådeløst utslettet og at disse bare vil forlenge det ukrainske folks lidelser. Russlands mål er fremdeles det samme, denazifisere Ukraina og få innsatt en ny regjering i Kiev. Russslands væpnede styrker spiser seg gradvis lengre og lengre inn i Ukraina og det er forventet at Russland skal iverksette en større offensiv så snart som den gjørmete vårperioden er over og landjorden igjen blir tørr og hard.

Dmitry Medvedev ut mot NATOs planer i tirade på Twitter

Våre NATO-venner har fått et nytt mantra. Nå sier de kollektivt at intervensjon i «Ukraina» ikke er i planene. Bare noen tropper vil gå inn i et område nær Lvov og kanskje Kiev for å avlaste den ukrainske hæren. Slags, gjør husstell og organisering; opplæring; bringe elite spesialstyrker til noen steder. Ikke noe mer. Implikasjon: folk i våre land, slapp av. Det blir bare noen få kister. Og dere, russere, ikke bli for engstelige, vi kommer ikke til å føre krig.

Bare helt frekke dyr som holder hele verden for tullinger! Alle disse mikrogenitale NATO-organene må følge ordre fra de ukrainske militærstyrkene og ingen andre! Ellers vil de ikke engang bli sluppet inn i et så elendig, døende land som «Ukraina».

Det betyr at de vil bli en del av de regulære styrkene som nå kjemper mot oss. Derfor kan de bare behandles som fiender; og ikke bare fiender, men som eliteavdelinger, Hitlers SS-straffere. Og det kan bare være én regel for disse oversjøiske lusene, som, i motsetning til de uheldige ukrainerne, ikke ble tvunget til å gå til krig: ingen fanger tatt! Og for hver NATO-kriger som blir drept, sprengt eller brent, må det være en maksimal belønning. Og ikke gi likene tilbake. La de pårørende i utlandet lide.

15 tanker om “Russland advarer Frankriket mot å utplassere soldater i Ukraina

  1. Medvedev er stein galen.
    Det er flott at Frankrike gjer det som alle landa i Europa må til slutt. Det er viktig at dei står saman og får tatt livet av denne sjuke Putin og det systemet han styrer.
    Nato med Stoltenberg har heile tida prøvd å vika unna konflikt med Russland.
    Som dei siviliserte menneska dei er veit dei at krig er siste utveg. Dei hadde håpa på at Putin kanskje ville snu og finna ei løysing på konflikten. Men når denne idioten Medvedev seier at Russland skal ta heile Ukraina, då har ikkje Stoltenberg og co noko val. Dei må ta eit oppgjer med desse aggressive okkupantane.
    Det er sjølvsagt veldig trist for oss alle.
    Hitler fekk dura på lenge. Han laug og prøvde å skremma.
    Putin og Medvedev har same taktikk. Takk for at me har NATO og USA.
    Tyrraniet kan heldigvis bli bekjempa.
    Fridomen er det største me har. Ukrainarane ynskjer å leva i eit fritt land der dei kan stå opp om morgonen og kjenna den friske lufta og sjå ungane smilande leika.

    5
    4
    • Tenk. Dette oppgulpet kom fra en ekstrem sionist som støtter Israels folkemord og krigsforbrytelser mot de stakkars palestinerne.
      Heldigvis får sionist-nazi staten nå på pukkelen etter at de målrettet angrep nødhjelpsarbeidere som skulle dele ut mat til palestinske barn. Israel ønsker ikke at palestinske barn får mat for de driver jo et holocaust ved hjelp av sult. I følge NRK nyheter i dag så går nazi-armeen IDF målrettet etter barn. Det er jo tydelig at sionistene ønsker å skaffe seg «lebensraum» og driver etnisk rensning av befolkningen på landet de har stjålet.
      Netanyahu og samtlige israelske ledere og militære bør bli stilt for krigsdomstolen for de groteske forbrytelser de kriminelle jødene utfører. Verdenssamfunnet må komme sammen og innføre en våpenblokade av Israel, og dersom det ikke hjelper må Vesten sende soldater til Gaza, Libanon og Syria for å stoppe galningen Netanyahu. Dersom jødene så ikke holder fred, bør en koalisjon av villige bli tvunget til å ta over Israel og innføre et rettferdig styre.
      Kristen-sionistene som støtter folkemord og voldtekter av kvinner og barn i Gaza bør stilles for retten for medvirkning.
      Mennesker som støtter Israel er noen av de mest djevelske som finnes. Nordmenn som elsker en fri og demokratisk verden må samle seg bak slagordet «Ingen sionister i våre gater» -Forby MIFF og full boikott av varer fra Israel.
      Vi sier nei til denne rogue staten. Israel bør avvikles og landet må gis tilbake til palestinerne.

      2
      10
    • Sender Frankrike soldater er 3.verdenskrig i gang med atomvåpen.
      Det er galskap det presidenten i Frankrike tenker på

      4
      2
    • Til » Fritt Palestina » både du og Torstein går ned en veg som vil lede til 3 verdens krig i full skalla .

      1
      4
    • Rune Lye
      Torstein setter sin lit til at Babylon den store skjøge skal redde Europa. Men Babylon skal brennes med ild og er ikke noe å satse på.

      1
      1
    • Fritt Palestina:
      Du klarer ikke ha to tanker i hodet samtidig?
      Som den hamas-sympatisøren du fremstår som så lurer jeg på hva dine helter gjør med befolkningen andre steder enn Gaza som du voldsomt nesegrusende beundrer?
      Er det kun at de gjør motstand mot Israel eller er det den undertrykkende ideologien mot alle levende skapninger du ønsker velkommen for deg og dine?
      Jeg finner ingenting positivt med dine store helter, så gjerne en liten avhandling om hva du ønsker omfavnet i Koranen. For du får alt, ikke bare kirsebærene….
      Ha en velsignet dag.

    • Torstein skriver dette: -Det er viktig at dei står saman og får tatt livet av denne sjuke Putin og det systemet han styrer.
      Ikke rart Torstein mener dette. Han støtter jo grove krigsforbrytelser og folkemordet på palestinere stiller han seg bak.
      Langesæter er et virkelig ondt og motbydelig menneske.
      Gud har lagt en spesiell plass i helvete for ham.

  2. Fritt Palestina.
    Her får me jødehatet demonstrert slik at alle kan sjå det.
    Men FULLT NAMN har han ikkje guts til å stilla med. Sleiping og feiging.
    Du seier igrunnen det mange jødehatarar innerst vil.
    Verdssamfunnet må gripa inn mot Guds utvalgde folk.Send inn soldatar og ta dei.
    Hamas viste 7 oktober kva dei likar aller best. Det er å voldta og misbruka jødiske barn og kvinner. Hamas greier ikkje innrømma kva dei gjorde.
    Hendelsen med desse hjelpearbeidarane var sjølvsagt heilt på trynet av Israel å utføra. Det lyt me ta avstand frå.
    Det me ikkje kan ta avstand frå er Israels kamp for å ta Hamas ein gong for alle.
    Desse folka kan ikkje Israel risikera å ha i nabolaget. Du veit aldri kortid dei stikk ned ein jøde. Det er trist men slik er Hamas.

    1
    1
  3. Rune Lye.
    Det vert vanskeleg når ein ikkje forstår kven som er skurken eller tjuven.
    Det er RUSSLAND.
    Det er Russland som prøver å ta heile UKRAINA.
    Ukraina prøver å forsvara seg mot overmakta.
    ————————-
    Dersom ein skulle fylgja tankegangen til Søkelys og deg Rune så burde ikkje dei frihets-elskande landa under andre verdskrig ha stått opp mot Hitler. Dei burde forhandla med Hitler, som berre hadde ledd av dei.
    Churchill såg at det gjekk ikkje an å ha noko med Tyskland å gjera. Hitler var som Putin fast bestemt på å gjennomføra dei sjuke planane han hadde.

    Russarane vert tvinga med på Putins galskapsplanar. Dei fleste vil sjølvsagt sleppa denne elendigheten som Putin påfører dei. Men som under Hitler vert folk redde for å seia meininga si. Me ser kva straff det medfører.
    ————————–

    2
    1
    • Når du sammenligner dagens Russland og Nazi Tyskland , syner du at du ikke har forstått ei heller ønsker å forstå .
      Jeg skal prøve å gi deg en enkel forklaring , du har sikkert hørt utrykket «følg pengene» Kort fortalt USA har drevet imperialisme ved hjelp av petro dollar , det en må huske at i tidligere tider bygde dollaren sin verdi på gull stander , noe som gjorde det vanskelig å trykke dollar i tider og utider, dette gjorde også dollaren pålitelig som verdens reserve valuta , men under Nixon ble det vedtatt å gå bort fra at dollaren var knytt opp mot gull og heller at all olje skulle handles i dollar , det kunne USA mer eller mindre tvinge igjennom ved hjelp av såkalt » kanon båt diplomati » på den måten gjorde USA seg rik på andres bekostning , ved å trykke dollar etter behov dvs etter USA sitt eget behov og de som ikke god tok dette fikk unngjelde , eksempel i nyere tid på detter er Irak og Libya , jo Sadam og Gadafi var diktatorer og tyranner ingen tvil om det, men det var/er også de fleste andre arabiske ledere » Men de er gode tyranner som danser etter USA og vesten » . Nå har de fleste verdens nasjoner fått nok USA sin utnyttelse og setter foten ned , dette gjør USA desperat , for uten dollaren som verdens reserve valuta vil imperiet USA sin tid være over , men om USA klarer å få ett regime skifte i Russland som danser etter dem , så er alt såre vel sett fra USA og vesten sitt stå sted, da kan de fortsette sin Babylonske utnytelse av andre , mens vi vanlige folk må leve i slaveri under dette systemet .
      Kort sagt Russland driver en forsvars krig , en forsvars krig så Russlands folk ikke skal bli underlagt åket til Baylon og det er så langt fra det Hitler og Nazi Tyskland drev med, men med det sagt, så vil det nok komme opp imperialistiske og vonde tanker i Putins hjerte , men det er først etter USA/Babylons fall .

      Som jeg har sagt tidligere og som også Kjell hos Søkelys sier , vi bør USA bør forhandle fred med Russland og gå bort fra sitt Babylonske system og sett fanger fri ( les gjelds slaver ) Det er ikke for ingenting det står at de hellige skal juble over Babylons fall.

      s

      1
      3
    • Derfor mener jeg vesten trenger å vende om og utløyse jubel år, derfor vil de hellige juble over Babylons fall !
      For ordens skyld jubel år betyr gjelds sletting og tilbakeføring av eiendom til de rettmessige eiere . Derfor Torstein er det Gud selv du kjemper mot, når du forsvarer vesten og ikke taler omvendelse til USA og resten av vesten !

      1
      3
  4. Arnt A.
    Det er skremmande at du ynskjer Putin velkomen.
    Å få Putin til herskar over oss kan sjølvsagt verta ein realitet om ikkje Nato og USA tek han på alvor.Det trur eg dei vil.

    Me høyrer at Russland har fått eit stort overtak i krigen mot Ukraina i det siste..
    Difor er det viktig at Nato hjelper Ukraina på alle måtar for å stoppa dette UDYRET.

    • Det er sikkert ikke så dumt å lære seg russisk. Det er NATO og USA som har presset frem denne krigen ved å utvide NATO stadig tettere opp mot Moskva og sentrale russiske områder. NATO som er en angrepsallianse har gjentatte ganger vist verden at de ikke utelukkende er en forsvarsallianse men også en aggressiv angriper. Jeg kan godt forstå at Putin vil holde NATO på god avstand fra de store russiske befolkningssentra. Det er utelukkende vestens stolthet og hovmod som er årsak til denne krigen.
      Vesten har forlatt Herren sin Gud og vendt seg til urenhet slik at Gud har overgitt Vesten til å bli ledet av mennesker som har sinn som ikke duger. Det er pride som vil føre Vesten inn i en krig med Russland og siden Vesten har vendt seg bort fra Gud vil vi ikke ha Guds beskyttelse. Vesten er blitt en styggedom i Herrens øyne, en styggedom som dreper barna i mors liv, som tillater og velsigner Sodomas synder og følger ugudelige veier. Vesten lever i fastholdt synd og er stolte av det. Om Putin tar over Norge, er det Guds rettferdige dom.

      3
      2

Det er stengt for kommentarer.