«Hudkreft mot Pepsi fordi Pepsi har kjøpt det israelske Sodastream

Skjermfoto av rockebandet Hudkreft fra YouTube

Rockebandet «Hudkreft» og 60 spellmannnominerte artister og grupper har gått sammen om en protest mot Pepsi fordi selskapet i 2018 kjøpte det da israelske selskapet Sodastream. Alt som lukter av Israel i våre dager skal boikottet og jødehatet i Norge når stadig nye høyder. At søppelband som «hudkreft» og disse andre nominerte «spellmennene» aktivt støtter Israel hatet bør ikke overraske. Flere tiår med anti-israelsk propaganda i media virker. Skarer av nordmenn blir hjernevasket til å hate både Israel og Russland og dette ser vi i form av russofobi og jødehat.

Hudkreft, nominert i rockeklassen, gikk sammen med elektronikagruppen Jouska om å samle inn underskrifter til et opprop mot at Pepsi sponser Spellemann – som deles ut torsdag kveld. Med seg fikk bandene en hærskare artistkolleger – fra Girl in red, Dagny, Cezinando og Arif via Bausa, Carina Dahl, Stein Torleif Bjella, Ingebjørg Bratland og Marius Neset til Lise Davidsen og Det Norske Solistkor.  «Vi synes det er skuffende at Spellemann velger å starte sitt nye kapittel med PepsiCo som ny hovedsponsor, heter det i oppropet. De ber Spellemann revurdere sitt sponsorvalg før neste års prisutdeling. Bakgrunnen er ifølge oppropet at Pepsi i 2018 kjøpte det israelske selskapet Sodastream, beskrevet som et av boikott-bevegelsen BDS’ mest sentrale objekter. De er også medeiere i et annet boikottobjekt på BDS-listen, Sabra hummus. Videre heter det at de nominerte musikerne mener at «norsk musikkbransje ikke kan være en del av å legitimere selskaper som PepsiCo ved å la dem låne dem deres gode omdømme».

Les om protestene i VG

Og denne søpla er det noen som liker å lytte til. Snakk om å vende sitt øre til musikalsk søppel

2 tanker om “«Hudkreft mot Pepsi fordi Pepsi har kjøpt det israelske Sodastream

  1. Dette er klassisk punk- musikk. Punk karakteriseres ved korte låter fremfør med høyt tempo, mye energi og med aggressiv bruk av instrumenter. Punk oppstod i England på syttitallet. Ordet har sin opprinnelse fra en episode der en viktig offentlig person (jeg husker ikke hvem) kalte denne nye musikkformen for punk, som betyr søppel på engelsk. Og han hadde et poeng, etter mitt syn. Musikken drittungene (unnskyld uttrykket) i videoen spiller, er like my søppel (fortsatt etter min smak) som meningene deres.

  2. Det kan liksom ikke bli dummere.
    Uansett så er det helt greit å boikotte Pepsi da det er et firma som utvikler drikke med smaker basert på aborterte forstre.
    Men årsaken som hudkreft kommer med er jo helt, heeeelt på bærtur.
    Men det viser jo at media fungerer….dessverre.
    Det «rare» er at disse ikke nevner hamas og de andre fredelige med ett ord.
    Hva er det med disse som er så viktig å omfavne og tilbe?

Det er stengt for kommentarer.