Også Donald Trump er i ferd med å svikte Israel -sier Israel må bli ferdig med drepingen av folk

Også Donald Trump ser nå ut til å slutte seg til koret av vestlige politiske figurer som vender seg mot Israel. «Donald Trump, som tidligere har gitt Israel sterk støtte, ber nå landet om å bli ferdig med Gaza-krigen og «slutte å drepe folk».Dermed slutter han seg til en lang rekke vestlige politikere som den siste tiden har kritisert israels krigføring.– Bli ferdig med det og la oss gå tilbake til freden, og slutt å drepe folk, sa Trump i et intervju med den konservative radioreporteren Hugh Hewitt torsdag. Angrepet som mandag tok livet av sju nødhjelpsarbeidere har ført til et stemningsskifte også hos Donald Trump.

En knallrød blodmåne ble sett over Israel da krigen med Hamas begynte.

«Ekspresidenten sa at Israel «taper PR-krigen» og at det israelske militæret ikke burde publisere opptak av sine angrep.– De offentliggjør de frykteligste, mest avskyelige videoene av bygninger som faller ned. Og folk ser for seg at det er mange mennesker i de bygningene, og det liker de ikke, sa Trump,» gjengir NTB. Tore Czilling som driver bloggen «korsfestet.wordpress» er også urolig over at Trump syntes å velge feil kurs og skriver dette på egen blogg: Jeg kom nå over denne artikkelen – og dermed lurer jeg på om Trump vil være noen velsignelse, om han kommer til makten.» Og Tore fortsetter: «Dette er faktisk alarmerende – ettersom så mange av det frie folket – og mange kristne, ønsker Trump tilbake i makt. Det er faktisk USA som er skyld i denne krigen, fordi Bush tvang på Israel å gi fra seg Gaza – som totalt ble gjort om til ett terrorrede – mot jøder/israelere. Trump burde heller være mer bekymret for USAs rolle mot Israel – og selv Tucker Carlsson skjønner ikke at en god del av USAs destruksjon som er på vei – har med landets forhold til Israel. USA har vært en pådriver for å tvinge, og underminere, og overvåke, svike – og falt de i ryggen mange ganger – Gaza var bare slutte på mye – og det kan tyde på at det var USA som fikk Norge til å presse gjennom Osloavtalen – det var Bush I – som nektet daværende president Shamir – som var kompromissløs mot falske fredsavtaler – til å pushe Shamir til å gå av, ved å nekte de lån – og inn kom Rabin og Peres – 2 svikere, som den var Den Nye Verdensordens menn – akkurat som Gro. H. Brundtland – var innsatt fra utenlandsk makt – så var de også innsatt på samme måte,» skriver Tore i sitt innlegg som kan leses i sin helhet her.

Det faktum at også Donald Trump ser ut til å vende seg bort fra Israel er et bad omen. At det skjer nå, bare dager før 8 april og Jona tegnet viser seg over Amerika i form av en historisk solformørkelse er talende og kanhende et profetisk varsel om den kommende dommen over USA. Det vil ikke lønne seg for Amerika å vende seg i mot Israel og det vil bli til ulykke for nasjonen. For det er nettopp slik en nasjon besegler sin skjebne.

 

15 tanker om “Også Donald Trump er i ferd med å svikte Israel -sier Israel må bli ferdig med drepingen av folk

  1. Det er mange som har sagt at Donald Trump vert denne «Antikrist» eller Ahriman som jödane kallar han.
    Denne personen skal oppföra seg slik Antiokus Epifanes gjorde ca 160 år f.Kr.
    Daniel 8 beskriv han : «Han skal bli stor i egne tanker og med lett hjarta skal utsletta mange». Han får makt til å halda på i 3,5 år.
    Han skal tala uhöyrde ord mot den einaste Gud.
    Gud sjölv skal tilintetgjera han med pusten frå munnen sin.
    Me har Nebukadneasr som forbilde på han. Daniel og venene nekta å böya seg for billedstöttat han sette opp.

    1
    1
  2. Tatt ut av sammenheng, Trump oppfordrer Israel til å bli fort ferdig med krigen, det du påstår med at han er i ferd med å svikte Israel er løgn.

    3
    1
    • Trump må vurderes fra de valg han tar. Ikke sin fortid. Han var en god president da han satt sist. Hvordan han blir dersom han kommer tilbake igjen til makten gjenstår jo å se.
      Guds ord sier jo at alle nasjoner skal vende seg mot Jerusalem.

      Sak 12,3 Og det skal skje på den dag at jeg vil gjøre Jerusalem til en sten å løfte på for alle folkene; alle som løfter på den, skal såre sig selv. Ja, alle jordens hedningefolk skal samle sig mot det.

      Vi får håpe at Trump ikke forløfter seg på Jerusalem. På grunn av valget i USA snur han kappa litt etter vinden.
      Bare det at han sender slike signaler er uheldig. I disse tider hadde Israel trengt noen som stod urokkelig på Israels side.

      3
      3
  3. Alle vender seg mot nå mot Israel. Det å tro på at Trump skal redde Israel, tror jeg ikke man kan regne med i denne omgang.
    Har et litt annet syn på dette enn mange som tenker at det blir fred bare han blir president igjen.

    3
    1
    • Dette med at begge presidentkandidatene nå stiller seg kritisk til Israels militæroffensiv, og ber dem avlutte krigføringen, har nok mye med presidentvalgkampen i USA å gjøre. Begge kandidatene ser at Israels krigføring ikke er populær i store deler av velgermassen, spesielt ikke blant de unge.

      Samtidig er russland i harnisk over Israels påståtte bombing i Damaskus, Syria, og utplasserer styrker på den syriske delen av Golanhøydene. Så de er heller ikke noen Israelsvenner.

      2
      1
    • Betina:
      Du er ikke alene om tanken du ordla på slutten der.
      Jeg ser heller Obama som antikrist der han står bak og trekker i alle trådene som holder biden.

      2
      1
    • Tenkte på det du skrev om at det er valg snart angående om Trump vil svikte Israel nå eller ikke. Nesten en hel verden har nå vendt seg mot Israel, og det skal mot til som offentlig person å gå mot strømmen når alle andre fordømmer landet.

  4. Demokratene har ett vanntett system som gjør at demokratene vil vinne valget uansett hva meningsmålingene sier, og selv om Trump denne gangen vil kunne oppnå så mye som 80 millioner stemmer så vil det bli trykt opp nok stemmer så at demokratene vinner, da kan vi slå fra oss enhver tvil Om at usa fortsatt er en demokratisk republikk under Gud.

    1
    3
  5. Har sett intervjuet Hugh Hewitt hadde med Donald Trump, og jeg forlanger at du beklager og sier unnskyld til leserne Kjell, for det du påstår er ikke annet enn fake news, regelrett løgn fra søkelys.com.

    2
    1
  6. Aravna hva er det du sliter med? Bare se intervjuet på YouTube da vil du få bekreftet at det jeg skriver er sannheten Trump har ikke kritisert Israels bekjempelse av islam terrorisme i det hele tatt, artikkelen er basert på en løgnaktig ntb artikkel, det har Kjell bekreftet.

  7. Aravna se søkelys.com sitt svar til meg under artikkelen om jordskjelv i new york city.

  8. Mulig spørsmålet mitt kunne tolkes i alle mulige negative retninger.
    Så beklager om det var et støtende utsagn og at noen følte seg krenket. Jeg skal sjekke hva jeg sliter med.
    Jeg lurte bare på hva som var årsaken til kommentaren.
    Takk for svar.
    Jeg skal sjekke intervjuet på YouTube.
    God helg.

Det er stengt for kommentarer.